Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Emléxem te csináltad nekem ezt s szép logót,és arra kérnélej,hogyha lesz VIP-jogom,akkro meg tudnád ezt nagyobbítnai 150*25-ösre?
Nemtudom,de szerintem a fejlécet azt nekem kel szinezni ugye?
thx
(kb 2 nap mire megjön,már be van fizetve 😄)
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
http://www.ls2009-mods.gportal.hu/
akkor tervezel?
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
egyébként, ha ekkora a szád, miért nem csinálod meg te? talán nem tudod? <#gonosz1>#gonosz1>
ha kérhetem és ha megtudod csinálni, akkor egy ehhez hasonló kéne, csak Kicsi felirattal😄 ha ez nem megy akkor pls vmi más elképzelést^^
de ha végképp nincs semmi más ötleted akkor jó ez is(félre ne értsd tetszik ez is). Elõre is köszi és sry^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
valami ilyesmi hattere legyen
de vegulis ezt a keszitore bizom, a lenyeg hogy hardstyle hangulata legyen 😊 az vegulis mind1 hogy animalt vagy sima lesz. jah es a felirat Outblast legyen.
thx
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Egy 120x20-as logót szeretnék kérni! Valami füves téma tetszene😄 itt gondolok a marihuana, rastaman,reggae stb. képekre, a készítõre bízom h milyen képet választ, a lényeg h legyen rajta a Kicsi felirat, és ha lehetséges akkor animált logó legyen!
este visszanézek, szóval nem muszály rögtön, csak jelezze vki pls ha készítene^^
Elõre is köszönöm^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
http://www.pt.atari.com/images/products/pc/test_drive_unlimited/packshots/test_drive_unlimited_pack500.jpg
[Bocsánat,hogy nem URL-ben szúrtam be,de hála az SG fantasztikus biztonsági intézkedéseinek,máshogy nem tudom <#zavart2>#zavart2> ]
Amit képet belinkeltem,abbõl csak a "Test Drive Unlimited" rész kell. Valamivel kicsit feldobjátok,annak örülnék! Nem tudom,hogy mennyire volt érthetõ,ahogy elmagyaráztam,de ha valami nem világos,akkor szóljatok,és megpróbálom kicsit bõvebben kifejezni magam! 😊
Nekem egy céges logot kellene tervezni egy most induló céghez!
Amennyiben tudod vállalni kérlek jelezz vissza!
Üdv
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Sziasztok!
Szeretnék kérni egy logót adott stílusban...
a szöveg benne ez legyen redmonk'
illetve a kereten belül az "r" betû elõtt egy vörösfejû majmot kéne vhogy megjeleníteni és szeretném ha némi anime is lenne forogna vagy néha rezegne bármi...
illetve a fehér és vörös színekkel kéne dolgozni
elõre is köszönöm
minden jót!
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
?én optimista vagyok...., mert a kőkorszaknak sem azért lett vége, mert elfogyott a kő....
Örök hálám!
RamyMamy
DNDN
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
WTF?<#idiota>#idiota>
csak annyi csavart szeretnék benne, ha meg lehet oldani (nekem nem ment), hogy a nick (mesCool) nevemben lévõ fixen álló "C" körül forogjon a "mes" és az "ool"! A "C" lehet egy körben, méregzöld háttérrel. olyan hatással, mint mikor egy légcsavar lelassulva megáll... a munkát elõre is köszönöm!
A nevem bal oldalt lenne ez a fegyver ->
pedig el lenne fordítva bal oldalra és a háttér terep színû lenne.
Örök hála aki megcsinálja!
Köszönöm...
Jah, és mindkét méretben szeretném. Köszönöm 😊.
MMMA: http://deadmansteam.fw.hu/ lvl:13 SMS:84347
Hát nem tudom hogy feltoljae?Vagy mi lessz belõle?Sziasztok,ha tudnátok nekem ebbõl logot késziteni,nagyon hálás lennék érte,elõreis köszönöm.
Maffiózón:Attis79 +RIP+ Igor_Karkarov Ember tervez.Isten bassza meg!Mindig közbe jön valami!

٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.