Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Az életben az jó játékos, aki a rossz leosztást is jól játsza meg!
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)

ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Uraim, ha egy nemzet úgy gondolja, hogy vannak védelemre méltó értékei és érdekei, akkor kötelessége gondoskodni azok védelméről. (Ismeretlen Francia Tábornok)
In Trance We Trust (L) GDJB (L) M.I.K.E. (L) ASOT (L) #trancefamily http://twitter.com/nojikacz
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ezekbõl a képekbõl szeretnék egy logót. Elképzelésem az alábbi: legyen a sorozathoz illõ (sötét és félelmetes). Valamint a Just Broly név animálását kérném ugyancsak a sorozathoz illõ jelleggel.
Nagyon szépen köszönöm a fáradozást. Jó munkát és ha készen van PM-ben írjatok, mert nem nagyon járok errefelé.
kép1
kép2
Szeretném megkérni a kedves készítõket, hogy a következõ képekbõl hozzanak nekem össze egy logót😄
Elképzelésem a következõ: mind1, csak Death Note legyen😄
nem muszály minden képet felhasználni, ha lehet akkor egy Death Note felirat animálást rá( nemtom lehetséges, de ha igen, akkor egy kicsit ilyen horrorisztikus beütése legyen animálásnak😄)
Remélem nem kérek nagyot és elõre is köszönöm a fáradozást
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5( sztem ez a legjob😄)
Ja és sry, ha nem lehetséges ezekbõl logót csin.😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Hamarosan utolér a végzet, nem úgy ahogy gondoljátok....rosszabb...lejár a vip-m xP
A félelmetes nap után kicsit nehéz lessz egy vip-méretû logóval bûvészkedni, tehát ráis térek:
Szeretnék egy 120x20-as logót, mivel ahoz nemértek xP
Bármi lehet rajta, a nevemmel eggyütt. (tudom, ez nemsokat segít, de aztis, hogy kreatívak vagytok)
Cserébe egy baráti vállveregetés küldök postafordulóval 😄
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
szerk: Pjackot kifelejtettem 😄
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
150 x 25-ös Vip méret kellene.
És a Bogyóka név mozgásban legyen valahogy, nekem mindegy😊)
Az alábbi képek lennének mivel nagyon TR fan vagyok😊)
Ráradozásotokat elõre is köszönöm, ha nem megy nem baj😊
Üdv. Bogyóka😊)
egyik
másik:
Ezt jöbban szeretném ha meglenne😊)
(Nem akarok naponta újat kérni hanem havonta 1et 😄 ugyis csinálok magamnak)
akkor mértnem csinálod meg magadnak?😊
24 - Exile -Nov.23
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
ha dasz animot max akkor
sztem ezt így senki sem tudja mekcsinálni
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
(Nem akarok naponta újat kérni hanem havonta 1et 😄 ugyis csinálok magamnak)
Kérnék szépen egy(1) darab(db) VIP(VÍÁJPÍ) méretû logót (150*25)
Téma: Deszkázás
Fejlécszín: mind1
Kép:deszka
Tulajdonságok: lekellene kicsinyíteni és forogjon mikor csinál 1 kickflipet akkor villanjon fel hogy Spike
Hiba: kellene deszkárol az eleje is az a szürke rész :S azt rátok bízom
munka: Jó munkát logómûhelyes fiókák
Köszönettel: Byzhouse
kb úgy nézhetne ki, hogy: pálcikaemberek rohangálnak, esetleg robbanások, aztán bejönne a képbe egy másik pálcikaember, sisakban, kalassal, vagy vmi puskaszerû dologgal, ráközeledik az arcára a kép (morcos/mérges) és kijön mellé a felirat: degenerator
elõre thx a mestermûért
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit

\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
a többit rátok bízom. thx elõre is
DFTBA ಠ_ಠ