Nero 6.3
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sokkal egyszerûbb, mert ha a Nero Vision Expresst is hozzáadod, nem csak bármilyen formátumbol tudsz svcd-t csinálni, de vágni és szerkeszteni is tudod a videókat. Töldsd le a Patesz által (#5) megadott helyrõl a plugint! Installáld. A C:\Program Files\Fichiers communs\Ahead\AudioPlugins-ba fogja tenni. Az itt találtakat másold be a C:\Program Files\Ahead\Nero nevû mappába és már mûködik is. Köszönet érte Patesznak! (Nekem õ segített.)

Kösz szépen!
A hálám örökké üldözni fog. Épp most szedi a másodikat, majd holnap kipróbálom.

A hálám örökké üldözni fog. Épp most szedi a másodikat, majd holnap kipróbálom.

Bocs, rosszul linkeltem:
Cím:
http://www.ttdown.com/SoftView/SoftView_19080.html
Ezt a két sort keresd meg a lap alja felé.Ez a két letöltendõ fájl.
>Nero Burning ROM v6.x Plugin Pack 插件包 分卷压缩包 01
>Nero Burning ROM v6.x Plugin Pack 插件包 分卷压缩包 02
Két fájlból áll, az egyik kb. 4 mb. a másik kb. 3.5 mb., tehát a mérete kb. 7.5 mb., úgyhogy nemtom menyi idõ lenne ha mailhoz csatolnám és ezért próbáld meg mégegyszer!
Cím:
http://www.ttdown.com/SoftView/SoftView_19080.html
Ezt a két sort keresd meg a lap alja felé.Ez a két letöltendõ fájl.
>Nero Burning ROM v6.x Plugin Pack 插件包 分卷压缩包 01
>Nero Burning ROM v6.x Plugin Pack 插件包 分卷压缩包 02
Két fájlból áll, az egyik kb. 4 mb. a másik kb. 3.5 mb., tehát a mérete kb. 7.5 mb., úgyhogy nemtom menyi idõ lenne ha mailhoz csatolnám és ezért próbáld meg mégegyszer!
Nekem is az SVCD plugin kellene, de a www.ttdown.com oldal nem jön be. Ha amit letöltöttél mûködik, el tudnád küldeni e-mailbe? Ha igen majd privire dobok egy címet. Amit "aiguo" ir a #2-be, szerintem az audio plugin.
Közönöm, de közben én is találtam egyet a www.ttdown.com oldalon. Épp most töltöm, de azért et is megnézem ha lessz idõm.
Ultime Plugin pack a Nero 6-hoz:
plugingnero6.exe
7,538 KB
Ebben azt hiszem az is van,ha tevedtem dobj meg egy emillel es atkuldom!
udv,
aiguo!😉
plugingnero6.exe
7,538 KB
Ebben azt hiszem az is van,ha tevedtem dobj meg egy emillel es atkuldom!
udv,
aiguo!😉
\"Ha nincs kenyere a népnek, egyen kalácsot!\" /Mária Antoinette/
← ElőzőOldal 2 / 2