24
Szal...
-
#24 Tényleg van PS1re:
-
#23 Lehet igazad van!Körül is nézek! -
#22 a szürke PS-em dobozan van vmi X-files kalandgém; de elöreletarolt videokbol; csak onnan gondolom, h. lehet vmi X-files gém PS1-re... :-) -
#21 Régen benne volt az 576-ban.Emlékszem a képre az újságból Sculli állt egy parkban.Előkeresem az újságot.De ha jól emlékszem csak pécére volt. -
#20 2 éve volt... :DDD
De legalább van aki válaszol(mostmár tudom hasonló esetben mit kell tennem)!Meghoztátok hozzá a kedvem,újrakezdem a gamet! -
#19 volt valami konzolos PS1-es X-files..gondolom ennek semmi köze ahhoz... Arrol tud vki valamit? az egy interaktiv film volt (nyomozos-videobejatszasos)... Anyone, info?:-) -
turho #18 Akkor 2 dolog van: 1. szar az írás, 2. ha még megvan az iso is, akkor azt bemountolod daemon toolsba, illetve lerippeled a lemezt valamivel, és zt mountolod be, és a virtuális driveról meg egy dvd-copy neroval. Így sok elbaxott cuccot gyógyítottam már meg... -
janickgers89 #17 Sziasztok! Nemtujátok honnan tudoim leszedni ezt az X-aktás játékot? Kérlek segítsetek már elvonási tüneteim vannak! -
#16 akkor varjal atrakom a masikba :))) -
#15 Az igazság odaát van -
#14 DVD-es van nekem is... bejon a PLAYSTATION 2 logo es azutan csend es sotetseg :( -
Ramza #13 A 2 cd-set töltötted?
Az nem indul, de van már hozzá patch.
A dvd-ssel nekem nincs semmi gondom. -
#12 A francba... havernek nemetul van meg en meg letoltottem es nem tudom mivan vele de nem idul el a jatek :( -
#11 Hamarosan jaccom :) -
Ramza #10 Egész jó lett, bár szinte minden eleme össze-vissza van lopkodva máshonnan :)
De szerencsére hozza az X-files hangulatot. -
#9 Fejezze ki bovebben akko'... majd elvalik hamarosan milyen is... hetfon kudik neki csak ne legyen nemetul mert agyon lovom magam... -
#8 De FPS .... -
Jinchuu #7 Itt most szvsz a game minőségére gondolt, nem a fajtájára! -
#6 De a konzolos T3 az nem FPS nem? -
#5 Hogy lenne mar olyan mint a T3 bazeg hat nem latod hogy nem FPS>?!>?!!?!?! -
#4 Na hátha olyan lesz, mint a T3 akkor ... -
#3 Ahh nem gond az. En mindig is X-Files rajongo voltam es mindig egy ilyen jatekra vagytam! -
Ramza #2 Ezt is messiásként várom (nagyon szeretem a sorozatot), remélem nem fogják elkúrni.
Sajnos a T3-at "játékosító" cég csinálja, az pedig nem nagyon kapott 40% fölött sehol.
De azért reménykedjünk. -
#1 Nafene!
Ez jonak igerkezik! Alig varom kapja mar meg a haver es agya koclson :))))
A kepek nagyopn utosek!!!