Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem nagyon látszik, hogy mit ábrázol
Na fönt az elsõ saját logóm ! 😄
Ramy a véleményedre vok kíváncsi. <#vigyor2>#vigyor2>
Ramy a véleményedre vok kíváncsi. <#vigyor2>#vigyor2>
told feljebb a szöveget, mert az y nem látszódik rendesen, a képen meg élesíts és jó lesz (habár nem nekem kell tetszenie😄)
attól függ. ha nem tudja hogyan hívják és az a fontos, akkor jó. 😄 ha inkább a kép a lényeg, akkor nem.<#smile>#smile>
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
http://cooltext.com/Download-Font-Europa
Ez tetszetõs?<#vigyor>#vigyor>
Ez tetszetõs?<#vigyor>#vigyor>
Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
valami olyasmi betûtípust rakj rá, mint ami a mostani logoján van (az asszem times new roman - én csináltam neki)
engem ez a betûtípus inkább a gtak-ra emlékeztet, nem egy mmo-ra<#idiota>#idiota>
nincs mit
Thx RAMy
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
szvsz a vér kurva jól néz ki,nem egy vérfürdõ hanem diszkréten van megoldva és ez a jó benne
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
direkt ilyen
Ezt én is észrevettem. De megnézném úgy hogy használja az illetõ. Úgy már lehet jobban festene. Amúgy egész jó. 😄
"NEVANO" feliratnál olyan attól a szürkés izétõl mintha rossz lenne a képminõség és pixeles vér is olyan kis trotty... tudsz te ennél jobbat is!
most ezt csak basztatásból írtad? <#wilting>#wilting>
Szerintem nem lett jó <#hehe>#hehe>
kösz

Ez már jó?
Mondtam, hogy tetszik, az elsõ tetszik... Csak a nevem ott nem jól van írva... 😊 Mindegy, azért köszi még1szer!!
óó hány kell neked?
Nem csinálom bocsi!Nem mentettem el... Azért mindennek van határa!4 féle logót készítettünk és egyik sem tetszik!
Nem csinálom bocsi!Nem mentettem el... Azért mindennek van határa!4 féle logót készítettünk és egyik sem tetszik!
Ez is tetszik... 😉 Még a legelsõt csináld már meg nekem légyszives, helyesen felírva; LoSA
Köszi!!! 😉
Köszi!!! 😉
np
?
aham, és ezt biztos kiolvastam a fejedbõl
Ez a betûtípus jobb, csak valahogy a színvilág nem az enyém... Ezt a rozsdás színt nem szeretem. Én színeim: fekete, fehér, kék, szürke... 😉
Maffiozo nick: LoSA (22124), lvl: 12
?A kék mégiscsak jobb... Azt csináld már meg kérlek úgy, hogy LoSA!!
Mert a dark-oson elrontottad, az A betû is nagy a végén, egyedül az o kicsi!! Szóval azt a kéket akkor csináld már meg úgy légyszives és akkor az jó is lesz! 😉 Köszi!!
Mert a dark-oson elrontottad, az A betû is nagy a végén, egyedül az o kicsi!! Szóval azt a kéket akkor csináld már meg úgy légyszives és akkor az jó is lesz! 😉 Köszi!!
?
Legalább tudják h én csináltam <#nyes>#nyes>
hát pedig elég nagy gond, hogy nem használsz mást, mert így sablonos minden logod
ez a betûtípus 10pt-sre van tervezve😊
ez a betûtípus 10pt-sre van tervezve😊
Nem használok mást ha nem kérnek mást... alap userbar meg logó betûtípus akkor ezt kapja ha nem kér más féle betût!
ne mindig ezt a betûtípus használd, mert unalmas, nagyban meg ronda
Jó lett, tetszik.... Egy picit "darkosabb" színeket tudnál csinálni? Nem fekete, csak olyan "sötétebb"! 😊 Amúgy szép, tetszik... Egy másik ötletet még megnéznék! 😊
?
Sziasztok!!
Szeretnék egy logót kérni tõletek... Nincs képem, mert nem akarok képet tenni alá, elég csak a nevem; LoSA látszódjon. Persze azért, ha lehet kicsit felcsicsázni, "díszíteni", azt megköszönném!!
Köszi a segítséget! 😉
Szeretnék egy logót kérni tõletek... Nincs képem, mert nem akarok képet tenni alá, elég csak a nevem; LoSA látszódjon. Persze azért, ha lehet kicsit felcsicsázni, "díszíteni", azt megköszönném!!
Köszi a segítséget! 😉
?
?