Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
jó animáltat én nem tudok,arra várunk más jelentkezõt.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
szal az elképzelésem a következõ:
pikcsõr1
pikcsõr2
ez a két kép váltsa egymást, valamilyen jobb effekttel😊 az elsõ kép mellet szerepeljen a nicknevem: lascar
font
a betûtípus pedig a 3. képen látható thc szöveghez legyen hasonló😊
elõre is köszi<#vigyor>#vigyor>
#acm
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
ha lehet én ezt kérem köszi
?
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
tudom, hogy mekkora a méret korlát, de nemtom, hogy mit hogy lehet kivitelezni, de akkor keresek másikat<#fejvakaras>#fejvakaras>
...
esetleg ez
Szeretnék kérni egy új logót, amelyen legyen ez a kép :
Mehetrá animáció, díszítés amit gondoltok 😛 ha kérhetem a színe igazodjon a #69389-esben látható színhez, és legyen VIP méret . Köszönöm elõre is, és további szép estét 😊
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Gondoltam, most faragok magamnak valami profi(nak tûnõ)logót, de nemtudom mivel feldobni.Azért kérdezem, nem-e tudtok segíteni, mert itt vannak sokan akik értenek a speckó effektekhez.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
elõre is köszi
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót ebbõl két képbõl úgy mindig váltsák egymást és a legutójára legyen a név.Hálás köszI!
Ha nem jók a képek keresek másikat.😊

szeretnék kérni egy logot , ha nem nagy kérés^^ 😛
az elkepzeles anniy lenne hogy nincs nagyon elképzelésem... szóval ami otlet kipattan valakinek a fejebol es szeretne megcsinalni akkor annak orulok ^^
hmmm... talan annyi kikotes lenne hogy ne legyen elmokazott meg lanyos <#idiota>#idiota>
meg kis smiley ami mozog legyen rajta az dob egy kicsit az osszkepen ^^
...
ennyi. 😞
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
én is egyet<#vigyor5>#vigyor5>
igazából látszik a mostani logomon is, hogy abszolúte nem vagyok kreatív ilyne szempontból, 2001-óta ez alogom, unom, kérném segítségeteket bízok bennetek:-)
Bocsi az lentebbi nagy képért, de ebbõl kéne nekem valami logot csinálni ha nem gond, kicsit béna vagyok alinkeléshez. Ha van valami ötletetek a módosításához még szívesen fogadom, köszi
teszt