X-Files Resist Or Serve

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Solidus
Tényleg van PS1re:

.:SOLIDUS:.

Solidus
Lehet igazad van!Körül is nézek!

dinomano
a szürke PS-em dobozan van vmi X-files kalandgém; de elöreletarolt videokbol; csak onnan gondolom, h. lehet vmi X-files gém PS1-re... :-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Solidus
Régen benne volt az 576-ban.Emlékszem a képre az újságból Sculli állt egy parkban.Elõkeresem az újságot.De ha jól emlékszem csak pécére volt.

Solidus
2 éve volt... 😄DD
De legalább van aki válaszol(mostmár tudom hasonló esetben mit kell tennem)!Meghoztátok hozzá a kedvem,újrakezdem a gamet!

dinomano
volt valami konzolos PS1-es X-files..gondolom ennek semmi köze ahhoz... Arrol tud vki valamit? az egy interaktiv film volt (nyomozos-videobejatszasos)... Anyone, info?:-)

\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"

Akkor 2 dolog van: 1. szar az írás, 2. ha még megvan az iso is, akkor azt bemountolod daemon toolsba, illetve lerippeled a lemezt valamivel, és zt mountolod be, és a virtuális driveról meg egy dvd-copy neroval. Így sok elbaxott cuccot gyógyítottam már meg...

Nagy PS2 szerviz, Slim ps2 szerviz is, SG-n is bizonyított referenciák, minden alaplapba garanciával. Postával is sok éve. Mostantól Budapesten.

Sziasztok! Nemtujátok honnan tudoim leszedni ezt az X-aktás játékot? Kérlek segítsetek már elvonási tüneteim vannak!
Sephi
akkor varjal atrakom a masikba 😊))

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Seth
Az igazság odaát van

PSN ID.: Beegabor

Sephi
DVD-es van nekem is... bejon a PLAYSTATION 2 logo es azutan csend es sotetseg 😞

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

A 2 cd-set töltötted?
Az nem indul, de van már hozzá patch.
A dvd-ssel nekem nincs semmi gondom.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
A francba... havernek nemetul van meg en meg letoltottem es nem tudom mivan vele de nem idul el a jatek 😞

Sephi
Hamarosan jaccom 😊

Egész jó lett, bár szinte minden eleme össze-vissza van lopkodva máshonnan 😊
De szerencsére hozza az X-files hangulatot.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Sephi
Fejezze ki bovebben akko'... majd elvalik hamarosan milyen is... hetfon kudik neki csak ne legyen nemetul mert agyon lovom magam...

Sephi
De FPS ....

Itt most szvsz a game minõségére gondolt, nem a fajtájára!

PSN ID: Jinchuu Twitch: http://www.twitch.tv/zadovo

Seth
De a konzolos T3 az nem FPS nem?

PSN ID.: Beegabor

Sephi
Hogy lenne mar olyan mint a T3 bazeg hat nem latod hogy nem FPS>?!>?!!?!?!

0ppika
Na hátha olyan lesz, mint a T3 akkor ...

http://epica.nl

Sephi
Ahh nem gond az. En mindig is X-Files rajongo voltam es mindig egy ilyen jatekra vagytam!

Ezt is messiásként várom (nagyon szeretem a sorozatot), remélem nem fogják elkúrni.
Sajnos a T3-at "játékosító" cég csinálja, az pedig nem nagyon kapott 40% fölött sehol.
De azért reménykedjünk.

Sephi
Nafene!

Ez jonak igerkezik! Alig varom kapja mar meg a haver es agya koclson 😊)))

A kepek nagyopn utosek!!!