60
Ehez a verzióhoz tud valaki MPEG2(SVCD) plugint????
-
cs31 #20 Sziasztok!
Nero Vision express 2.1.2.0 van fönt a gépemen. Ha elkezdek vele filmet vágni, vagy más műveletet csinálni lefagy. Más még nem tapasztalta ezt? Mit kellene csinálni vele? Ha valaki tudja a frankót irja meg! -
Danny L #19 Valószínűleg az a probléma, hogy a cd-íród nem támogatja a 800MB-os cd-ket. Nekem is a régi Sony-m 15 percesnek ismerte fel a 900MB-s cd-t. -
#18 sziasztok!
800MB-os cd-t akartam volna Neróval írni, de a cd-t, csak 97MB-osnak ismeri fel és így nem ír rá.
SEGÍTSETEK! SŰRGŐS!
köszi -
#17 ok kösz -
cs31 #16 Még a magyarítást is a Nero honlapján találtam hozzá! -
cs31 #15 http://www.nero.com/en/631941311792391.php -
Danny L #14 Köszi a kódot, de ismeretlen hibát ír ki, de mégis működik. Érdekes... -
#13 A Nero Vision Expresset honnan lehet leszedni???
Tudja valaki???
Előre is köszi -
cs31 #12 Code:
1A23-0049-5034-7557-0458-8759 -
Danny L #11 Hali mindenkinek!
Most upgradeltem a Nero Vision Expressemet 2.1.2.0-ra, csak a bibi az, hogy nem jó az eddig használt serial hozzá. Esetleg tud valaki egy működőképeset küldeni nekem? Előre is köszi! -
cs31 #10 Sokkal egyszerűbb, mert ha a Nero Vision Expresst is hozzáadod, nem csak bármilyen formátumbol tudsz svcd-t csinálni, de vágni és szerkeszteni is tudod a videókat. Töldsd le a Patesz által (#5) megadott helyről a plugint! Installáld. A C:\Program Files\Fichiers communs\Ahead\AudioPlugins-ba fogja tenni. Az itt találtakat másold be a C:\Program Files\Ahead\Nero nevű mappába és már működik is. Köszönet érte Patesznak! (Nekem ő segített.) -
#9 ezzel egyszerűbben lehet svcd-t csinálni? pontosan hogy működik? -
#8 Biztos hogy jó lesz! -
cs31 #7 Kösz szépen!
A hálám örökké üldözni fog. Épp most szedi a másodikat, majd holnap kipróbálom. -
#6 Ja, és mükszik a plugin! -
#5 Bocs, rosszul linkeltem:
Cím:
http://www.ttdown.com/SoftView/SoftView_19080.html
Ezt a két sort keresd meg a lap alja felé.Ez a két letöltendő fájl.
>Nero Burning ROM v6.x Plugin Pack 插件包 分卷压缩包 01
>Nero Burning ROM v6.x Plugin Pack 插件包 分卷压缩包 02
Két fájlból áll, az egyik kb. 4 mb. a másik kb. 3.5 mb., tehát a mérete kb. 7.5 mb., úgyhogy nemtom menyi idő lenne ha mailhoz csatolnám és ezért próbáld meg mégegyszer! -
cs31 #4 Nekem is az SVCD plugin kellene, de a www.ttdown.com oldal nem jön be. Ha amit letöltöttél működik, el tudnád küldeni e-mailbe? Ha igen majd privire dobok egy címet. Amit "aiguo" ir a #2-be, szerintem az audio plugin. -
#3 Közönöm, de közben én is találtam egyet a www.ttdown.com oldalon. Épp most töltöm, de azért et is megnézem ha lessz időm. -
aiguo #2 Ultime Plugin pack a Nero 6-hoz:
plugingnero6.exe
7,538 KB
Ebben azt hiszem az is van,ha tevedtem dobj meg egy emillel es atkuldom!
udv,
aiguo!;) -
#1 A nero 6.3 verzióhoz tud valaki MPEG2(SVCD) plugint????