7
DVD rippes DivX hangja elmegy
  • Szótér
    Visszavonom, már szinte sehol nincs hang csak időnként.
  • Szótér
    Nekem is win7-em van és van hangja a netes videóknál a filmeknél meg a játék menüjében is.Csak ha elkezdek játszani rövidesen teljesen elhalkul semmi háttérzaj.De van hogy órákig jó.
    Aztán most már újra se akar indulni a gép időnként meg kaptam is pár kékképernyőt.
  • Tomcom
    Nekem nem filmeknél jelentkezik a probléma, hanem a játékoknál. A Broken Sword 4 és a Condemned játékoknál (csak e kettő van telepítve) rendszeresen elmegy a szinkron hang, tehát ha egy karakter elkezd beszélni, a játék elnémul, csak a háttér hangok futnak. Újra telepítettem a legfrisebb hangkártya drivert, letöltöttem és telepítettem a AC3 filter-t, K-Lite Codec Pack Full-t, és az XP Codec Packot, de semmi. Nemtom mi lehet a probléma :((
  • Dynamic
    Ehh, most meg már jó.Pedig semmit nem csináltam csak feltelepítettem a radlight lejátszó, hogy azzal is kipróbáljam.Előtte mindent újra telepítettem, meg vagy 10-szer újra indítottam és semmi.Most meg "csak úgy" megjavul.
    Esküszöm soha nem fogom megérteni ezt a fos rendszert.
  • Dynamic
    Nekem kicsit másabb a problémám.Fogta magát a media player 9 és nem hajlandó hangot kiadni magából(kodek hibára hivatkozva), csak kép.Ugyanakkor pl. a divx playerből jön a hang is.A legfurcsább, hogy nem telepítettem fel semmit, egyszer csak ilyen lett.Mitől lehet? Újra raktam az eddigi videó és hangkodekeket, még a media playert is, de ugyanaz...semmi hang, csak kép és hibaüzenet alul. De mondom, csak a media playernél.Már egy órája pöcsölök ezzel a szarral és nem bírok rájönni mitől
  • ricsi1
    nekem is ez volt,telepítsd újra fel a kodeket!
  • zennon
    Sziasztok!
    DVD rippes DivX avik hangkódolását nem ismeri föl a
    Virtual Dub,a video kódolást igen.
    Szerkeszteni sem engedi a hangot ismeretlen dekompresszorra
    hivatkozva.
    ACE Megakodek 5.91-es van telepítve.
    Aki tud kérem segítsen!
    Köszönöm!