Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Falcon87
epic partyszemöldök 😄DDD

,,Inkább haljak meg állva, minthogy térden csúszva éljek\"

n3whous3
lol mi ez a szefó fej XDDDDDdd

púúúúú

takysoft
õõõ, igen... XD

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

jackcsabi
Partyszemöldök!

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

te talán szebb vagy? <#wow3>

jackcsabi
:''DDDDDDDD

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

DeerHunter01
Hello.
valami ilyesmi háttér kéne, az a lényeg hogy sima zöld füves terep legyen 😄 és az legyen a logóra hogy Deer Hunter . valami jég kék szinü betüvel lenne jó, ha lehet valami kis extrát tenni rá akkor jöhet, egy villám vagy ilyesmi 😊
elõre is köszi.

\"Erről van szó!\"

takysoft
<#lama>
<#kocsog>

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

szeretnék egy 120x20-as logót ebbõl a képbõl, ték elek felirattal:

a logó háttérszíne illeszkedjen a logófejlécéhez! köszi szépen elõre is!

takysoft
jó, hülye kérdés, benne van a filenévben is, látom már. sry XD

takysoft
wow, ez Bison?

CharrDen
Sziasztok! Csinálnátok nekem egy olyan logót, amiben ennek a feje van benne, és a "CharrDen" felirat lilával, de így izzon vagy nem is tudom hogy fogalmazni... Angol szóval "glow". Bocsi hogy nem találom a szót<#vigyor>
Köszi!

nm
nem fér bele
byzhouse
én logómat pls valaki csinálja meg 😞 Olyan legyen mint Dobronskinak csak vége legyen lekerekítve és byzhouse legyen ne dobronski

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

bogyoka
Nagyon szépen köszönöm, nagyon jó lett😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

ja értelek,de én arra gondoltam hogy egy olyan animmal lenne megoldva,hogy alulról felfelé (v forditva)megy a kép szóval mondjuk mindig csak a kép fele látható,nemtudom megoldható-e?!

nm
az egész kép nem fér bele
#83017 nem akarok senkit sürgetni,csak pár hónapja is valahogy elmaradt amit kértem😊

Ben007
nagy THX!

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

@#83167:
@#83100:
@#83083:
@#83056:
Ok Ok thx.

majd küldöm, ha kész lesz
Ok, thx már vágom...
Amúgy a képekkel mi a helyzet ?

másold be az url-jét a böngészõbe, azt jelzi támadó webhelynek
Bejött a piros ablak, de nem értem hogy mi a gond a képpel...

tigerbácsi
teljesen igazad is van. én már ráhagyom :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

n3whous3
az bassza szét a topikot, hogy itt osztjátok egymást

púúúúú

tigerbácsi
akárhányszor futok neki nem találom azt a mondatot mi alapján bele lehet kötni abba a kérdéses hszbe. igen nem vagy köteles nem is mondtam hogy az vagy.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

ismét el vagy tévedve, én észreveszem, ha kérnek, csak nem vagyok köteles megcsinálni azt, aminek a témája nem fog meg
azt mondtad, elolvastad a szabályzatot, hát akkor fuss neki még egyszer
tigerbácsi
nem. de akkor ne kérd ki magadnak hogy mennyire szeretsz csinálni, s nem veszed észre ha kérnek.

azt ugye nem vetted figyelembe, hogy hány logot megcsináltam
tigerbácsi
jah csak te is szanálod a kéréseket. ám nem most ven elõször off szerintem. ha már itt tartunk érdemes volna visszalapoznod s megnézni mennyi off hszed volt csak ebben a totyikban.

ha nem tudsz hozzászólni a TÉMÁHOZ, akkor ne offolj feleslegesen, nincs rá szükség, így elvesznek a régebbi kérések a nagy flémrengetegben
és leszarom, hogy utáljátok egymást bogyókával, nem itt kell basztatni egymást, SÕT! tanácsot se kell adnod, hogy milyen logot kérjen, majd õ eldönti szvsz
nem én vagyok a hg, de õ magasról szarik szerintem erre a topikra, én meg szeretek logot csinálni másoknak, szóval ne ezt a topikod baszd szét, htx
tigerbácsi
nem most s nem itt kezdõtött.

#83168 igen
tigerbácsi
mértis? énkezdtem?

házszámot tévesztettél
tigerbácsi
téged sem, hogy engem ossz. nem a Te totyikod :-)

nem kérte senki
tigerbácsi
én csak tanácsot adtam. nem baszogattam :-)

nekem nincs ilyen
na itt ezt fejezzétek be máris
Valaki bejelentette kártékony oldalként a logómûhelyt ?
Bejön egy nagy piros ablak, hogy ha továbblép az oldal kárt tehet a számítógépében...

Lcapitant
ebbõl jó ratyi logó lesz, bár célnak megfelel 😄

AMD Phenom II X4 965 Black Edition,Gigabyte GA-MA770T-UD3P,Kingston 2x2GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3K2/4G ram,Sapphire 5770 1GB GDDR5 VAPOR-X Lite, Gigabyte Superb 460W Hala Madrid!

tigerbácsi
olyat kérjél ahol felhúznak egy fára :-D

bogyoka
Szeretnék kérni 120x20-as logót az alábbi képekbõl. A nevem jó lenne, ha animált lenne, szóval mozogna valamilyen módon.

Ezt, esetleg a fáklyaláng animált lehet

Vagy ez, felirat nem kellene, csak a nevem animáltan.

Vagy ezt

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

viszlát