Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
#72965 nekedis 😊
www.czekoart.hu
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
egy natúr 120*20-as logot szeretnék kérni valakitõl, mindenféle animáció nélkül... a hátteret a készítõre bízom õ ért hozzá, annyi lenne csak a kérésem hogy ez a kép legyen benne.
köszi elõre is.
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
<#szomoru1>#szomoru1><#help>#help>
★
A lényeg, hogy egy fehér R8-as Audi legyen rajta, elölrõl (front)! A kép elõször világos legyen, autó jó látható, utána elkezd sötétedni a kép fokozatosan, addig, amíg az autó körvonalai látszódnak, majd felkapcsolódnak rajta a LED-es lámpák! A rendszámtáblán: Kristóf név legyen (lehetõleg rendszámtábla betûtípussal)!
Segítséget tudok adni, pár képel, a megvalósításhoz sztem nem lesznek jók ezek!
Ilyen képbõl indulna a logó:
Kb. eddig sötétedne el:
Kb így nézne ki a logó a végén, csak teljesen szembe lenne az autó:
Egyáltalán megvalósítható ez a kérés, vagy menjek el inkább a pi**ába?! <#hehe>#hehe>
Elõre is köszönök mindent!
Üdv,
Kristóf <#integet2>#integet2>
Srácok csinálnátok nekme egy Hollandiás logót? Lehetõleg narancs, fekete, fehér színeket használva. 😊
A kivitelezést rátok bízom 😊
Elõre is nagoyn köszönöm!!!
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
csinálna nekem vki 1 sima (nem vip-es) logót? csak 1szerûen 1 német zászló ami lobog😊, fekete háttér és 1 reaper felirat kellene.
elõre is köszi!
ezt a logot alakítsátok át úgy,hogy a mezt kicsit toljátok el balra,középre egy kis körben legyen a holland zászló(remélem rá fog férni:S),jobb oldalon pedig az EB logo
ja és a háttér meg szürkés legyen
thx:
kaka
valaki úgy megtudná nekem csinálni hogy közbe a nevem mozogjon?... elõre is köszi!
★
"a névnek is ilyen színûnek kéne lenniet" Milyennek?<#zavart1>#zavart1>
a névnek is ilyen színûnek kéne lenniet
és ha lehet akkor ezzel a fonttal
valami animációt nemtudsz a képnek?
hogy egyszer a feje legyen rajta másszor a kocsija
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
Valaki lenne oly kedves és csinálna nekem egy EB-s Olaszos logót?
120*20-s kellene.
Elõre is köszönöm.
KÉP
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
nemrossz a tijed sem
fõleg az átmenet
meg az anim
régen én is tevékenykedtem itt
de mára nincs idõm sajnos:s
ilyeneket elég jól tudok csinálni
de képekbõl sajnos nem:S
csinálna nekem vlaki valami jó ALonsos logót?
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Szeretnék 1 nem vipes logót.Legyen a háttér a német nemzeti zászló színei,
a név 'Lederhose' legyen rajta.Jobb oldalra pedig ezt a címert szeretném kérni:

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú