fogy a hely

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tier
Szerintem is a rendszervisszaállító a probléma. Azért ér valamennyit, mert egyszer az életben sikerült az elbaszódott hangot visszaállítani.

I can\'t remember anything Can\'t tell if this is true or dream

NeoMaN
150 K-n visszaállít.. :ÐÐÐ

Botond
lol
Nem lehet hogy a XP rohad rendszervisszalállító szarja veszi el a helyet?
Kapcsold ki! Ugyse ér semmit.
Egyebkent meg: még ha napi 5szö akpcsold be a gépet akkor is csak évi 260MB hely fog eltûnni. :)

Taranov
Gyanús a problémád, sniper

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Breki33
Ez már naon régi

van újabb

klikk
Mar volt.

- Ez egy szent kep, nem hallottatok, he?

ricsi1
Format C:!

+nezem

ezt a progit tedd fel, hátha kiszedi a nemhasznált növelõ fileokat

EasyCleaner

ja, és msconfig-nál (Start --> futtatás.. --> msconfig)
az automatikus inditásból szedd ki az összes fölösleges dolgot

cifuatwork
De könyörgöm, ha fent van és fut a naprakész KAV és PANDA, akkor miért gyanakszol bármiféle virusra. Ami ezek mellett észrevételen marad, az már meg is érdemli... :)

A szabad teruletbol -200k, a lefoglalt teruleten +30k / bekapcsolas. Regebben volt 1 virusom ami "eltuntette" a helyet, raadasul olyat is amin adat volt, ezert rakas programom kifagyott. Irtas utan egybol vagy 1.5 gigaval tobb szabad helyem lett, es az eddig kifagyo progik ujra mukodtek. De itt semmi virus nincs, raadasul 1 masik geprol van szo.

ghost cb
Nem a most gyártott vincseszterekre értettem az 5 évet hanem az 1-2-3 évesekre...

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

ghost cb
Lehet, hogy 200 MB-os Winchester . Egyébként meg elõbb fog elb@szódni más miatt a wincsid, minthogy ez a 150-es vírus megenné a helyet rajta. Tekintve, hogy a legjobb merevlemezek idõtartama is olyan 5 év... Ugyhogy szerintem nézz be ide ha elérte a Gigabyte-ot.

Intel™ Pentium™ 8 @ 7388 MHz | 8192 MB™ 1200 MHz Samsung™ RAM™ | ATI™ Radeon™ X4400 XT @ 4096MB RAM™ [™]™ (levédve)

KM
Szerintem is, kiLOG a LOGláb!

[NST]Cifu
Khm...
Ugye nem azt akarod mondani, hogy a vincsi teljes területébõl tünik el 150k, mert akkor keresztbe fekszem a röhögéstõl - vagy olyan hardware hibával találkoztál, amilyenel még senki a földön...
Az pedig, hogy a SZABAD TERÜLETÉBÕL eltünik 150k, az miért zavar?!? A szabad területen szerinted van bármi istallált dolog?

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Ha minden inditasnal -150k, akkor szamold ki mennyi. Plane ha esetleg olyan terulet tunik el, ahova installalva volt vmi.

[NST]Cifu
Ha sem a KAV, sem a Panda nem talál semmit, akkor kizárt, hogy virnyák. Inkább arra gyanakodnék, hogy valami LOG-file (akár a KAV és Panda LOG-ja is lehet!)...
De én sem értem mit aggódsz bootonként 150kB-on...

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

NeoMaN
Mirõl beszélsz? 150K-val? Ezt számolgatod? LOL
150K??? Tudod te az mennyi?

Törölt felhasználó
Valami progi lehúzza a vinyódat, de ne kérdezd micsoda!
Szerintem próbáld meg a FAT32-t NTFS helyett, hátha akkor nem csinál ilyet.
Jobbat nem tudok mondani...
A vinyomon minden bootolas utan egyre csak fogy a hely, kb 150k-val. Volt mar egyszer 1 virusom ami ilyet csinalt, de modt se a Kaspersky, se a Panda (naprakeszen frissitve) nem talalt semmit, 2szer ujraparticionaltam, formaztam, es meg mindig. Mi lehet az oka? (WinXP, NTFS)