Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
htx^_^
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
valamelyik képbõl szeretnék logo-t semmi animáció csak hogy a nevem legyen benne
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
#76031: <#integet2>#integet2>
Mindjárt neki látok azoknak amit a héten kértetek, de most értem gép közelbe, elõször a VIPesekkel kezdem.
de mint tudjuk, elözönlötték a fórumot a vérpistikék és idegbetegek, lásd a mi zetró barátunkat, aki ötpercenként újat kér, de félpercenként hisztizik hogy mér nem csinálják meg, végezetül kiderül hogy õ is tud logót készíteni, és sajátban nyit egy logokészítõ topikot, ahova a kutya nem jár be, de ettõl neki jobb.
Hát van kedve az embernek a lelkét kitennie egyegy munkáért, ha köszönet sincs benne?
ennek a feje
Kénytelen leszek én megcsinálni valahogy.
De akkor miért logómühely, ha nem csinálnak semmit, még anno régen másnapra megvolt a logóm ha kértem.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Egy téli logót szeretnék kérni, egykis hóeséssel és ezzel a smileval ..
Ja , és legyen rajta hogy Rocco kösziii, illetve kisméretüre lenne szükségem :>
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ugy gondoltam hogy vizszinetsen felbevagni a képet és egymás mellé rakni , a 2 részt remelem ertheto ^^ ésm egvalosithato
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
2 éve még nem is volt BFG Tech 8800 GTS 😄
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
Tudnátok valahogy téliesíteni a logómat?
Télapósapira gondoltam vagy bármi másra, ami jópofa.
Köszi<#smile>#smile>
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Az élet cukor, csak szopni kell tudni! \"SZÓLJÁMÁ MUTERNAK DOBJON LE SZOTYIRA PÉNZT!\"
grat hozzá. 😊
[modi totyik-10k] kulabácsi haverjának haverjának haverja -.-
cb - Balaka \"Watch me, show your god\" ★Scania★
Két képet beteszek, az sem baj, ha szükség szerint vágni kell belõle de valamelyikbõl jó lenne logó, de ha kettõ logó lesz az sem baj.😊)
Ha lehetne, mozoghatna is, mondjuk balról bejönne a kép a pisztolyból jönne ki a Bogyóka nevem, azután villogna mellette, vagy ahogy sikerül megcsinálni.
Ennek nem muszáj mozogni, csak a nevem: