Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ennyit tudtam belõle kihozni...
Köszi
Logót szertnék készíttetni.
Erre a háttérre gondoltam:
És ezekkel a betûkkel kiírni a nevemet (RYO21) a bal oldalra:
a logóm jobb oldalára pedig ezta logót szeretném betenni:
ELÕRE IS KÖSZÖNÖM!
Van még egy Maidenes amit RaMy csinált, ezeket cserélgetem.
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Túl nácista lesz már ez a logó!
Betûtípus legyen olyan? "S"?
Vagy bevillanjon vagy hogy mi?
Amit linkeltem képet, az effektet természetesen a körben lévõ jelre értem😊 Tehát ami benntvan a körben, kör nélkül😄
A ShaoNuker névnél legyen valami effekt, valami izléses, de ne is legyen túl giccses.Ha kivitelezhetõ lenne, akkor valami ilyesmi játszana közre😊
Ha ez megoldható lenne ilyen formában, akkor annak nagyon-nagyon örülnék😊
Ezt az accot a kukába dobom,újat csináltam^^
Amúgy minden maradhat!Nagyon tetszik<#eljen>#eljen><#wink>#wink>
És mi az a blending mode?
és használd a blending mode-okat
utolsón már van körvonal 😄
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Jójó, látom hülye post volt az elzõsõ😄
No, most itt az elképzelésem:
Úgy szeretném, ha kivitelezhetõ, hogy a 3 kép amit beszúrok, az olyan módon váltogassa 1mást, hogy a 2 arckép1más melett legyen jobb oldalon, és úgy váltsa 1mást a két arckép(amik 1 idõben vannak a logón), és a 3. kép, hogy 5-6mpcenként váltsák 1mást, hogy bal oldalról jöjjenek be, és a jobb oldal széléig mennyenek ki.
Próbáltam a 3 képet úgy kiválasztani, hogy minél kevésbé legyen provokatív, és hogy ne tartalmazzon olyan jelképet, amin néhány ember kibukna.Szerintem történelmi ha történelmi személyek vannak a képen, azzal semmi gond nincs. ha nem így érzi az, aki esetleg segítene a logó megcsinálásában, akkor szoljon..De örülnék, ha valaki megtudná csinálni.
3kép:
arcképek:
és a 3. kép, ami a másik kettõt váltaná:
Azt nemtudom, hogy mennyire látszanának ezek a képek kicsiben, a logón, de ha esetleg valaki megcsinállja, akkor kiderül😊
A név az legyen bal oldalon, folyamatosan látható, olyan betûmérettel, hogy ne zavarja a képeket.a 2 arckép, ugyanolyan méretû legyen 1ütt, amilyen a 3 kép egymaga.A név színét, és a hátteret a készítõre bízom, olyan legyen ami passzolna a logóhoz, és jól néz ki!
Elõre is köszönöm!
Szeretnék kérni egy 120*20-as logót, amin fekete alapon mondjuk 3-4 másodpercenként felvillan a Bodom felirat, és egy másodpercig látható marad. Remélem nem nagy kérés, és itt egy kép hozzá.
Elõre is köszöntem. 😉
Suicide & Redemption So Far, So Good... So What!
Ez már jó lesz biztosan!
szeretnek kerni 120X20 logot!
itt vannak a kepek,azt szretnem ha az Edy-s kamion teljes egeszebe latszodjon a logon es vilogjon a truckdrivers szo! koszi elore is !

Edy Spedition & Logistics! MAN & VOLVO FAN! Kralowetz........Renault 450DXI
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
(na jó, semennyire, csak van egy érzésem, h erre gondoltál :M)
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
A framek idejének állítása szerencsére egyszerû<#vigyor1>#vigyor1>
Linket!<#alien>#alien>
Azt "tuningoltam", amit kértél: egy kis outer glow a lézerre, és egy kis motion blur effekt a nevedre 😊
Kettõt csináltam xP Egy kereteset és egy keret nélkülit. Reklamációt elfogadok<#idiota>#idiota>
Na de mostmár elég a kockulásból 😄