Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
Ha gondolod rárakhatod ugyanazt a gepárdot. Nem az alapanyag a lényeg, hanem a végeredmény. <#vigyor0>#vigyor0>
Remélem lesz valaki más is aki megpróbálja.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Hát tessék.^^ nem tetszik akor ram nak szolj
de nem akartam ugyanazt rátenni

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
esetleg?Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
Egyébként full mindegy, valamilyen animáció ahogy bejön a subscibe felirat, vagy csak ami végig megy a képen és a subscribe feliratnál megáll, tényleg mindegy, a színvílága miatt tetszik leginkább a kép, meg hát fav. együttes
Tudnál nekem is csinálni egyet a mostani alternatívájának?
Irj egy kicsit bövebben le mit szeretnél mert hoyg a neved nem kel rá az nem jelent demit se :c meg egy kicsit nagyonbb képet kéne :/ de te tudod
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
nagyon kösszkee😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Lehetne egy olyan kérésem, hogy a mostani logómon kicseréljétek a betûtípust ilyenre? link
A felirat méretét rátok bíznám, illetve a színe ha lehet fehér legyen.
Elõre is köszönöm😊
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

vki csinálna nekem egyet?
real madridos logo legyen benne meg vmi kis mozgás ha kérhetem 😊
és nagyon ne hasonlítson másikakra mert a végén engem is lecsensznek 1esek.. 😊
elõre is dankee sõõõn
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Valaki tudna készíteni alternatívát erre a logóra?
Legyen rajta a nevem, egy gepárd és lehetõleg mozogjon.
A többit rátok bízom.
Jó lenne, ha több alternatíva is születne, hogy tudjak választani.
Nevem nem kell rá. Elõre is köszi!
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
asszem én is elkezdek logógyáros lenni😄
***Az amatőrnek 100 képből 99 sikerül, a profinak 100 képből 1 ;)*** első kommentem(ps works topicba kezdtem el :) )--->2008. feb. 22. 21:21
itt az effekt psd-je, nem írom le, hogy hogy csináltam, mert hosszú, ha egy éve ps-ezel, akkor sztem rájössz magadtól is😊
próbálkoztam már tutorialírással, egyik ismerõsöm szerint jól tudok fogalmazni, de valahogy nincs hozzá kedvem és rá idõm se.
meg, ha írnék is, nem olyanoknak, akik még soha se láttak photoshopot<#wow3>#wow3>
és igen, ezt esetleg lehetne többen is akkor már😊