Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
http://www.latinamericanstudies.org/jamaica/rasta-flag
http://loomzi.files.wordpress.com/2007/04/bob-marley.jpg
Ezt a kettõt szeretném valahogy összekombóztatni illetve a nevemet is valahogy beleszõni... ha ez túl sok lenne akkor Bob Marley lemaradhat róla. Az oroszlán szeretném ha azért látható lenne a zászlón. Egyéb ötleteket meg a Mesterekre bízom!😊 Nagyon szépen köszönöm elõre is!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Szeretném ha összedobnátok nekem egy logot.
Ennek a System os a down felirat részére gondoltam, majd utánna ez láttszana. Megoldhato a méretlimiten belül? ha esetleg kisseb lesz, a nevem (Bujcsik) még bele lehetne rakni vhogy.
Elöre is köszi.
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...
u.i.: 2 hete kérem
Kojiro ergo sum.
egy VIP méretû logora lenne szükségem, ami fekete fejléchez illeszkedik, a kép pedig a következõ
amennyiben megoldható, egyenként jöjjön be az öt olimpiai karika, és alakítsa ki magát a formációt, majd utána villanjon fel a Capello felirat (A böngészõ: FF3)
Elõre is htx annak aki megoldja 😊

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Nem lett mozgó...
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Ezt a kettõt szeretném valahogy összekombóztatni illetve a nevemet is valahogy beleszõni... ha ez túl sok lenne akkor Bob Marley lemaradhat róla. Az oroszlán szeretném ha azért látható lenne a zászlón. Egyéb ötleteket meg a Mesterekre bízom!😊 Nagyon szépen köszönöm elõre is!😊
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Szeretnék egy logót a nevem helyére.
Tartalma: a Rainbow Six vegas egyik szereplõjének az ikonképt szeretném a nevem helyére. A neve: Logan Keller.
Legyen rajta kommandós éjjellátós sisaka, bármilyen pozicóból megfelene... bár lehetõleg oldali profil legyen... d emindegy, csak készüljön el. Nem tudom megoldható e?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...
thx
Kojiro ergo sum.
★ 汤姆 李

?