Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mostani logómon megtudnátok azt oldani hogy a radar mozgása ne ilyen darabos legyen hanem folyamatos? elõre is köszi
de ha szted gány és tudsz jobbat akkor szívesen megnézem azt is<#vigyor2>#vigyor2>
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
na majd késõbb csinálok egy jobbat
Nagyon szépen köszönöm, nagyon tetszik!!<#taps>#taps>
Annyit tudnál rajta alakítani h csak a Bulykin felirat legyen animálva?? lehet máshogy is, az mind1😊
?Egy 120x20-as logót szeretnék kérni, EBBÕL a képbõl ha lehet, akkor egy ehhez hasonlót!
Ha pedig ez nem lehetséges akkor ebbõl vagy ebbõl a képbõl, melléírva h Bulykin(vagy ha nem fér ki akkor a Kicsi is jó) és legyen vhogy animálva!! szászke-kun powa^^
Elõre is köszönöm!!
<#worship>#worship>
?Ebbõl a képbõl kéne kivágni a jobb oldali mesterlövészt úgy hogy a logóm bal oldalán legyen 😄
és terepszinü betükkel melléirni hogy DeerHunter ha ez lehetséges.
elõre is köszönöm aki megcsinálná nekem!
\"Erről van szó!\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers

FIFA 15 - Origin: teszler9 Real Madrid CF Hala Madrid!
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ment pm-be
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
én nem szólok be minden újnak, csak annak, aki ocsmány logot csinál, szal ezt megint beszoptad
te idétlen, Atikah válaszolt a #81969-es hsz-re, hogy nem kell neki az a logo? errõl beszélek!!! súlyos szövegértési problémád van, fordulj orvoshoz 😞
egyébként meg ne pofázz már bele mindenbe
mondtam már, ha logot nem akarsz csinálni, csak itt flémelni, akkor el is takarodhatsz, mert senki nem kíváncsi rád
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
én nem látok itt sehol olyan hsz-t, amiben azt írta volna, hogy kell-e neki vagy sem
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*