Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#nemtudom>

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

Én próbálkoztam vele, de a végeredményt inkább töröltem mert annyira nem látszott az egészbõl semmi...

Bruk
t*

Bruk
Azt hitem kihalt az a topik. Akkor most írok oda egy pill...

Bruk
Úgy ahogy érthetõ. 😄
De majd csinálok úgyis egy windows resetet és felteszem az angolt. Azon hátha megtalálok mindent jobban, meg itt is mindenki angolt használ ahogy észrevettem. 😊

Köszi szépen!

Bulykin
és az megoldható, hogy ez a kép legyen? de úgy, hogy az ottani felirat helyett a Bulykin😊 és akkor olyan lenne mintha õ írná😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

mit szeretnél? készítsünk logóban segítünk... ha tudunk. 😄

&#1641;(×&#815;×)&#1782; Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.

köszi😊

hát nemtudom mirõl beszél, nagyon zavaros 😄

az a négyzetrács egy minta (pattern) rajta. megnyitsz pl. egy 4x4-es új dokumentumot, bal oldalra, alulra húzol egy egy egyenes vonalat és elmented patternként, szerkesztés menünél lesz vhol. aztán azzal a bélyegzõvel tudod ez a mintát "festeni" vagy lehet pattern fill (minta kitöltés) réteget is létrehozni, és akkor nem kell festegetni, de annak úgy utólag a színét nem tudod módosítani. na remélem érthetõ volt
Bulykin
sejtettem<#fogmosas>
akkor kitalálok más😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Bruk

Bruk
Itt errõl beszélne? Bár mind1 ez már tényleg nem ebbe a topikba való...

Amúgy ha reset lesz lehet váltok angolra.. csak míg én azt megszokom...

hát ezek közül egyik se fog beleférni
Bulykin
Üdv!
Szeretnék kérni egy logót, hasonlót mint a mostani...
ebbõl vagy ebbõl a képbõl ah lehetséges és legyen rajta a Bulykin felirat! remélem megoldható^^
Elõre is köszi😉

<#hehe>
Túl bonyolítottam már,mostmeg elmúlt az a hirtelen fellángolás és elfelejtettem milyen kéne<#idiota>
Majd lehet kitalálok v.mi egyszerût nemtom..

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

KicsiMonkey
<#nyes>

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

ecset eszköz? :c
szerintem válts angolra, magyar egy fos
és kaptál is volna, ha rendesen leírod, hogy milyen kell<#smile>
Bruk
Hmm.. nekem magyar.. brush tool akkor nem tudom mi lehet... mert amit EK1TEP mondott azt ma lett volna idõm és kedvem kipróbálni.

De komoly<#eljen>
Összetettem volna két kezem ha valami ilyesmi logo-t kaptam volna nemrég😞

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

ez clone tool, nem brush tool
Bruk
Jajj de hülye vagyok... Ezzel szórakoztam aztán lecseréltem az ecsetkészletet. Most akkor eltûnt az összes ecsetem amit külön rakosgattam be?<#idiota>

nem mellesleg pedig nehogymár az én hibám legyen az, hogy valaki nem tudja elolvasni a bannert, közlöm vele, hogy mivan és még neki áll feljebb
azért az olyna jó, hogy mindig én vagyok beállítva szarszemétnek, most sem én kezdtem a személyeskedést pl., próbáljátok már objektívebben nézni a dolgokat
amúgy meg ami a szívemen, az a számon, ez van, akinek nem tetszik, leszarom.
PJack
gyerekek, ez csak egy fórum, mit kell folyton összeveszni, a kurvaéletmá'?!!
Ramy próbálj már meg kicsit toleránsabb lenni másokkal és nem sértegetni azt, akinek egy picit is különbözik a véleménye a tiédtõl. SZARD LE, ne veszekedj.
Tommy te meg jobb ha hozzászoksz, hogy a Logómûhely már többé nem az a kellemes, barátságos hely, ami régen volt, és nem csinálnak meg bizonyos logókat bizonyos okokból. (ezzel nem Bala logójára céloztam, de tényleg nem, amúgy fasza is lett) a másik, hogy fogadd el a logókészítõk döntéseit de ha nem fogadod el teljesen, és beszólnak te is SZARD LE magasról a dolgot és ne foglalkozz velük.
ennyi 😄

Pain is inevitable. Suffering is optional.

tommygear
<#szomoru2>
van akinek az. 😊

dugd fel a seggedbe a nyomi viped<#levele>
tommygear
????
Bruk
Basszus ember ez csak egy fórum. Jujj a "hátam mögött beszélnek" egy fórumon. Frankó. 😊

...akarom mondani, ez nem a való élet...

ez már tényleg személyes probléma, azt viszont ne itt vitassátok meg. 😊

ismét te kezdted a baszogatást és még te is vagy felháborodva, gratulálok.
tommygear
te kihez beszélsz?
neked az életed a pc
ezaz, hogy csak reméled, mert egy szánalmas ember vagy ,ebben éled ki magad, hogy másokat felidegesítst sg-n keresztül
de ne aggódj, én csak röhögök rajtad 😄
Bruk
Ha leszarod akkor ne irkálj már.

saját mondatodat értelmezd már kisgyerek, én is megkérdezhetném tõled ugyanezt
tommygear
elhiszed hogy leszarlak? 😄
fizetek érte hadd csináljak már vele azt amit akarok, megengeded ugye? thx
Jól van téma lezárva, ne basztasd !

te nem érted meg, hogy ebben a topikban mirõl van szó, meg a szabályokat sem tudod felfogni, úgyhogy innentõl kezdve sztem el is hallgathatsz

mellesleg nagyon-nagyon ügyes vagy, hogy az idióta hsz-ed végére még idiótább jelzõket írogatsz rám, erre jó ugye a kis szánalmas viped 😊
tommygear
személyeskedésen kívül mást nem tudsz?
azt hiszed, hogy mindent tudsz, pedig nem így van. el kezdetm javítani a lézerkardot, csak miután láttam, hogy a közeli kép se legyen benne, így igazán nem maradt az eredetibõl semmi, ami megfelelt volna. erre írtam, hogy nem készítek újat. nem értem amúgy miért olyan nagy gond ez. más kovácsok is vannak, majd készítenek másikat. ennyi.

Jaja változtatásokat akart...

"de ha kijavítja a nevet, és mellé odaírja hogy ennyi szvsz, szerintem megállapodás lett volna a dologból"

De részemrõl a téma lezárva, mert nem tudunk megegyezni !

olyan szinten idióta vagy, hogy az hihetetlen
tommygear
hagyd rá úgyse érti meg, mondja a saját hülyeségét és kész, kocka a vére
tommygear
és megint te fogsz habzó szájjal rohanni a modikhoz hogy off van a topikodban, száni vagy 😊
picit értelmezd már másképpen is a mondatokat: #84731, #84738, #84739
konkrétan nem mondta, hoyg nem tetszik neki, de mivel nem felel meg így, ahogy most van, ezért azt jelenti
Probléma hogy aki logót kér, az nem írja le pontosan hogy mit akar...
De ha kijavítja a nevet, és mellé odaírja hogy ennyi szvsz, szerintem megállapodás lett volna a dologból, és nem a jelenlegi vita. Másrész nem látom hova van írva, hogy nem tetszik neki ! (utolsó mondat, nem feltétlenül neked !)

amúgymeg a mostanit aug. 19-én kaptad, szóval nem is kérhettél volna még
a gyermeteg te vagy tommyka