Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Logót szeretnék😊
Olyan háttérszínnel, mint ami most van, csak 150x25-ös méretben, és a mellékelt képnek a körfürész-erdészcsillag részét kéne belekomponálni minél nagyobban. Kimondhatatlanul nagy ovációt keltene, ha a körfûrész forogna!😊 De lehetetlent nem akarok kérni...😊 Ja, és valahova rá kéne azt is suvasztani hogy Pistike 007, ha kevés lenne a hely a kép miatt akkor csak Pistike. Firefox böngészõhöz kéne.
Elõre is kösz, sztem jó kis logót lehetne összedobni ebbõl, csak én mozgóképhez nem értek😊
Itt a kép:

látszik, nem nagyon járok már ide. 😄
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
de nem vipeset kért<#shakehead>#shakehead>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ha valaki unatkozik akkor nyugodtan csinálhatna nekemegy: logót.
lehetne ilyen darkos vagy valami nagyonzõd vagy mittomén. 😄
ha ebbõl az infoból nem tudtok összehozni 1 logót akkor semmi baj, sry de nincs ötletem mit akarok.. vagy mi AS😄AS😄😄😄DD
elõre is thx! 😄
Nem akarok harcolni! De ölbe tett kézzel nézni az elkerülhetetlent mindennél rosszabb.
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
[/img]
Azt nem mondhatjátok,hogy türelmetlen vagyok...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
szeretnék egy uj logót, NEM vipest.
név ez lenne: DRIFTER, csupa nagybetûvel.A név feketével lenne a logó baloldalára pedig jó lenne besuvasztani ezt:tábla
Háttérnek narancssárgára gondoltam.Köszönöm elõre is.Ilyen egyserû de nagyszerût szeretnék😊.
köszi
csáó
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"