Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Új logó by: berczely (Y)
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
<#nemtudom>#nemtudom>
|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Kérnék egy logót ha megoldható. Én arra gondoltam hogy a hûtõrácson a SCANIA logó megfordulna és LUSPY lenne majd vissza fordulna és újra SCANIA-lenne. Erre a pirossal bekarikázott részre gondoltam csak. Ha valaki megcsinálná azt meg köszönöm! <#wink>#wink>

The Truck Is My Life
Új logó by: berczely (Y)
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
off:valve igazán mondhatna valamit ep 3-ról mert ilyen gagyi l4d-ket évente ad ki de hl-t...<#mf1>#mf1>
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
Csak itt a 2-es!Ez sztem olyan HL feeling... de oké akk megnövelem!
Az enyémet ki csinálja majd meg 😊
De nyugi, ráér😊
Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!
az 1 hónap = 1 logó szabály is szintén ezért van, hogy ne kunyizzon senki naponta
Half-Life!<#szeret>#szeret><#szeret>#szeret>
New Renault Magnum 480 DXi EEV (L) HONDA (L)
MAXI
de ilyenen össze veszni inkább nem érdekel az egész de én nem is veszekszek mostantól
MAXI
<#idiota>#idiota>De már nem fogok!<#duhos2>#duhos2>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
Userbar tutorial elég hozzá meg egy kis anim nem nagy cucc!<#eljen>#eljen>
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
akk ne csinálja meg senki ennyi kössz!
Szeretnék kérni egy logót ebbõl a képbõl úgy hogy látszik az egész kamion és a jobb alsó sarokba villog hogy Kis-Tizedes!
Ja és VIP méretûbe! 😊
Elõre is köszi szépen az illetõnek aki meg csinálja! 😊<#vigyor>#vigyor>
Kép:
Manapság látni ilyen "fiúkat" az utcán...<#szomoru2>#szomoru2>
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
egy nõ és mellé a szépfiú szöveg nagyon összepasszol...
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"