Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ronihun
kösz

...

red bull
pff, õ ezzel épp ezaz hogy segít mivel megmondja mi a hiba...

Ui.: Ne arcoskodj "nem te vagy itt a császár"

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

red bull
egyetértek

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

mrzoltan
rendben pixeles elismerem de azért attól nem hiszem hogy fejlõdik valaki hogy folyamatosan leszólod,inkább segítenél neki.
ronihun
ja ok melyik is voltaz én vok a fasza logokovács? az pl h "pjack régebbi nálam azt nem hiszem azt nem vitatom h jobb de azért ezt mondani h nem olyan régi õ".... hát ebbe télleg azt emeltem ki h én milyen pro vok ugye meg itt is pont azt mondtam h én vok mester ühüm:
"1,5 éve csinálok minimum logokat😊ez nem olyan régi mint az igazi mesterek"...amugymeg nem szolok le mindenkit én csak segiteni akarok amugy ez h tul pixeles ebben mivan csak mondtam neki h tul pixeles szvsz....igy lehet fejlödni h ha egyegy logoján megmondjuk h miahiba é mint javitson ezzel miaabaj azmeghogy nekem nem tetszik azzal sem tom mi a bajod/bajotok bocsánat h nekem nemtetszik hát ezzel nem tudok mit csinálni...amugymég ahoz h pjack öskövület nem pjack nem õskövület õ csak nagyon hamar bleejött és nagyon hamar tudott profi logokat csinálni de az h öskövület...öskövületek pl: Otto,hen-tes,razok és még ilyen régi mesterek akik elketék az egészet... de ti ezt nem is tudjátok bejöttök ide egyszer logot kérni /fav és utána olvasgatjátok ha kell logo kértek és ha véletlen vki kritizál akkor rákaptok "huuh te bepottyansz ide és aztmondod te vagy a császár meg a mester és mindenki munkáját leszolod..."

...

mrzoltan
Ne szóljá már le mindenkit nem te vagy itt a csaszár, nõjé már fel.(már bocs de az agyamra megy ,hogy olvasom a hsz-eket és minden második arról szól de fasza logókovács vok meg én vok a mester a szakmába azért áljá már le.)THX
RAZOR27
tudom ,hogy pixeles (talán a 16bit miatt) ,de azért voltak jó logók is ,amik ok nélkül lettek lehúzva...
Mind1 hanyagoljuk a témát.

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

ronihun
amugymeg tom h nem értékelem pozitivan az egyi kmunkádat sem mert nem teccenek de mind1 ez meg nemazért de tényleg pixeles

...

ronihun
õõõ...várjunk csak pjack nem tom mikor kezdte de az biztos h amikor õ regelt akkor én már készitgettem logokat h pjack régebbi nálam azt nem hiszem azt nem vitatom h jobb de azért ez h nem olyan régi õ...télleg nem 1,5 éve csinálok minimum logokat😊ez nem olyan régi mint az igazi mesterek de azért gondolkodjál mielõtt besélsz -.-

...

RAZOR27
Azért csináltam azokat ,mert azt a "kamerás" mozgást nemtudom, hogy kell 😄

offkorz
nemtudom mit variálsz ennyit,nemfogja senkise megcsinálni.ázzek<#gonosz1>

POntosabban a másik postomból szeretnék ahol egy rajzolt skyline van és annyi hogy ott a nevem és mintha camera mozogna vagy mi és ugy lehet látni a skyline-t.... mármint nem egyszerre van enne a logóban hanem végig megy rajta a camrea bár gonodlom értettétk az elsõtis nemtom miért írtam le mégegyszer :S 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

RAZOR27
tõle kaptam egyszer dícséretet XD a karácsonyi logómra

Wreck86
nyugi,nem olyan régi õ😊 ha majd PJack barátunk mond rá például ítélet,de sorolhatnám még az õskövületeket😉

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

RAZOR27
Te még egyik munkámat se értékelted pozitívan....

ronihun
tul pxeles

...

RAZOR27
De rég csináltam nemvip logót ,talán ezért olyan gyengék XD
Kevés animmal ezt hoztam ki belõle ,szólj ha nem tetszik ,vagy másra gondoltál!

RAZOR27
?
A sok anim miatt lekellet butítanom ,de csinálok egyet kevesebb animmal ,és az szebb lessz.

Drephis
😊
nincs mit.

help

xotyi
Nem vettem észre külömbséget a kettö között,mindenesetre nagyon köszönöm!<#vigyor2>

Trance&Friends nothing more..

Drephis

na most elvileg ie-hez jó.

help

Drephis
akkor megcsinálom. 😊

help

xotyi
Váhááááááá, köszi!!!Nagyon szuper lett! Ezer köszönet!<#worship><#eljen> (IE-t használok)

RAZOR27
és mien böngészõhöz?

a sajátom... 😄

Drephis
sry, de méret miatt nem tudom kivitelezni.

help

Drephis
köszi.
csak pech ha nem ff-et használ.<#duma>
/ezentúl meg fogom kérdezni mielött logót készítek./

help

Firerock
wooow
nagyon jó
profi munka

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Drephis

így nem jó? ha fölé írom üres lett volna a logó, de szólj ha nem tetszik így.

help

RAZOR27
Mien név kell rá?

Drephis
csinálhattam volna vipesbe is. 😄
mostmár mindegy.

help

tiszta rendes itt mindenki... az újreg-nek megcsináljátok én meg lese vagyok sz*rva... köszönöm szépen...

air12

??

Drephis
hm?

help

red bull
Olyan minõségû a kép hogy legelõször azthittem hogy valameik játékprogramból van a gép 😉

FZoleee
Sziasztok! Valaki tudna csinálni egy vip logót ebbõl a képbõl? A betûtípus mindegy 😊 Ja, és FZolee felirat legyen a képen <#smile> Köszi elõre is <#smile>
Elnézést szeretnék kérni rosszul írtam...

01

ezaz 1kép kellene csak és ugymond körbemutatn az autót... remélem nem valmi nagy kérés...

ja és:

ELÕRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN.

Hmm akkro megpróbálom most! 😄

szeretnék egy nem VIP logót vagyis 120*20-asat ehez hasonlóan scak persze az én nevemmel meg más képek stb stb...

ja és a képek amikbõl szeetném:

01

02

03

xotyi
hali, tud nekem valaki ebbõl csinálni egy Vip logót? a két smiley fölé pedig a nevem. Köszönöm szépen!😊

Drephis
<#smile>

help

John Cena
Sziasztok csinálnátok nekem egy normál 120x20 Logót Ezek a képek legyenek benne:
Lakers

Packers

Dallas

Manchester United

Ahogy betettem ide be a képeket úgy változzanak ebbe a sorrendbe kb. 1,5másodpercenként egymás után és kilegyen írva jobb oldalra hogy SANYIX
elõre is köszönöm!!!
Üdv: sanyi és BUÉK!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

mrzoltan
nincs baj belõle majd jövõre kérek valami újat mert akkor már a havas se lesz aktuális.
tényleg vacakolni kéne vele sokat...<#vigyor5><#love12>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mrzoltan
oks értem.
1 nap miatt? macerás lenne, ha sokáig hordanád pöcsölnék vele, de tudom mi lesz a sorsa pár nap múlva, így inkább nem. bocs

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

mrzoltan
Bala plz ezt még csináld már meg.thx (utolsó módosítás)
Wreck86
<#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting><#wilting>

Millerke &reg; BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

Máté94
Állat!Köszzönöm szépen!
Ujabb kérés amjd 2008-ban!<#eljen><#eljen><#taps><#worship>
kupci13
Köszi

!!! HALA MADRID !!!

<#lookaround>