Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
pedig úgy szeretnék egy olyan logót 😞(
hüm? az jobban nézne ki. 😉
Használd egészséggel!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
szeretnek egy logot kerni. 150*25, lehet barmi.
a fejlec szine ez marad sztem. ratok bizom, csak ne legyen benne anime, hellokitty, tokio hotel es tarsai.
elore is thx 😊
Szóval a betûtipust és a szint rátok bizom hogy milyen legyen !!
Esetleg lehetne úgy hogy bal oldalt a WESKER szöveg és jobb oldalt a koponya 2 szeme villogó vörös szemekkel !! Vagy esetleg egy fekete háttérbõl elötünne a koponya két vörös szemmel együtt és utána jelenne meg középen a WESKER felirat !
Vagy esetleg még azt is meg lehetne csinálni hogy a WESKER szó lenne bal oldalt betünként valamilywen animációval és a koponya a 2 vörös szemmel lenne jobb oldalt !!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ebbõl please egy 120x20-as nem mozgó logot a nevemmel, betûtípus mindegy csak jól nézzen ki. Aztán egy ideig nem zargatlak titeket😊
http://goo.gl/gd6Zi5
Nincs meg nekem az a font, talán másnak megvan.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én csak egy kis módosítást kérnék:
másodszorra az villanjon fel h "Sabcsee" vmi hasonló betûtípussal mint a Simple plan.
Nagyon szépen köszönöm elõre is
kaka
De ha már megcsináltam...
( Drephis logoja ihletett, remélem nem gond neki...bár ez közel sincs olyan jó, mint az övé! 😄 )
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
Szeretnék kérni egy 150*25-ös logót.
Alapnak ezt szeretném:
- Sötétszürke/fekete foltos háttér, benne a
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1193922969&order=reverse&index=1]football manager logó.
- a nevem pedig hirtelen elõjönne belõle http://www.dafont.com/font.php?file=soulmission&page=1&nb_ppp_old=10&text=asafderg&nb_ppp=10&psize=m&classt=alpha ezzel a betûtipussal, az elején egy picit vibrálva, majd animálás nélkül látszódna.
Nagyon szépen köszönöm elõre is.
Ebbõl és ebbõl a képbõl szeretnék kérni egy VIP méretû logót!
Az elképzelésem az hogy az elsõ képen lévõ fickó feje a logo jobb oldalán lenne a felirat pedig a bal oldalán, és a feliratra ha rá tudnátok tenni vmi kis animációt (vibrálás vagy vmi hasonló) azt megköszönném!
Szal elõre is thx!
ASUS P5B | Intel Core 2 Duo 2,133/1066/4MB/E6420 @ 2,6 Ghz | 3x1GB DDR2 Kingmax 800Mhz | ATI Radeon HD3870 512MB DDR4 | Samsung 500GB S-ATA 2 HDD | Windows Vista Ultimate 32-Bit
Ha lenne rá idõtök, osszedobhatnátok nekem egy vipes lógót...
GTR2-vel nyomulok... A HRC (Hungarian Racing Club) keretében TOM nicknéven versenyzem...
Elõre is köszi: TOM
Itt nálam a két Whiskeys a nyerõ, nem is tudnék válsztani közülük, ha nekem csináltátok volna!
Garfield: Egyszerű agy, egyszerű örömök... ٩(̾●̮̮̃̾•̃̾)۶ ٩(͡๏̯͡๏)۶ ٩(×̯×)۶ .
Kaphatok egy logót? 😄 Egy 120*20-as logó kéne. Valami olyasmi kéne ami gépekkel kapcsolatos.
Itt egy pár kép amire gondoltam pl.
http://global.msi.com.tw/uploads/prod_9d1e3ac4f590d19b35142d3999d492ac.jpg
És lehetne benne valami olyasmi, hogy oldalról bejön a nevem vagy egy ilyen villanás után megjelenik vagy úgy, hogy elõször nem látszik semmi a nevembõl és utána egy ilyen fény csík végig megy az egész képen és ahogy megy úgy jelenik meg a nevem. A nevem nem kéne, hogy elfoglalja az egész képet csak egy részét.
Bye!
\"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak.\", Albert Einstein
Lécci majd lessetek rá!
Kössz!
Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
de azért kösz
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
The Town never be the same...today it looks like Disneyland.
Szeretnék egy logót kérni ebbõl a képbõl. Ha lehetséges, akkor legyen rajta animálva ez a felirat: Maximum The Hormone
Elõre is köszönöm😄
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi