Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
az hogy PETI!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
vagy inkább ezt
elõre is köszi
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Bár régebben sokkal aktívabb voltam az SG fórumon, egy
kérdésem lenne felétek.
Nekem kávéházam van, és mindig van az üzlet elõtt ilyen megállító táblám,
ki van rá írva hogy Krémes 100 Ft.- stb... Capuccino, Gesztenye püré..
Ha adok képanyagot vállalja valaki hogy csinál nekem ilyen dizájnos A4 -es méretû dokumnetumokat, képeket ?
Képanyagot adok majd hozzá, amit fel lehet használni...
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
\"Ha küzdesz veszíthetsz, ha nem küzdesz veszítettél!\" (ismeretlen)
<#whatever>#whatever>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
ebbol valami jo animalt logot szeretnek vagy ajanjatok valami jot amit nem fogok megunni\"When no one else will fuck you, I\'m always there.\" - Life
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Még1x ezer kösszi mind ketõtöknek!!!
Downhill!!
És nagyon gyorsak vagytok! Mind2 mentem.. Nagyon köszönöm!
Downhill!!
2007-re csináltatok nekem egy logot ami nagyon szép. De 2008-ban a NASCAR-ban már más tipusú autokkal mennek. Szeretném megkérni a kedves kreátorokat, hogy egy ilyen fajta gépbõl csináljon nekem egy uj logot!
A kép:
Elõre is köszönöm!
Downhill!!
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
naggyon jóóó
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Vmi kéne ebbõl a képbõl...szem
És egy effect hozzá, vmi jo féle, god ennek a képnek a segitségével.szoval ien féle effect,háttér vmi sötét.vagy vörös,ugy hogy jo legyen..kösz elõre is
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit