Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

offkorz
én csinálok egyet éjjel,bedobom majd késõbb

LeWyTy
Tudom hogy megígértem hogy eltûnök...de télleg ezlesz az uccsó...
A VIP regem pár nap múlva lejár...
ezért szeretnék kérni egy nem vip logót, valamelyik kép felhasználásával.És a Gerry legyen rajta köszönöm.
Köszönöm.

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RoR zsozso
Sikerült orvosolni a problémát,úgyhogy köszönöm szépen!! 😊

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

RoR zsozso
Tegnap óta nem 😄

\"Evribádi Evrinésön átmászunk a kerítésön\" \"Elsőbbsége csak annak van akinek megadják...\"

Máté94
Nem is vagy VIP-es?😄
RoR zsozso
Nagyon szépen köszönöm,de egy Kbyte-ot nem tudnál lefaragni belõle??
Túl nagy a méret 😞

Klon

Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"

Sada01
nm

RoR zsozso
Ha lehet kérnék egy logót:
Elsõ kép legyen ez.
második kép legyen ez.
Utánna pedig legyen odaírva h. Zsozsó,de a két s-betû ilyen legyen 😊
Elõre is köszönöm!! 😊
Ja és nem Vip-es kell! 😊

tdu Toyota
<#eljen> kiváló köszi szépen szép munka 😊

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Gomber
<#love12>Köszi!<#puszis>

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

Sada01

Sada01

inter94
köszi szépen jó lesz ez

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

DöflingR
??

{Ha nem tetszik, sry, de nincs változtatás}

inter94
ha ez a logó tul bonyorult volt hogy nem készitette el senki.akkor szeretnék kérni egy újat csak annyi,h ebbõl a képbõl és a az legyen beleirva,h Dubi és ha lehet akkor Dubi animálva legyen ja és sima 120*20-as
Elõre is nagyon köszönöm😊

Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm

Fodorgyurma
Valaki feltuningolná a mostani logómat??

Benny04
valószínû...

tdu Toyota
hellosztok kérnék egy logót úgy lenne hogy ez legyen a elsõ kép a második ez és a végén meg hogy TOYOTA elõre is köszönöm szépen jah és nem vip méret legyen

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Gomber
Ha lejártak a büntetõ pontjaim kérhetek 1 logót!? 😄

\"Egy pohát tej tiszta fej\"

air12
próbálgattam, de semmi jó nem jött.
bocsi😞

Sziasztok!=)

Szeretnek kerni egy logot,ha lehetseges. Vip logo lenne, tehat 150x25, nevem legyen rajta..es ratok bizom milyen, de pl SLICK logoja tokre tetszik😊) Lehet animalt is, vagy sima, mind1;P Elore is koszonom😊)

Icebarney
nincs mit, szívesen

gercse
az elsõ tetszik, thx
egyszerû de nagyszerû, amúgy pontegy ilyen képet akartam(csak nagyban persze) belinkelni, hogy valaki méretezgesse úgy, hogy logó legyen belõle

matyi0323
Kössz szépen bácsi😄😄 örökhálám..😄 ezért jövök majd vamivel.😉 de tényleg kössz mégegyszer!!<#worship><#wave><#eljen>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

balljuggler

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

Icebarney
?

gercse
Sziasztok, kérnék egy logót ha lehetséges.
Rátok bízom hogyan, milyen képpel, de mindenképp Metallicás legyen,
lehet animált vagy sima kép, nekem 8 😊

Lényeg hogy szerepeljen benne a Metallica mint szó 😊 (nagy rajongójuk lettem egy ideje)...
Hajrá, és köszi!

matyi0323
ja😄😄 végülis igaz..😄 nem említetted..csak gondoltam azért kérdezed😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Icebarney
Azt nem mondtam, hogy megcsinálom <#circling> (de lehet, hogy megpróbálkozom vele)

matyi0323
Végülis annyira nagy igényeim nincsenek..😄 csak ha lehetne mozogjon.. az a felirat, hogy: matyi 0323 pl kerülje meg egymást a 2 adat.. vagy vlami hasonló, de ezt rád bízom.. ami neked tetszik és nem megterhelõ..😄 elõre is köszi! <#worship>

Icebarney
Jó lenne, ha linkelnéd a hozzászólásod számát, vagy újra leírnád a kérésed.

immovable
télleg faca<#eljen><#eljen><#eljen>
nearo
hoppá, ez tetszik... 😊 egészen mást vártam, ez nagyon jó lett
köszi 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

matyi0323
Sziasztok! Nem szeretnék sürgetni senkit.. de eléggé régen kértem szépen egy logót.. aztán sajnos még semmi reakciót nem kaptam..:S😄 Lehetne ezt orvosolni?😄

Sabcsee
BANt neki

kaka

Magiszter
A válasz viszonylag könnyû: Semmire
Ezt hívják OFF hozzászólásnak, illetve értelmetlen önreklámnak. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni. <#eljen>

Icebarney
Valaki elmagyarázná nekem, hogy ez most mire volt jó?

Icebarney
Arra nem is gondoltam, hogy nézhetne ki jobban is. Nekem így is tetszik.

Darthmushroom
köszi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC

offkorz
jobban nézne ki azért?:-o
nem mondta senki hogy nem olvasható

immovable

SLICK
na ez így jó lesz, csak annyit tudnál még változtatni rajta, ha még belefér a méretbe, hogy a nevem "villogjon" rajta. Ezt úgy értem, hogy mozog jobbra-balra és fel-le. Ja ha lehetséges, több fajta betûtípússal megcsinálnád? Sajna régebben behalt a gépem, és az összes betû font egy tartalák winyón van rajta. Ezért nem tudok konkrét font típust.
Egyébként tényleg eltaláltad, tetszik hogy az SL-nél olyan átlátszó ez megmaradhat, csak nevem mozogjon, ennyi a lényeg.

Bocsi hogy ennyi a kínom, de mivel én is logószerkesztõ voltam, kicsit részletes leírást szoktam adni. Ez nem azt jelenti, hogy lusta vagyok, csak mint mondtam a gépem behalt és elszállt minden cumóm. Na mindegy ezt már nem kérdezte senki :c

Icebarney
De miért? Szerintem olvasható<#rolleyes>

offkorz
vedd élesebbre az árnyékt,esetleg más font még

air12

??

air12

??

nearo
valaki legyen szíves 😊
ff-et használok

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Darthmushroom
ok. köszi

I will never be blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone! MUFC