Logóműhely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
?

Légyszi valaki #89089, fizetnék is érte...
a monitor is tök jó lenne ha benne lenne
köszi

Krszti1160
nm 😊
gameplusz
Gratulálok. Flood az megy.

i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn

Mitsurob
Tök jó lett!
Köszönöm szépen!

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Krszti1160
Kicsit rontanom kellet a minõségen :S
Krszti1160
? (nem nagyon akartam hogy hasonlítson a kettõ 😊 )
Spongya08
Én égek itt a karácsonyi logommaml februárba XD

Spongya08
Ja név: Tomi

Spongya08
Üdv!

Logókovácsok! Szeretnék kérni ezzel a képpel egy logót Ezzel A betû tipust rátok bízom 😄 valami extra vagány legyen ...ha megbirnátok csinálni ugy h a lámpa meg a név animálva legyen az irtó klassz lenne 😄
Elõre is köszönöm.

Mitsurob
Üdv!

Kérhetnék egy logót ezzel a képpel?
Ezzel..
A név: Mitsu

és valami fasza animációt rá, valami olyasmit, mint MRMILAN kapott

Elõre is köszi szépen!

Farming Simulator 2013 módok, magyar közösség: http://lshungary.hu

Köszönöm, még egy olyan apróság, hogy a monitor is beleférne valahogy? Kb a monitor aljától, a monitor tetejéig lenne a szélesség, hogy látszódjon, hogy az egy számítógépház, amin a kék fény felerõsödik.
Tudom, sokat kérek, légyszi nézd ezt el nekem 😊

csaby68
Köszi,hogy megpróbálkoztál vele,hátha lesz valaki olyan,aki megtudja csinálni.Ha megadod az Email címedet,akkor küldenék neked egy másik képet.
Ha nem gond.Nekem nem erre a fórumra kellene ez a logó.
Elõre is köszi.

csipa94
azért köszi szépen.<#worship><#wink>

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Krszti1160
Ne haragudj, de ezt nem tudom meg csinálni, valahogy nem megy :S <#rinya><#sir>
shineddark
Helló 😄
Kérhetnék egy basszusgitáros-world of warcraftos-red hot chili pepperses logót? 😊
Hogy hogy nézzen ki azt rátok bízom
Köszi elõre is 😊

Epiphone Embassy Special IV World of Warcraft forever!

hungary27
?

elég rossz lett mert nem tudom h melyik részét tegyem bele stb
KicsiMonkey
Õ..szívesen.. 😄
Bár ezt nem teljesen értem, de mind1 😄

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

csipa94
igazából a képnek ezt a részét gondoltam.és valami animációt bele...mondjuk a szövetség helyett az hogy "Tibike" eltûnne és jönne a szövetség.remélem nagyjából érthetõ voltam...😊

Amíg a föld kerek,mindig lesznek rockerek,de mivel a föld ovális Drum And Bass a normális! tibistar.picturepush.com

Krszti1160
Ha meg tudhatnám hogy kb milyen legyen? a képnek melyik része? Nem tudom konkrétan el képzelni a logót :S
Légyszi: #89089

Akár fizetek is érte, ha igényesen meg van csinálva.

csipa94
összehoznál nekem is egy logót?😊

Sherlock Holmes
Köszi! 😊

Krszti1160
Én csináltam egyet, de annyira le kellet rontanom a minõséget, hogy bele férjen a 8kb-ba hogy már nem mutat jól :S majd inkább egy nálam jobban értõ emberre bízom, sorry :S
Krszti1160
Kösz fõnök 😊 😛<#crazya>
Maximus4
Jó lett<#taps>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Krszti1160
nm
mrmilan
Tökéletes!!!!!!!!!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!

"Szükségem van a ruhádra, a csizmádra és a motorodra!" Live: ScorpioVM

csaby68
az enyém

Krszti1160
???
csipa94
Megkaphatom ? 😊
plz.<#wave><#wink>

hungary27
szép kis mtz55
PJack
😄DDDDDDD

Pain is inevitable. Suffering is optional.

csaby68
valaki lenne szíves csinálni egy logót??
csaby névre és ha lehet a lámpa villogjon

http://images.netbag.hu/20100124/14311725972.JPG

elõre is köszönöm

KicsiMonkey

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3

mrmilan
Ez mondjuk nem 1971-es, de bõven megteszi!!!

mrmilan

mrmilan
Megpróbálok képet is linkelni.

mrmilan
150x25-ös méretben. Köszönöm.

mrmilan
Szép napot kívánok mindenkinek! Sajnos nincs idõm logókészítéssel babrálni, és bevallom õszintén nem is vagyok ebben a témában egy nagy tudós. A nicknevemmel szeretném elkészíttetni valamelyik mesterrel. A nick mellé, ha nem nagy kérés, egy "purple" festésû, mondjuk 1971-es Dodge Challenger-t kéne fabrikálni. Elõre is köszönöm. De ha túl nagy gond, akkor tekintsétek tárgytalannak eme szösszenetet. Üdv.

Tatyla
sziasztok,szeretnék egy jó Battlefield:Bad Company 2 témájú logót,az se lenne rossz ha gif...
elõre is köszi

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

matyi0323
Hali. Egy logót kérnék a nevemmel, valamilyen fekete-fehér átmenettel, ha lehet villogjon vagy mozogjon a szám, esetleg valami "elvont dolog is kerülhet bele "... Konkrét elképzelésem ( még mindig, mint eddig se😄 ) nincs. Rátok bízom, elõre is köszi. : ) 😄

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

Milan bhv
Jó estét a logókovácsoknak!
Szeretnék kérni egy 150x25-ös logócskát.
Ha nem nagy kérés akkor kérnék egy feliratos + smilyes és egy csak feliratos logót. Ha lehet a Milcse felirat szerepeljen rajta olyan betûkkel mint a flickr-es kép és az utolsó persze rózsaszín mindez a logó bal oldalán. A jobb oldalra a lent látható smiley kéne nekem és utána valami szép átvezetés a zõd csíkba. És a betûkre meg valami olyan efektet mint ami a Holmesos logóra van rakva. A hátteret rátok bízom! Elõre is thx mesterek! 😊

www.milcse.hu

ilyen kis dögöm van nekem is, pontosabban 2 😮
cuky
hungary27
reklám.
Sziasztok,
úgy hallottam, hogy itt olyan rendes emberek vannak, akik másoknak készítenek logót.
Ha lehet, én is szeretnék kérni egyet. Köszönöm elõre is!

- 150x25-öset
-
- a kép tök szuper lenne ha animált lenne: villogna a gépház kék fénye (de úgy, hogy nem sötétedne el a fény)
- valamint extra kívánság, hogy a kép jobb széle legyen olyan színû, mint a fejlécem, és abban két darab korona (ami a 10 éves regre utal a regeknél) legyen

Nagyon szépen köszönöm.
Sziasztok.

csipa94
bírom...😊

mrzoltan
Hali!
Kérnék egy logót(VIP méretben),aminek a témája az S.T.O.
Alapkoncepció az ,hogy a háttér ilyen ûrszerû legyen.Aztán egy S.T.O.-os jelvény ami beúszik és mellé megjelenik a Star Trek Online felirat ilyen S.T.-s betûtípussal ,majd valami áttûnéssel elõtûnik a nickem (LTZOLE) és a végén a nick helyére kicserélõdik ,hogy Tactical Officer és a jelvény.
DE,bármilyen megvalósítást, ötletet örömmel fogadok.
Köszönettel,
LT.ZOLE
Melléklet:

S.T.O. jelvény (csak a középsõ része kell)
Tactical jelvény
nm

|-|Intel i7 4790K 4GHz|-|NVIDIA GeForce GTX980Ti |-|GIGABYTE Z97X G3|-|16 GB DDR3 RAM|-| 1,75 TB HDD |-| BF4: Vajaspite | - TDU2: Vajopie | LOL: Vajopie | Crew: Vajopie | *Logitech G27*

Csibusz
Köszi igen nagyon szép lett😊