Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A VIP regem pár nap múlva lejár...
ezért szeretnék kérni egy nem vip logót, valamelyik kép felhasználásával.És a Gerry legyen rajta köszönöm.
Köszönöm.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"
Túl nagy a méret 😞

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
ha ez a logó tul bonyorult volt hogy nem készitette el senki.akkor szeretnék kérni egy újat csak annyi,h ebbõl a képbõl és a az legyen beleirva,h Dubi és ha lehet akkor Dubi animálva legyen ja és sima 120*20-as
Elõre is nagyon köszönöm😊
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
a második ez
és a végén meg hogy TOYOTA elõre is köszönöm szépen jah és nem vip méret legyenVAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!
Szeretnek kerni egy logot,ha lehetseges. Vip logo lenne, tehat 150x25, nevem legyen rajta..es ratok bizom milyen, de pl SLICK logoja tokre tetszik😊) Lehet animalt is, vagy sima, mind1;P Elore is koszonom😊)
egyszerû de nagyszerû, amúgy pontegy ilyen képet akartam(csak nagyban persze) belinkelni, hogy valaki méretezgesse úgy, hogy logó legyen belõle
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Rátok bízom hogyan, milyen képpel, de mindenképp Metallicás legyen,
lehet animált vagy sima kép, nekem 8 😊
Lényeg hogy szerepeljen benne a Metallica mint szó 😊 (nagy rajongójuk lettem egy ideje)...
Hajrá, és köszi!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
köszi 😊
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ezt hívják OFF hozzászólásnak, illetve értelmetlen önreklámnak. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. <#eljen>#eljen>
Egyébként tényleg eltaláltad, tetszik hogy az SL-nél olyan átlátszó ez megmaradhat, csak nevem mozogjon, ennyi a lényeg.
Bocsi hogy ennyi a kínom, de mivel én is logószerkesztõ voltam, kicsit részletes leírást szoktam adni. Ez nem azt jelenti, hogy lusta vagyok, csak mint mondtam a gépem behalt és elszállt minden cumóm. Na mindegy ezt már nem kérdezte senki :c
ff-et használok
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

?