Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

balljuggler
használd az enyémet nyugodtan....háháh

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
why so serious😄

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
én kiskoromban Batman akartam lenni....de sajna nem lettem az!Erre haverom beköpi: "az semmi...én az is leszek..."

Grove4
A lakatot meg lefelejtettem<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
itt van:

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Doomista
120x20 logot kérek,mind1 mivan rajta,mit tud,mind1 minden,cask legyen egy logom nemtom miért,kösz.

Első a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelő beállítással - más semmi.

Grove4
Kérhetnék egy jokeres logot.....(csak vicceltem)<#idiota><#idiota>,szal egy logot szeretnék,az a lényeg,hogy a lakaton lévõ betûk helyett/mellet számok legyenek és úgy egy másodpercenként forduljanak a számok és azt írják ki,hogy "HACK!" nem muszáj hogy az egész lakat látszódjon,de ne is csak a számos része,ha marad még hely,akkor azt rátok bízom hogy hogy töltsétek ki(teljesen mindegy milyen számok vannak rajta,mondjuk legyen ez:"73025") elõre is köszönöm!

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Jaaah értem! Oks hazamegyek és ki is próbálom majd😊

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Darthmushroom
#74407 amilyen logoja van most(Balljungler) tudna csinalni valaki???
mez manchesteres, az az arc rész meg rooney-é. név a nickem.

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

Dark05
😊

Pontosan ezért váltottam valami egyedire,meg nem a az új Batman film által lettem batman függõ<#smile>

LeWyTy
<#buck>nekem sokkal többnek tûnt <#szomoru1>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Dark05
2008. aug. 03. 10:06 jaj

Dark05
Azt a Jokeres kurva eget már 😄

94mike
Hi! a mostani logómat kéne átt irni erre:a 94mike helyett Sunyi legyen oda irva,betütipus minden ugyanigy.meg köszönném..lécci hamar csináljátok meg,mert el kell mennem köffi elõre! hy

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

balljuggler
sziasztok! ha valakinek lesz kedve és ideje akkor ezekbõl a képekbõl kellene ugyanakkor LOGO MINT AMILYAN MOST VAN....ÉS A why so serious futna végig a logon....

LeWyTy
csak1?
nemvolt az tõbb?
Vagy a nyármiatt tüník többnek :S

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Máté94
Hát 1 hónapja😄
LeWyTy
mikó?

Máté94
Nem most kértél logót?😄
II Rocky II
vki készitene nekem egy 120*20 as logot?
mindent rátok bízok😊
a téma: Olimpia 😊 név is lehet,de ha a készítõ szerint név nélkül szebb akkor úgy is jó :]

24 - Exile -Nov.23

LeWyTy
??Segít valaki??

Japep
De van, bele van építve.
Megcsinálod (ugye behozod az animációs ablakot) az animációt és Fájl > Mentés webre...

Itt el lehet menteni mozgó .gif-ként.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ÕÕÕÕÕ úgy tudom Photoshop cs 3-hoz nincs Image Ready<#wow3>

leoon
Egyszerû, de nagyszerû! Kössz szépen!

Utolsó mondatok: -Áááá, ezt bárki megcsinálja. -Dobd már ide azt a baltát! -Taposs bele, látom, hogy nem jön vonat!

Darthmushroom
kösz

Benny04
IR-ben csináld akkor...

Hát nem tudom... próbáltam azt is, de akkor csak a legelsõ képet mentette el gifként, az meg nem mozog... merthát csak 1 darab kép a 17bõl😞

z99999
ps-be nem lehet gif formátumba menteni?

Pszt.

Hell bocsi, hogy ide írok, de meg tudnátok mondani ilyenkor mi a teendõ:
Szépen photoshoppal csináltam 17 képecskét... majd ulead gif animatorral megpróbáltam gif-t csinálni belõle erre ezt az üzenetet kapom mentéskor:

Japep
Hát ez most nem sikerült a legjobban...hátha másnak jobban fog...

FF >>
IE >>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

LeWyTy
Szeretnék kérni egy logót.Teljesen mind1 mien.csak 150x25ös legyen, és ehez a Üzenetfejléc színhez legyen igazítva, és legyen benne valami szupi animáció, meg persze Gerry ha lehet.
Köszi elõre is.

Darthmushroom
Ja és ha tudsz rajta valamit animálhatnál is (szám,név,cimer)
elõre is köszi

Darthmushroom
hello! tudnál nekem is csinalni egy ilyen logot Manchester United cimerrel és az én nevemmel(2sorba szerintem elfér) a szám meg: 17. (angol zsászlo szinnélvel)

Inkább hagyd,nagyon elcsépelt lett már a Sötét lovag.89 óta szeretem,akkor már inkább olyan kellett volna ahol bevillan pár szereplõ a különbözõ részekrõl,de már nem zaklatlak!!ESETLEG AKINEK KELL A #74382HSZ-ES LOGÓ,JAPEP KIVÁLÓ MUNKÁJA,AZ VIHETI EGY SÖRÉRT!!<#pias>De azért nagyon köszi Japep<#eljen><#wink>

Ja még lécci tedd be a Batman arcához a batcsillagot,ahogy a képen van.Meg ha lehet/nem muszáj/valahogy a Harvey Dentet is,hogy látszódjon nagyjából a jelvényével.<#worship><#law>

Oké,te vagy a mester😊.Akkor annyit ztegyél meg kérlek,hogy több ideig mutatja azt az oldalt,ahol a nevem van.Amúgy nehéz ilyen photoshopos dolgokat csinálni?Én is készítenék ilyeneket,ha tudnám hogyan kell<#help>

Japep
Épp ez az, nagyon nem illik bele...de ott van a neved, a "villámlásnál" a baloldalt Joker mellett.
Hidd el, elrontja nagyon.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Fú ez nagyon fasza!!!Annyi lehetne a kérésem,hogy Joker és batman közé kiírod a Jim-et valami überfasza betûtípussal?Csak nem tudom milyen színnel...<#help>

Japep
Ez most csak ilyen egyszerû, de minden benne van... 😄

???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
???

Batman is, Joker is... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Szívesen... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Grove4
Tökkéletes,nagyon nagyon köszönöm<#worship><#worship><#worship>

Japep
???

FF >>
IE >>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Grove4
Ez naaaaaagyon pofás,csak a 29-es szám is kéne valahogy oda,ezt esetleg nemtudnád megoldani,ha igen akkor nagyon megköszönném(esetleg animáltan valahogy,vagy akkor túl nagy lenne a mérete?),ha nem akkor is,és nagyon jó,de azért megpróbálod?

Japep
???

FF >>
IE >>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Grove4
Sziasztok,nemtudom hogy lehet e ilyet kérni,de a jelenlegi logomat szeretném leadni "javításra" az lenne e kérésem,hogy a csíkok ne legyenek ilyen pixelesek,tehát simábbak,a logo felülete legyen olyan,mintha be lenne lakkozva,tehát fényes😊(mintha vizes lenne és rásütne a nap)😊 és a betûtípus is változzon meg valami jófélére,ha kérhetem,elõre is köszi.
jah és a csíkok legyenek egy kicsit jobban láthatók,de maradjanak fehéren!

Jó lesz az a Jokeres is,csak gondoltam neked könnyebb,ha kicsit szabadabb a téma😉

Dark05
lol most meg már batman legyen benne😊 nem amúgy is ráhagyom ezt a logó készítést mert nincs idegzetem egy normális logót csinálni de még magamnak-se😊

Japep
Semmiség, szívesen... 😊

#74359, #74360 » Köszi! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

G04LK33PeR
nagyon szépen köszönöm a fáradtságot, szerencsére ez már mûködik.

LIVE Gamertag: G04LK33PeR