Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Egy 150x25-ös logót szeretnék.
Felirat Milan bhv legyen és kb. olyan stílusban mint ahogy R420-nek van. (81554 hsz.)Rakok be két képet, ezekbõl készüljön a logo.
A felirat bal oldalt legyen a fényképezõgép pedig jobb oldalt.
De vevõ vagyok egyedi ötletekre is. 😊 Lepjetek meg!
Két kép:
Elõre is nagyon szépen köszönöm!
Üdv: Milán
www.milcse.hu
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
én sem vagyok túl aktív már😛
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
meg kifáradtam. 13/14 évesen kevesebb dolgom volt mint most, ígyhát rá se érek szinte :o
Pain is inevitable. Suffering is optional.
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
?
azért köszönöm
a lényeg, hogy CSAK A KISPEST! 😊 és KUPAGYÕZTES! 😊

tudnátok rajtam segíteni?
itt van az összes képkockája, sorrendben megszámozva (ha ebbõl könnyebb)
a "lyuk" teteje es a daru/kemeny 😊
de ha nemmegy eleg a lyuk kemeny alja es daru fele😄
de nehez ezt leirni😄
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"
ennek melyik részébõl képzelted el a logót?
Pain is inevitable. Suffering is optional.
szeretnek kerni egy logot
szerintem lejart az "ido"😄
ebbol a kepbol
nev meg mehet siman de valami zsir animacio ha belefer
es a kepbol latszodojon a "lenyeg"
koszipuszi
http://www.stsci.edu/~inr/observ/dpics/chernobyl.jpg
\"Szeresd a tavaszt, vagy húzd meg a ravaszt Állj ki délcegen, vagy feküdj ki részegen Próbálj élni boldogan, vagy ne vedd komolyan.\"

http://germantrucksimulator.hu