Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vagy
"ne is nezegesd napokig, csak siman elsikkad a keresed, es inkabb csinaljuk a tobbieket"
De igy fogalmam sincs, hogy senkit sem erdekel, vagy mivan 😊
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
★ 汤姆 李
Os iusti meditabitur sapientiam, Et lingua eius loquetur indicium. エルフェンリート ^^
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
és valami látható betükkel rá írva hogy Bazsa és ha lehetne akkor igy rezegjen a név! elöre is köszönöm!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
★ 汤姆 李
én szeretek magamtól effektezni, úgy jobban magaménak érzem a mûveimet
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
de gondolom látod, hogy ez itt a logomûhely topik, nem pedig sg-s segítségnyújtás ((::
akkor ez a kép legyen?
Itt a kép LINK.
"GW" és "WAR Online"
ezeket kellene valahogy váltakozva animálva ráírni.Tehát animált kellene,hogy legyen a logo..
VIP méret(direkt regisztráltam,hogy több férjen a logo-ba)
Köszönettel!!!
★ 汤姆 李
?I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
Ebbol szeretnek 120*20-as logot, beleirva, hogy Remedy, vmi kis animacioval.
Elozo keresem toroljetek, mivel egy arva valasz sem jott ra... 😊
http://www.hunvista.net/wp-content/uploads/2009/03/jose-chess-sakk-program-0_gif.gif
Valaki készítenem nekem egy faszányos logot Hogan bával és a rendõrség logojával? Elõre is köszönöm!!!
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
★ 汤姆 李
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
(sztem nem esik le neki)
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
myvip meg hasonlókból is 2 van, és mind a 2 gépen a másikat használod?