8627
.
-
#845 Gondolom magyarországra, terjedt a kérdés hatásköre. -
#844 par orszagban mar kijott, pl a nemeteknel -
#843 nyinycs -
Realtibi #842 boltokban van már polcon? -
#841 hát jah:( -
#840 mert még n forszon sincs :((( -
#839 :( ményinycs dc-n:( -
#838 gameplay 9 ;) -
Drizzthsz #837 Fákkjúbazze! :DDD -
#836 Helysebitenek...
"Te csak ne vihogj, mert neked már megvan... :D"
helyett
"Te csak ne vihogj, mert te már ketszer is vegig vitted... :D
Khm igy a helyes :DDD
-
#835 Jedive valni? Na majd pont elovom itt a fo poent. Majd meglatod! -
Drizzthsz #834 Te csak ne vihogj, mert neked már megvan... :D
Amúgy meg azért szenvedek, mert hétfőn kezdődik a következő félév, s az nem túl örömteli... -
Drizzthsz #833 Milyen gyorsan lehet amúgy Jedivé válni? Remélem, nem kellessz most is 6 levelupot visszatartanom... -
#832 En nem tudom megerteni hogy mi vagytok ugy oda. Majd amikor kijon akkor ki fog jonni. Ennyi turelmetlen embert.
[magamba rohogok jol] -
Drizzthsz #831 Bazzeg+! Én kotor2-zni akarok, vége a vizsgaidőszaknak, buktam egy tárgyat, tele van a faszom, és erre nem bírják feltörni? Ne szopassatok már!!! :) -
mike369 #830 maj' meglássuk... -
joe69 #829 ha nem lenne valamilyen problema akkor mar kinn lenne -
mike369 #828 igen! na persze minden második játéknál ezt mondják az "okosok"... -
joe69 #827 sajnos varni kell -
#826 na ne -
Gelli #825 dc-n már van? -
joe69 #824 az eleje altalanos bevezeto, tehat nyugodtan atollozhattak -
KH #823 majd este próbálok belőle szemezgetni, első pillára teljes bekezdéseket vettek át az Xbox értékelésből (legalábbis az elején), szóval igazán autentikus anyag :-/ -
#822 graphics 6/10 -
joe69 #821 gamespot review -
Marcus_ #820 nya mi vany mány?:) -
#819 Hm, engem kizárólag a CTD-k idegesítenek. Az "útonálló AI" kivédhető azzal, hogy símán átváltasz a másik karakterre és elállsz vele (az első részben is rengetegszer volt ilyen és ott se okozott komolyabb problémát). -
#818 Ez nem igaz! Engem egyszer sem vagott ki a desktopra! :DDDD -
Realtibi #817 elvileg megjelent -
KH #816 miniakármi -
#815 az szép... -
#814 Hm... -
#813 aztmondjak az okosok, hogy valami ujfajta securom 7 vedelem van rajta aztan ez mega-giga durva es nemtudjak feltorni -
#812 Ebben igazad van, kicsit túloztam, de most nem is Kotor2re vonatkoztatva mondtam, hanem átlagosan. Az a véleményem hogy egy kicsit néha elfogultak bizonyos játékok irányában, lehet hogy a Kotor2ről írt cikkük abszolut jo, csak nem árthat még egy tesztet elolvasni. -
#811 pfff....poéngyilkos -
#810 Erdekes de a Pc-es kepeken valahogy tobb opcio van mint X-en. Vagy en nem veszek eszre valamit. Az a nagy robot Nar Sadaar bolygojan a kikotoben lesz :D -
#809 Nah akkor holnap jelenik meg? Mert akkor átruccanok a helikopáteremmel USÁ-bah -
Lyan Kyj #808 Elolvastam, és egyetértek KH-val, sztem egész jó kritikát kapott, az első részben szinte isteníti, hisz tényleg csak a graf és az A.I a baja. Nekem nem baj, ha ugyanolyan, mint az 1, csak legyen má'!
Hú, a cikk melletti képek is nagyon királyak. Van egy olyan, melyen vagy 2X akkora robottal fightolunk, mint mi:) Nem bírom ki!!! -
KH #807 szerintem "egyáltalán nem" értékel sz@rul
az, ami szubjektív értékelést igényel (a történet és a karakterek), teljesen jó minősítést kap, nekem pl. kiemelten sokat jelent, hogy a Planescape-el egy szinten minősíti a történetet
az hogy felveti a sok hibát, a rossz A.I.-t, meg a grafikát sajnos teljesen objektív dolgok, mindegyik a játék technikai kivitelezésének a problémája -
#806 Én azt mondtam a #786 -ra reagálva hogy a GameSpy szarul értékel, és várjunk meg egy GameSPOTos tesztet:)
Egyébként ha nem rossz indulatból mondtad akkor bocs, csak nemtom eléggé kétféle "kicsengése" volt a mondatnak:D