Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyi, nem fárasztom a topikot tovább.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
Nagyon rég nemcsináltam, nemhogy 120x20-ast, de azért nemlett olyan gáz.
Aztán eltünök innen egy jóderabig!
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
elõre is köszi.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A kép má jó!De kérhetek bele valami animációt?
Vagy ahoz túl nagy?
Egy olyat lehetne csinálni, hogy a logómon a betûk megcsillanjanak?
Elõre is köszi
What about the forests?
(((| #71974)))
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szeretném ha csinálnátok nekem egy logot amin 1 angyal van. A képet rátok bízom, nem tudom milyen kép kell ehhez 😊 És még 1 kérdés:Hol lehet beállítani a logot? 😊
Köszönöm
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A erry felirat kerete az a fekete rész, lehetne fehér,és a szélein egy kis fekete vonal?
tök jó,hogy elkúrtam,ugyan azt a rész másoltam mindegyik layerre,aztán csodálkozok,hogy nem mozog,pedig elvileg mindig jót jelöltem ki :S
A smiley is fekete, nem nagyon fog látszódni nem?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Na mindegy, le vagyok fáradva meg hülye is...majd más okos megcsinálja! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
menetkozben rajottem, h mi is kell nekem.
minimalistic, plusz valami ilyesmi smiley + nev
megoldhato?
