Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt írja a feltöltendõ kép max mérete 8 kilobájt
De hát ez kisebb mint 8 KB
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Köszönöm szépen!
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
Nem akarok siettetni senkit csak kérdezem hogy dolgozik-e rajta valaki. 😄
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
Szeretnék kérni egy hasonló logót ami most van,de ezekkel a kocsikkal:
Elõre is nagyon köszönöm!
És még kérném hogy a nicknevem is legyen rajt.

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
DE akkor szeretnék kérni tõletek egy 120*20-as méretû logót Krisztián névvel ebbõl a képbõl.mutatós legyen és egy ici-pici animáció elférne rá.<#vigyor3>#vigyor3>
Jamaica a Jamaicaiaké.
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
Egy kérésem lenne a logómmal ha lehetne a végére kérnék egy kis átmosódást. Csak azért, hogy ne legyen ilyen szögletes. Mást nem kell rajta változtatni mert így tökéletes.
Köszönöm szépen!
www.bundesliga.de www.kicker.de
nagyon koszonon annak aki nekem meg csinalta ezt a logot!!😊
KOSZONOM!!<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
lehet olyat vagy is van olyan hogy jpg es mozgo ?😊😄
Kerem aki tud ra valaszt adni azt irja mar meg. 😊 pls!!😊
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
\"A sivatagban egy apró homokszemként mondd mit vársz? Állj hát fel, tudom annál többet érsz hogy a tömegben elvegyülve, már rég kihülve leláncolva élj...\" All i wanted was a hug...
közben munkálkodtam 😄

Everyone seems normal until you get to know them.. ..nasty :3
SW Contest (nehéz döntés alapján):
1. DNDN
2. Pjack
3. Redbull756
Crysis Contest:
1. Redbull756
2. RAMyMamy
3. Krszti160
Köszönöm mindenki fáradozását és munkáját! A logók megtekinthetõk galériámban. A jövõben lesz még hasonló verseny 😉
i7 2600K|ASUS P8P67 EVO|G.Skill Ripjaws 2x4GB 1600 CL7|GAiNWARD GTX 570|SAMSUNG F3 2TB|37PFL7605|E-MU 1212m v2|Harman-Kardon SoundSticks II|Corsair HX650W|CM 690 II Advanced|Alpenföhn Matterhorn
#89254 ajj..<#idiota>#idiota>

Válogathatsz kedvedre <#idiota>#idiota> 😄
Szeretnék kérni egy logót.
Méret: 120x20as
Ebbõl a képbõl:
Névnek pedig: ROLI
Elõre is kösz!
MSI Z97 Gaming 5 | Intel® Core™ i5-4690K | Kingston HyperX FURY 16GB 1866 MHz | ASUS Strix GTX 1060 6GB | FSP Raider 550W |
ja és éles legyen a szem, vagy homályos?
??? 

Szerintem nem lett jó :S <#rinya>#rinya>