Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sok a kép, nagy a méret.
ennél jobbat most nemtok összehozni.
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Mondjuk paintel megcsinálod egyenként a képeket. Villogás nélkül. Tehát az egyik képen csak a jr- a másikon jr és js stb... ahogy te akarod. Utána a progiba be tallózod az elkészült képeket, sorendben, majd beállítod h milyen gyorsan válsztos.
és mentés
😄
Szeretnék egy lógót úgy hogyvillanyon be hogy JR is War de úgy hogy a JR az IS és a WAR külön külön villanyon beolyan háttérrel és betûszínnel amilyen itt van:
Majd villanyon be ez a
kép...
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A FOOTBALL TEAM weboldal logóját szeretnénk egy kicsit téliesre csinálni. Például egy karácsonyfát, díszeket, havat, mikulást stb... szeretnénk "rátenni". Aki szívesen elkészítené a logót az kérem írjon! Ezért nem tudunk pénzt adni. Csak is szivesség alapon menne.
Logo:
[fontos: a szürke részt meg kelle hagyni, vagy utólag visszatenni, mert arra írja rá az oldal a címet, és az alcímet.
http://footballteam.extra.hu | átmeneti domain
Elõre is köszönöm:
wolfnet
nincs másik?
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
v
?
am uyg emlékszem h eztt a logodat én követtem el talán mert nagyon ismerõs....de itt csak forum logókat csnálunk....
...
ui: az én logómat is ti csináltátok azóta is ez a legjobb logóXD
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
<#vigyor5>#vigyor5>
Ebbõl a képbõl szeretném ha csinálnátok mégpedig a következõképpen:
baloldalt a nevem: tocsek, valami hozzáillõ betûtípússal, középen lenne a csávóka feje és jobboldalt egy jó kis átmenet. Háttérnek a bállításokban a 6.sok elsõ hátterét szeretném. Mindezt vip méretben és Mozillához. Valami animáció is lehet rajta, de azt rátok biznám. 😊 Remélem jól magyaráztam és érthetõ is.
Nah ez lenne a kérésem, nem kell sietni, ráré lassan is csak legyen jó. 😊
Csak az a baj vele ,hogy nem mindenki érti.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Ja és bocs a dubble postért 😄
ui:szép logó
\"A kritikát nem bírálhatjuk felül, a kritika értünk van\" (H. T. Loutrec) \"Nem tetszik a közeg? akkor ott a lovad, nyergeld fel, és takarodj\" (V. R. S. Démon)
Akkor ráuntam ,hogy várjak ,és csináltam magamnak ,persze kezdetben trágya volt ,de egyre jobb és jobb lett ,végül én magam is csináltam rendelésre is.
Mezőgép - BN