Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
20 kb-ra letudnád csökkenteni a méretét légyszíves, mert így nem fogadja el sajna 😊
plusz Duke feje ha lehetne egy árnyalattal világosabb azt megköszönném, de nem muszáj ezt megcsinálni , nem szeretnék itt követelõzni 😄D bõven jó , csak 1 kb-ot lekéne faragni 😊
\"Erről van szó!\"
egy logót szeretnék kérni(mily meglepõ 😄).
a lényeg hogy DUKE NUKEM felirat legyen benne és természetesen Duke papa.
valami effekt is mehet bele, pl. cigifüst, villanás, ilyesmi..
itt a felirata képen
itt pedig dukeról egy kép
ui: ha kérhetném a fekete fejléc színéhez igazítsátok a kép szélét 😊
aki elkészítené nekem elõre is köszönöm. a háttér lehet valami narancssárgás cucc, ami a képhez illik, rátok bízom 😊
vagy itt
\"Erről van szó!\"
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
#95008_ v2_
#95006_
#95005..nm
Szeretnék egy logót, valami jót ebbõl a képbõl Eszti névvel http://kephost.hu/image-0BEE_4D3F58AB.jpg (remélem nem túl nagy a kép :$) Köszi ^^
Csunya csunyog!
Egy logót szeretnék kérni, de olyat, ami nem bal oldalra, hanem jobb oldalra kerül (lsd itt, a Csépa logo jobb oldalt)
Én a ValóVilág topicba szeretném ezt betenni, Alekosz fan vagyok!
Ebbõl a képbõl szeretném... Az mindegy nekem, hogy mozog-e vagy sem... A lényeg, hogy azért ki lehessen venni, hogy Alekoszról van szó. Kicsit olyan VV-s stílusba kellene.... Remélem, hogy nem nagyon kérés. Nagyon szépen köszönöm! 😉
Én ezt szeretném lógóként Ropi07 legyen beleírva az animációt rátok bízom
Elõre is köszönöm!
Itt a link:
http://1.bp.blogspot.com/_GQD_Wyhrarw/TGO9ku-Na0I/AAAAAAAAAJ8/A3ltFy4UiJg/s1600/mafia_II_logo.jpg
Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
http://www.lshcv.ucoz.hu
\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Egy kis IC-s áramkört képzeltem most el ami mellett van egy oszcilloszkóp amin változik a jel és esetleg úgy lehetne, hogy kirajzolódik rajta a nevem.
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."
Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Valaki lenne oly kedves és összedobna nekem egy Milanos logót? 150x25-ös méretben? A fejléc színe legyen bordó és a kéept linkelem hozzá.
Elõre is köszönöm.
KÉP
[/url][/img]
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
"Fighting for peace is like fucking for virginity"
átküldöm a psd-t
oké?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ebbõl a képbõl szeretnék egy VIP logót, a részleteket rátok bízom.
★