Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bujcsik555
Köszi!<#worship>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Sziasztok! Én is szeretnék kérni egy logót, ha nem gond:
http://www.latinamericanstudies.org/jamaica/rasta-flag
http://loomzi.files.wordpress.com/2007/04/bob-marley.jpg
Ezt a kettõt szeretném valahogy összekombóztatni illetve a nevemet is valahogy beleszõni... ha ez túl sok lenne akkor Bob Marley lemaradhat róla. Az oroszlán szeretném ha azért látható lenne a zászlón. Egyéb ötleteket meg a Mesterekre bízom!😊 Nagyon szépen köszönöm elõre is!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Dark05

Dark05
?

bujcsik555
Hello!

Szeretném ha összedobnátok nekem egy logot.

Ennek a System os a down felirat részére gondoltam, majd utánna ez láttszana. Megoldhato a méretlimiten belül? ha esetleg kisseb lesz, a nevem (Bujcsik) még bele lehetne rakni vhogy.
Elöre is köszi.

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Kojiro
tisztelt logómesterek!

több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...

u.i.: 2 hete kérem

Kojiro ergo sum.

Icebarney

Lehetséges, hogy a logó alatt nem folytatódik a VIPes fejléc?

Icebarney
Azt hittem átlátszóra csináltam<#wow2> Na mindjárt megnézem mit hibáztam

Dark05
Szia bocsi hogy nem voltam sok volt a munka akkor az a logó jó lesz?😊)

mrzoltan
A feketébe mennyen át..
DöflingR
Mert te fehérhez készíted az átmenetet ahogy látom, tehát a tied fehérbe megy át és nem ebbe

mrzoltan
végül is nem az átment a lényeg,csak az hogy ua. színû legyen mint a fejléc,mert mind egy kicsit hamis.
Icebarney
Sajnos nincs sok hely az átmenetnek, én nem tudom szebbre megcsinálni:

mrzoltan
áhhhs, az áttûnés még mindig nem jó 😞.
FF3-hoz kéne.
amúgy fasza
Fabio Capello
Üdv mesterek

egy VIP méretû logora lenne szükségem, ami fekete fejléchez illeszkedik, a kép pedig a következõ

amennyiben megoldható, egyenként jöjjön be az öt olimpiai karika, és alakítsa ki magát a formációt, majd utána villanjon fel a Capello felirat (A böngészõ: FF3)

Elõre is htx annak aki megoldja 😊

Icebarney
Ha tényleg csak ennyi, az nekem is megy<#buck>

Darthmushroom
please valaki a nevem irja már rá(darthmushroom):

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Icebarney

(nem tudom hogy fog kinézni, majd próbáld betenni<#vigyor>)

red bull
fasza lett, kösz 😊

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

zeli
Na?:S
Nem lett mozgó...

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

zeli
ok, megpróbálok vmit öszehozni.
De a második kép helyett ez nem jó? Mert az olyan virtuális, ez meg rendes...
*Most nézem, kézbe ász párt akartál..😄 akkor inkább ez.

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

oks ha nem tudod jobban akkor igyis jólesz 😊

Sziasztok! Én is szeretnék kérni egy logót, ha nem gond:

Ezt a kettõt szeretném valahogy összekombóztatni illetve a nevemet is valahogy beleszõni... ha ez túl sok lenne akkor Bob Marley lemaradhat róla. Az oroszlán szeretném ha azért látható lenne a zászlón. Egyéb ötleteket meg a Mesterekre bízom!😊 Nagyon szépen köszönöm elõre is!😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Darthmushroom
please

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

red bull
zeli pls próbáld már meg nekem is .... pls

VIL-ASUS 8800GTS HDTV 320 MB PCI-E | AS-ASUS P5W DH Deluxe S775 | RAM: 4 GB(KINGMAX) | CPUI - Intel CORE 2 DUO E66 BOX S775 | Logitech G15 keyboard | Logitech G5 mouse | MAXIMUM GAME

zeli
jah, de nagyobban kilógott a muki fele :C

DöflingR
hát a kicsinyítés miatt nagyon nem lehet látni mi az :S

zeli
?<#zavart1>

Prince23
Hi!
Szeretnék egy logót a nevem helyére.
Tartalma: a Rainbow Six vegas egyik szereplõjének az ikonképt szeretném a nevem helyére. A neve: Logan Keller.
Legyen rajta kommandós éjjellátós sisaka, bármilyen pozicóból megfelene... bár lehetõleg oldali profil legyen... d emindegy, csak készüljön el. Nem tudom megoldható e?

énis ugy kértem nem én csinálom 😄

Kojiro
amíg nem válaszol, csináld meg az enyémet! 😊

Kojiro ergo sum.

na akkor ezzel jó lesz??

esetleg ez?

zeli
Az a baj a képpel, hogy az embernek keze lába biciklije minden máshol van 😄 Kissé összetömörítettebbel talán könnyebb lenne 😊

Benny04
na mondtam én <#smile>

<#idiota> akkor max méret?

zeli
Próbálkoztam, elforgattam, tényleg hülyén néz ki 😄

mond egy max méretet pls

Benny04
hát olyan képet rakjál, ami elfér a logódban...

akkor micsináljak?? titudjátok 😄

Benny04
de akkor meg már túl kicsi lenne...

akkor állóképt nem lehet?

zeli
méretezés ftw 😄

Benny04
túl nagy a kép, szvsz nem fér bele...

sziasztok szeretnék kérni egy logót 120*20as méretben az alábbi képlegyen benne és az hogy CSI vmi jó átmenettel váltakozva (de ne túl gyorsat ha nem nagy kérés) köszönöm 😊

Benny04
<#idiota>

LeWyTy
Nemszótam!

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Kojiro
tisztelt logómesterek!

több mint 5 éve ezt a logót használom, legyetek szivesek és turbózzátok fel nekem egy kicsit!
legyen hasonló mint ez, csak a célkereszt zoomoljon ki vagy be, legyen valami über betütipus, meg effect, ilyenek.
de hát tudjátok ti mitõl döglik a légy...

thx

Kojiro ergo sum.

lol,nincs 1 hetes ez a logód

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

Benny04
<#wilting>
neked muszáj minden héten újat kérni??