Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
szevasztok mûvészek!<#vigyor5>#vigyor5>
Ebbõl a képecskébõl kellene egy nagy VIP logo. Valami olyasmi fajta, hogy bejön elõbb az egyik csóka feje, majd a másik, utána meg közé a nevem. Vagy valami hasonló<#idiota>#idiota> Bízom az ízlésetekben<#vigyor3>#vigyor3><#vigyor3>#vigyor3>
nagyon szépen köszönöm elõre is
HomeTheater: LCD: Sony Bravia KDL-32W4000, A/V: Sony STR-DG710, Speaker: JBL-SCS178 Ps3 ID: GjChriss --->http://playstationlive.hu ---> BETA V0.7!!!!!
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
VIP méret, a mostani fejléchez igazodjon...a név TriaL legyen, lehet rajta mindenféle csicsa, díszítés, anim, stb 😊 köszi
én azért használom mert így szebb😛
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
2 változat kéne belõlle😊
egy vipes meg 1 ami a ujrekeknek való asszem az a 120*20-as
\"Inkább veszítsünk tisztességesen, mint hogy csalással nyerjünk.\"(Szophoklész)
meg ebbõl
tuddnál nekem cvarázsolni vmi finomat
egy vmi oltás animációnak tuddnák a legjobban örülni😊
ha a CheAteR,CsallÓ megmarad annak a legjobban tuddnék örülni
szerk:
PScs2
Köszi szépen elég jó lett.
....Merci!....
....Merci!....
Vagy fehérrel vagy valami áttetszõs vagy nem tudom :-)
....Merci!....
késön frissitettem nem vettem észre azt a képet :S 😄 de azért berakom a készülöben lévó logót 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
amugymeg spanom csak ujjrek szegény és neki ien dolgokal(url,képbeszurás,képfeltöltés) még nem rendelkezik
SZeretnék egy jó kis logót de sajna képet nem tudok feltölteni 30napig így rátok bízom.
Elöre is köszi a segítséget.
....Merci!....