Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
De majd csinálok úgyis egy windows resetet és felteszem az angolt. Azon hátha megtalálok mindent jobban, meg itt is mindenki angolt használ ahogy észrevettem. 😊
Köszi szépen!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
az a négyzetrács egy minta (pattern) rajta. megnyitsz pl. egy 4x4-es új dokumentumot, bal oldalra, alulra húzol egy egy egyenes vonalat és elmented patternként, szerkesztés menünél lesz vhol. aztán azzal a bélyegzõvel tudod ez a mintát "festeni" vagy lehet pattern fill (minta kitöltés) réteget is létrehozni, és akkor nem kell festegetni, de annak úgy utólag a színét nem tudod módosítani. na remélem érthetõ volt
akkor kitalálok más😊
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amúgy ha reset lesz lehet váltok angolra.. csak míg én azt megszokom...
Majd lehet kitalálok v.mi egyszerût nemtom..
★ 汤姆 李
szerintem válts angolra, magyar egy fos
Összetettem volna két kezem ha valami ilyesmi logo-t kaptam volna nemrég😞
★ 汤姆 李
amúgy meg ami a szívemen, az a számon, ez van, akinek nem tetszik, leszarom.
Ramy próbálj már meg kicsit toleránsabb lenni másokkal és nem sértegetni azt, akinek egy picit is különbözik a véleménye a tiédtõl. SZARD LE, ne veszekedj.
Tommy te meg jobb ha hozzászoksz, hogy a Logómûhely már többé nem az a kellemes, barátságos hely, ami régen volt, és nem csinálnak meg bizonyos logókat bizonyos okokból. (ezzel nem Bala logójára céloztam, de tényleg nem, amúgy fasza is lett) a másik, hogy fogadd el a logókészítõk döntéseit de ha nem fogadod el teljesen, és beszólnak te is SZARD LE magasról a dolgot és ne foglalkozz velük.
ennyi 😄
Pain is inevitable. Suffering is optional.
...akarom mondani, ez nem a való élet...
de ne aggódj, én csak röhögök rajtad 😄
fizetek érte hadd csináljak már vele azt amit akarok, megengeded ugye? thx
mellesleg nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy az idióta hsz-ed végére még idiótább jelzõket írogatsz rám, erre jó ugye a kis szánalmas viped 😊
"de ha kijavítja a nevet, és mellé odaírja hogy ennyi szvsz, szerintem megállapodás lett volna a dologból"
De részemrõl a téma lezárva, mert nem tudunk megegyezni !
konkrétan nem mondta, hoyg nem tetszik neki, de mivel nem felel meg így, ahogy most van, ezért azt jelenti
De ha kijavítja a nevet, és mellé odaírja hogy ennyi szvsz, szerintem megállapodás lett volna a dologból, és nem a jelenlegi vita. Másrész nem látom hova van írva, hogy nem tetszik neki ! (utolsó mondat, nem feltétlenül neked !)