8627
.
-
#1485 Neki kell tamadni a falnak Bao-Dur -al es o szejelbaxa... mukodnie kell. -
#1484 Pedig mennie kéne ha jol emléxem.
Spoil:
Minden egyes ilyen falat ott ugy kellett kinyitni ahogy emlitetted, Bao-Dur képességével. -
Kabala #1483 Te miskolci vagy? -
Kovász #1482 kicsi spoiler:
Kijutottam a Telos felszínére, bementem a régi katonai bázisba, és ott a második erőfalon nem tudok átmenni. Annak a puzzle-fejű ürgének ugye van az a képessége, hogy semlegesíteni tudja az ilyen erőfalakat - ez az elsőnél működött is, de a másodiknál nem megy, és szétverni se tudom
-
#1481 #1465 , #1463 nem kell bunkonak lenni, hisz mindenkinek el kell kezdenie valahol. Ti is ha minden igaz valahol elkezdtétek. Vagy nem? -
#1480 Spoiler talán:
Nem az orvosi résznél kell találkozni a többiekkel ha jol emléxem, hanem egyből el kell menni az Exchangehez . -
Kovász #1479 Normalon jáccok.
De ha jobban megnézed, az a feat azt csinálja, hogy MEGGYORSÍTJA a HP (ill. van egy másik, ami az FP) helyreállását... szóval alapból is nő az. -
#1478 Igaz duplat.... -
HRaVeN1 #1477 ÓÓ tényleg. Nem mentem hozzá vissza -
#1476 SPILER (SPOILER slengen)
Egyenesen fenykardot kapol ha a szerncsitlen menekultek fovezerenek segitel. urhajotol jobra levo bazis bejarat es ott udvar sok sok tartalyal... -
Thanatos #1475 figy lehet hogy rnadom nemtom, jácc és egyszer csak majd emglesz mind... -
HRaVeN1 #1474 Nem tudja vki, hogy Nar Shaddan melyik küldetésért kapok a fénykardhoz alkatrészeket? Már ha egyáltalán lehet.. -
MagyaR #1473 Vagy magyarosítás vagy végigjátszás.
Mivel kell angolul tudni ehhez a gaméhoz és én nem eggyáltalán nem tudok hanem csak valamennyire tudok amivel nemtok minden eggyes mondatot lefordítani a gaméba.
És itt ugyebár nem mindig az elő mondatokra kell rákattintani, mint a phantom menaceba :D.
Ezé kell végigjátszás, mert magyarosítás vagy végijátszás nélkül a fentiak miatt eléggé nehézkes lenne végigvinni NEKEM a gamét.
Különangolórákra meg inkább nem járok csak a game miatt : D.
Jövőre úgyis angol speciális osztályba akarok menni ahol egy héten 14 angol van :DDD.
Na mind1!!!!! Elvégre ezek az én gondjaim! -
#1472 jo ok. de még is mit csinálljak még,csak ide-oda mászkálok... -
#1471 Játsz nyugodtan tovább.
Nem itt az állomáson találod meg őket újra.
-
#1470 Egy picit lehettél volna kedvesebb is vele... -
Thanatos #1469 nem tud valaki valami jó leirást prestige class-okrol? mert ami a manualban van elég szegényes..., pl irja hogy mindenk van egy saját force powere de mi az?? -
#1468 skacok valaki segitsen már légyszi...
mivel angol tudásom kezdetleges még mindig a Telos-on kolbászolok...
SPOILER!
a czerka központban elszaladt elölem két harcos,azok hova lettek?
már azt hiszem beszéltem mindenkivel meg teljesitettem is küldetéseket,de még mindig nem jutottam tovább... -
#1467 Sziasztok, nem tudná valaki megmondani, hogy hogyan kell megnyerni a swoop race-eket? Mert valahányszor belekezdek egybe, hiába érek a célba gyorsan, mindig azt mondják, hogy: "igy sose leszel swoop racer, ha nem fejezed be a versenyt"
Nem az a lényeg, hogy minél gyorsabban érjek be??? Beérek a célba, leáll a motor, és mégse nyerek :( -
Thanatos #1466 hobby: besúgás, rotfl :PP -
#1465 Neked valami dijat kéne adni. -
Gandibá #1464 :DD -
#1463 Grat... IQ-d egyenlő a multi létezésével...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
kukucska #1462 halee
ebben a szarban semmi multi nincs????!! -
#1461 Hm, én ea fénykardig lőfegyverrel nyomta (dexterity rulz a védelemre), szóval ebben nincs tapasztalatom, mivel amint elkezdtem ugrálni már volt kardom. -
#1460 Egy picit off:
http://www.sequentialpictures.com/moviestarwarsepisode3.html
De gondoltam, hogy ebbe a topicba járnak SW fan-ok is. :D -
Thanatos #1459 érdekes, lehet nekem mákom votl hogy pont atton-t vittem ott midnenhova :D -
Thanatos #1458 milyen fokozaton jáccanak azok akiknek töltödik a hp automatikusan? emrt nekem nem töltödik csak annál akinek megvan az a featje... -
#1457 csak fénykarddal működik, én úgy tudom... -
#1456 tökjó,előtagot -
#1455 tök jo hogy mindenki rendszeresen használja a spoiler elő tagot -
Kabala #1454 MÁR MEGVAN A HOLOGRAMM!!!
csak bekellett tenni Atton-t a csapatomba és megjelent a hologramm! -
Kabala #1453 meg miután visszafoglaltam a hajót utána azt a mission-t kiírta hogy teljesítettem meg hogy felszedhetek pénzt a a közeli kantiban fel is szedtem egy keveset de az ottaniak nem mondtak semmit se... -
Kabala #1452 azt a hologrammot hol kéne megtalálnom?? -
Nocco #1451 Sztem a játék nagy zsír! Jobb mint az első rész! És én még egy buggal sem találkoztam és nem is hajít ki. Szal nem tom még kellett fikázni. Nagyon jó game:)) -
Kabala #1450 Holo???nekem nem jelent meg egy hologramm se miután visszafoglaltam a hajót....
Most megpróbáltam azt amit mondtál hogy egyedül megyek be abba a gázos kantinba de semmi radásul ott van Private Lounge aminek az ajtaja zárva van és nem tok bemenni:-( -
#1449 Közelharci fegyvere elő (nyilván fénykaszával a legstílusosabb), kiválasztasz eghy ellenséget aki elég távol van tőled (kb 20-30 méter), majd nyomsz rá egy natúl rámadást (semmi extrát) és akkor ha semmi nincs az útban akkor ugrik és egy kis extra sebzést okoz. -
Gandibá #1448 Végre megvan a Lightsaber :D -
ulrik #1447 üdv!
force jump-olni, hogy lehet?
a támadási módnál fog előjööni ott ahol a flurry vagy máshol lehet állítani? -
Kovász #1446 Csak apróbb finomítások történtek az első részhez képest, de ezek (a HP automatikus töltődésén kívűl) csak javítottak a játékon. Kb. akkora a különbség a két rész között, mint a Fallout 1 és 2 között.
A grafika ugyanolyan, és nekem eddig a sztori is ugyanúgy bejött.