Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Ujra itt vgayok és egy logót kérnék😊.Ebbõl a
A jobb ball sarokba legyen a név és olyan betûtipus mint a mostani vagy más ami a képre illik.KÖszi!
képbõl:
<#hehe>#hehe><#zavart1>#zavart1><#eplus2>#eplus2>
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
nem szeretné valaki ezt a logót? persze a nevet átírnám.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
azt írta a rendszer hogy 30 napig nem szúrhatok be linket és ebbõl jön az hogy nem tok linket beszúrni.apám ennyi suta embert<#falbav>#falbav>
...
ez elég jó kép ha valaki elvállal valami ilyesmibõl kéne kiindulni.http://f.freeblog.hu/z/e/r/zeropoint/files/ghostrider%20zeropoint.jpg
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
#67965: lehet h magában beszél!!4 :-o
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
amúgy nem ártana megnevezni azt hogy kinek szólsz mert én így nem nagyon értem hogy kinek mondtad<#smile>#smile>
a többihez nem értek (ilyen kis animáléásokra gondolok v ilyesmik) azt rádbízom
THX
Mezőgép - BN
erre sose jöttem volna rá<#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2><#nevetes2>#nevetes2>
ha valaki el tudná vállalni a logóm elkészítését az jó lenne.köszi<#wink>#wink>
hogy felpörgött a topik 😄
(ha ez megoldható lenne)elõre is köszönöm.
nekem valaki megtudna azt csinalni a jelenlegi logombol, hogy pillanatra szetessen es igy kivilagosodjon meg zajos legyen aztan visszaaljon, mondjuk mindezt tegye olyan 6-7 masodpercenkent.
respect to the man in the ice cream van