Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Nos a kívánságaim.1.:Ha megtudod csinálni azt hogy keretes legyen példáúl a fejléccel megegyezõ színû,annak örûlnék.
2.:Ha tudsz animálni akkor csak egy nevet kéne. (Leon)
3.:Az animáció ha lehet valami különleges legyen rádbízom legyen olyan amit izlésesnek találsz.
4.:A betûszín.Nos ki kéne találnunk valami passzólót hozzá.
5.:Betûstílus.Dafonton nézegettem párat gondolom te is onnan szoktál.Ha ezt megnéznéd örûlnék. (VTCBelialsBlade)
Hát asszem ennyijah igen még valami én is nézegetten otthon hogy hogyan férne ki öhm szerintem lehetne azt hogy a kocsi eleje legyen benne szépen rendesen és utána az animált név.
Remélem nem izaszt meg a feladat és kössz a kérdésedet.Jó munkát.Nem sûrgetlek ráér de ha lehet egy héten belûl legyen eredmény.
Leon
U.I.:Bocs a szétszortságom miatt a képet elfelejtettem.

\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
pl windózos
deviantART
autós
stb. csak nem tudom, hova lehetne ezket gyûjteni és ki tudja berakni majd. 😊
<#fejvakaras>#fejvakaras>
maga az autó legyen rajta,meg mellette a nevem(kemszi)
kép mind1 hogy melyik,amelyik elõnyösebb.elõre is thx
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
I\'M AWESOME! http://ae86levin.blog.hu
Nos a kívánságaim.1.:Ha megtudod csinálni azt hogy keretes legyen példáúl a fejléccel megegyezõ színû,annak örûlnék.
2.:Ha tudsz animálni akkor csak egy nevet kéne. (Leon)
3.:Az animáció ha lehet valami különleges legyen rádbízom legyen olyan amit izlésesnek találsz.
4.:A betûszín.Nos ki kéne találnunk valami passzólót hozzá.
5.:Betûstílus.Dafonton nézegettem párat gondolom te is onnan szoktál.Ha ezt megnéznéd örûlnék. (VTCBelialsBlade)
Hát asszem ennyijah igen még valami én is nézegetten otthon hogy hogyan férne ki öhm szerintem lehetne azt hogy a kocsi eleje legyen benne szépen rendesen és utána az animált név.
Remélem nem izaszt meg a feladat és kössz a kérdésedet.Jó munkát.Nem sûrgetlek ráér de ha lehet egy héten belûl legyen eredmény.
Leon
\\\\ My name Memphis...Remember me if we fight together. // \\\\ One shot, one kill // \\\\ I\'m not good,and I\'m not bad // \\\\ Porsche 996 Turbo Stage 1 //
[BF3 0.5K] [FH2 0.5K+1][BF2 133333] [BF2 152K] [BF43 0.2K] [BF43 0.4K] [BF2 155K] Különben kinyomom a szemed, eltöröm a lábad, aztán mehetsz, amerre látsz...
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
éreztem, hogy vmi kimaradt. 😊
tecc?
?
Én elég régi tagja vagyok az sg közösségnek, de sajnos még mindig csak ez a szar általam készített logóm van, most szeretnék egy újat tõletek.
Igazából anyagom nem nagyon van hozzá, elképzelésem szerint valami darkos kép kellene esetleg egy csukjás fej valami fanatasy jellegû fejjel, de mindenre nyitott vagyok, tudnátok nekem segíteni?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
egy kis módosítás kéne a logómon...a mostani helyett, az ezen az oldalon lévõ "Back to the Future" betütípussal legyen írva.
elõre is köszönöm szépen!
\"...And that\'s the bottomline, cuz\' Stone Cold said so!!!\" \"RAW IS JERICHO!!!\" www.daveswwe.gportal.hu
egy egyszerû
Egy 150x25-ös logot szeretnék kérni.Ezzelaz együttessel legyen kapcsolatos, névnek pedig Proth legyen ráírva. A többit a készítõre bízom.
Köszönöm.
lehet vip es méret is, sõt nem baj ha az.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Lakers
Packers
Dallas
Manchester United
Ahogy betettem ide be a képeket úgy változzanak ebbe a sorrendbe kb. 1,5másodpercenként egymás után és kilegyen írva jobb oldalra hogy SANYIX
elõre is köszönöm!!! Üdv: sanyi
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul