Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DeerHunter01
köszi, jóféle lett 😄

20 kb-ra letudnád csökkenteni a méretét légyszíves, mert így nem fogadja el sajna 😊
plusz Duke feje ha lehetne egy árnyalattal világosabb azt megköszönném, de nem muszáj ezt megcsinálni , nem szeretnék itt követelõzni 😄D bõven jó , csak 1 kb-ot lekéne faragni 😊

\"Erről van szó!\"

nyuny01
?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

DeerHunter01
Hello.
egy logót szeretnék kérni(mily meglepõ 😄).
a lényeg hogy DUKE NUKEM felirat legyen benne és természetesen Duke papa.
valami effekt is mehet bele, pl. cigifüst, villanás, ilyesmi..
itt a felirata képen
itt pedig dukeról egy kép

ui: ha kérhetném a fekete fejléc színéhez igazítsátok a kép szélét 😊
aki elkészítené nekem elõre is köszönöm. a háttér lehet valami narancssárgás cucc, ami a képhez illik, rátok bízom 😊
vagy itt

\"Erről van szó!\"

nyuny01
?

\"Az élet is olyan mint a póker : Ha nem kockáztatsz, nem is nyerhetsz semmit.\"

GamEszti
Ez jó lesz, köszi szépen! ^^

Csunya csunyog!

Misi az ezredes
Szerintem minimális fekete árnyékkal kivehetõbbé lehetne tenni a nevet.

A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...

..?
#95008_ v2_
#95006_
#95005..nm
LoSA
<#mf1><#nyes>

Grr1234
Alekosz fan... <#banplz>

GamEszti
Sziasztok

Szeretnék egy logót, valami jót ebbõl a képbõl Eszti névvel http://kephost.hu/image-0BEE_4D3F58AB.jpg (remélem nem túl nagy a kép :$) Köszi ^^

Csunya csunyog!

LoSA
Sziasztok!

Egy logót szeretnék kérni, de olyat, ami nem bal oldalra, hanem jobb oldalra kerül (lsd itt, a Csépa logo jobb oldalt)

Én a ValóVilág topicba szeretném ezt betenni, Alekosz fan vagyok!

Ebbõl a képbõl szeretném... Az mindegy nekem, hogy mozog-e vagy sem... A lényeg, hogy azért ki lehessen venni, hogy Alekoszról van szó. Kicsit olyan VV-s stílusba kellene.... Remélem, hogy nem nagyon kérés. Nagyon szépen köszönöm! 😉

Ropi07
Sziasztok!
Én ezt szeretném lógóként Ropi07 legyen beleírva az animációt rátok bízom
Elõre is köszönöm!
Itt a link:
http://1.bp.blogspot.com/_GQD_Wyhrarw/TGO9ku-Na0I/AAAAAAAAAJ8/A3ltFy4UiJg/s1600/mafia_II_logo.jpg

Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél\"

Nuno88
Királyság! Nagyon fain lett! Köszi szépen! 😊

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

fail
hungary27
<#vigyor4>
Ropi07
[url=http://]Kép

Ropi07
[/url][/img]

Ropi07
Itt a kép

Ropi07
Sziasztok!Én ezt a lógot szeretném [url=]Itt a kép róla
Az animációt rátok bízom elõre is köszönöm

?__
Nuno88
Erre valaki? <#vigyor2>

\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009

nyuny01
Nincs mit! 😉

CzUKi
Ez marhajóó lett <#eljen><#szeret> Köszönöm szépen meghívtalak egy sörre <#idiota><#pias>

"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Firerock
király lett

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

nyuny01
Javítottam rajt!

darkunter
Sziasztok!Szeretnék 1 120*20-as méretû logót kérni.A név:Reaper,és itt a kép:Kép Az animációt rátok bízom!Elõre is THX!!

http://www.lshcv.ucoz.hu

nyuny01
Ezt sikerült most összehoznom!
Ha kell változtatni,apróságokat még talán tudok!

nyuny01
Holnap ha idõm engedi,meg nézem mit tehetek! 😊

CzUKi
Erre valaki?<#vigyor2>

lightjack
ááh nagyon zsír köcc😊

Martinez01
nincsmit😄

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Simaji
Köszi a válaszod. 😊

Egy kis IC-s áramkört képzeltem most el ami mellett van egy oszcilloszkóp amin változik a jel és esetleg úgy lehetne, hogy kirajzolódik rajta a nevem.

\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein

GhostRider1
Jó lett, köszönöm! <#wave>

&#9733;

Martinez01
??? :

"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

GhostRider1
<#nevetes1>

&#9733;

Taki 122
Ha nem tetszik nem használod 😉

Real Madrid C.F. VIVIMOS POR TI...VENCE POR NOSOTROS! Raúl | Zidane | Guti | Cristiano Ronaldo | Sergio Ramos | Higuaín | Iker Casillas

Martinez01
nincsmit😄

Gomber
köszöntem szépen 😊

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Martinez01
Valami hasonló dolgocska?:

Nuno88
Szevasztok!
Valaki lenne oly kedves és összedobna nekem egy Milanos logót? 150x25-ös méretben? A fejléc színe legyen bordó és a kéept linkelem hozzá.
Elõre is köszönöm.

KÉP

lightjack
hali ebbõl a képbõl szeretnék egy logot és annyi legyen ráírva h "l.j". csak annyit még h a képnek ne legyen fekete kerete mint amilyen a mostani logománl van! köszi elõre is!
[/url][/img]

Gomber
hát hogy olyan kék legyen mint a panel 😄 vágod... ! (?) 😄

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

A régit is én csináltam neked..😄 hihi. Majd délután megcsinálom az újat is, úgyis szeretem a merciket 😄

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

CzUKi
Sziasztok 😄 Szeretnék kérni egy VIP méretû logót ehhez a fekete fejléchez.Rátok bízom, hogy milyen legyen csak az FC Barcelona logó valahogyan szerepeljen rajta és a név: Czuki valami animáció is lehet benne 😄 Köszi elõre is

Firerock
sajnos nem tudom hogykéne csökkenteni a méretét,de szerintem valaki tudna segíteni.
átküldöm a psd-t
oké?

GhostRider1
Jó lenne, köszönöm, csak... Hiba!

A feltöltendõ kép maximális mérete 20 Kbyte!

&#9733;

Firerock
Betûre ha van valami más 5leted akkor szólj!

Firerock

ez jött ki belõle😄

Firerock
hát én csinálnám,viszont nekem ez nagyon komplikált.

GhostRider1
Helló!
Ebbõl a képbõl szeretnék egy VIP logót, a részleteket rátok bízom.

&#9733;