Logóműhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
★ 汤姆 李
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Én is kaphatok ilyen színvonalút?<#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
Szeretnék egy logót kérni.
Akár a jelenlegi logómra rá lehetne ileszteni valahogy a VW logó után az IBIZA feliratot errõl a képrõl?(a dátum nem kell vagy max 2010)
De jó a VW nékül is... de ha még azt kérhetném hogy valami ilyen animáció legyen már benne vagy akár háttér...
Köszönöm szépen<#worship>#worship><#worship>#worship>
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?
NFS W:CSIZIHUNGARY NFS HP:csizihungary1 4 GB Kingston 800 Mhz DDR2 RAM | Gigabyte GTX 460 OC 1GB | Intel Core2Quad Q8400 | Gigabyte SuperB 550W | BenQ G2220 HDA | 335 GB HDD |
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Visca el Barca! Visca Catalunya!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Ebbõl a képbõl:
kép
ha kicsi szóljatok
Köszönöm
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Animáció ne igazán legyen rajta.
Kép:
Jamaica a Jamaicaiaké.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Forza Italia!!
★ 汤姆 李
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
mire megnyit egy psd-t, lemegy a nap :S
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Csak csapatban a Real Madrid országban meg Olaszok vagy Hollandok...
I met God. She's black
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Logó-ötlet:#92260
Kiegészítés: #92267
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Olasz zászló valami spéci effektel lobogjon benne, és valami faja betûtípussal egy Grove4 Felíratot.
Teljes alkotói szabadságotok van.
Adok egy képet, de nem kötelezõ ezt használni, ha találtok/van jobb, akkor nekem az is jó
Elõre is köszi.

De most komolyba, még szép hogy használom, köszikehh>.<
szerk:
Még annyi, hogy a keretet le tudnád venni?
I met God. She's black
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep