Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
(nincs most semmi ötletem sajátra XD)
Köszönöm 😊
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Hi!Szeretnék kérni 1 logót amin ez a kép van:
És mellé odavan írva h Technoviking és ha lehet kérni akk a betûk színeit elmondanám: A T sárga az E kék a C zöld a H lila az N piros az O világos kék a V zöld az I Lila a K narancssárga az I kék az N sárga és a G piros. Ha valami nem megy akk szóljatok és lejjebb veszek igényeimbõl!
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

120*20-as legyen
h és ez a kép legyen: ttp://www.wallpaperez.net/wallpaper/games/Assassins-Creed-Exclusive-Wallpaper-816.jpg
ja meg legyen rajta hogy nonicks 😄
Elöre is kösz!
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Ez meg egy privát kérésre a gazdája majd megtalálja:
Ha lehetne ezzel kezdjetek valamit 😊
Felirat mondjuk Little Pig valmi darkos mert szeressem a punk zenét 😊(fekete-piros;fekete-zöld)
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
picit alakítottam is rajta, remélem nem nagy baj😄
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
azon gondolkodtam, hogy nem ártana már valami logo váltás, az utóbbi idõben ezt a kettõt használtam:
...izé, mint látható elég elvetemült az ízlésem, szóval, ha valaki hasonló humoros témában csinálna nekem egy logot azt megköszönném!
elõre is köszi!
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
anno 1987
Vagy ha ez túl bonyolult akkor úgy kéne hogy az ATI logó piros fényben villogjon és mellette a nickem is vmi animmal....
Szal vmi ATI feeling kéne... 😊
Lokó kérés....
Én nem voltam eléggé pontos. 😊