71
Az-az kezemben egy PC!! :)
  • Alien!
    na,szóval a filmeket mindenképpen át kell alakítanod 320x200-ra...át kell kódolnod kb 300kbit/s-osra a hangot 22khz mono-ra...így kb 200mb egy film...ezt virtualdubbal a legjobb megcsinálni...esetleg elforgathatod 90 fokkal így gyorsabb lesz a lejátszás. de van erre egy eccerű progi most jelent meg:

pocketdivx encoder

bár még eléggé bugos,nincs benne crop,de kényelmes...
  • Adi
    Ja és ha felirat van hozzá?
  • Adi
    Ja és filmet ti, hogy raktok rá.
    Szóval van nekem mondjuk egy 630 megas avi filmem amit a pc-n nézzek. Azzal mit kezdjek, hogy ráférjen a pocket-re?
  • Adi
    rájöttem!:)
  • Adi
    Hi!
    Ti, hogy a gyíkba tudjátok a sd kártyára rárakni a cuccokat?? Mert nekem állandóan a telefon memoriába teszi a zenéimet és egyszerűen nem tudom átmásolni, mert nincs hely a telefon memoriába. 256 sd kártya van most a telomba.
  • Lacc
    Leállt? :((( Akkor most honnan fogom leszedni a cuccokat? :(
  • Adi
    Érdemes leszedtem a bios-t újat? Szóval ha frissitem nem fogja nekem elbaszni a rendszert? Szóval nem fog nekem egy formatot nyomni? Mert nekem egy 1.00 van rajta most.
    Ez a rom update mire jó?:)
  • KM
    Véglegesen leállt.
  • KM
    Ez már sajnos nem megy...
  • Lacc
    A PocketPC könyvtárban keresgess.
  • Lacc
    Itt szinte minden fent van.

ftp://pda.vserver.hu
    u:pdamania
    p:pdamania

Filmek, programok, játékok, minden. Most éppen nem megy nekem, de szokott menni...
  • ubi
    2.2gb compaft flash- kapsz 70ért
  • KM
    Na, ezt csak most vettem észre: ROM update 1.10 (15 Mar 04).
  • Adi
    Ha megkérlek szépen nem írnád le??
    Mert hétfőn szeretnék vmi memoria kártyát venni hozzá.256mb-at szerintem. Legszívesebben 1024-set de annak már csillagászati ára van!!:)
  • Adi
    Aham. király. És ilyen filmeket honnét tudok letölteni? Vagy ezeket a filmeket te tömöríted össze?? Meséljetek ami jön.. honnét kaptátok le azt a snails gamet?
  • KM
    Na, ez a Snails tényleg aranyos!
  • Lacc
    Nekem is 2210-em van. Én csak szórakozgatok vele, filmeket nézek rajta az órákon, meg játszok vele :) Van benne egy 256-os SD card. De jó bele a 128-as MMC-m is, de azt nem nagyon pakolgatom bele, annak a mobilban van a helye.

Játékok közül a SCUMM-os régi Lucasarts gamekat tolom rajta, emellett a TombRaidert, van valami űrszim. ami nagyon jól néz ki, de a neve nem ugrik be. Meg a Snails is jó, Worms szerűség csak csigákkal, ezerszer jobb mint a pda-s Worms Armageddon.

Meg van hozzá PSX emulátor is, de az sok helyet foglal, azt nem nagyon rakom fel. Filmek nagyon jól nézhetőek rajta, 100-200 mega egy teljes DivX film ilyen felbontásban, szóval simán ráfér.
  • KM
    A BRAND márkás eszközt jelent. Elvileg mindegyik megfelelő, de az első számú szabály: csak úgy végy memkártyát, hogy ki is próbálod még a boltban!
  • KM
    Apropó! Nem tudom, hogy ismered-e, de itt sok kérdésedre választ kaphatsz: PDAMánia.
  • KM
    Mert más típus!!! Kicsit keress rá a neten, megéri! Egyszerre kétféle kártyát tudsz belerakni (ezért is vettem ilyet). Azt tudd, hogy a CF helyére nemcsak memóriát rakhatsz, hanem különböző eszközöket CF csatolós eszközöket is (pl.: GPS, WLAN, modem stb.)
  • Adi
    CF= compact flash, SD = secure digital... Na szóval mér van ennek a kettőnek két külön neve?
  • Adi
    Írd már leléccives, hogy melyik kártya jó az ipaqnak?
    Mert van egy pár fajta. De ahogy elnézztem-hirtelen ránézésre-a miklandnak vannak a legjobb árai.
    1024MB COMPACT FLASH CARD 59,280.- Ft 74,100.- Ft
    256MB COMPACT FLASH CARD 11,360.- Ft 14,200.- Ft
    256MB COMPACT FLASH CARD BRAND 11,967.- Ft 14,959.- Ft
    512MB COMPACT FLASH CARD 23,120.- Ft 28,900.- Ft
    512MB COMPACT FLASH CARD BRAND 22,080.- Ft 27,600.- Ft
    gondolom compact kell nem?
    Brand az mér drágább?
  • Adi
    CF és az SD között mi a külömbség?
  • Adi
    Flash memoria kell ebbe ügye?
  • KM
    Igen.
    Pl.: Miklan, Bluefish, Mistral
  • Adi
    Nem tudnál egy linket adni, ahol ezeknek a memmoriáknak van áruk?
    Mér ebbe kettőt lehet bele rakni??
  • KM
    Még nem, csak egy itthoni 32 MByte-os MMC-t raktam bele. De tervezem, hogy veszek egy 512-es CF-t és egy 256-os SD-t.
  • Adi
    Te vettél bele kártyát?(ramot)
    És ha igen milyet? 128mb?
    Amúgy nekem is egy 2210-es van!!:)
    Neked milyen játékaid vannak?:)
  • Dave77
    Vagyok. Igaz Compaq, de iPAQ Pocket Pc 3650. Már lassan 3 éves lesz, tökéletesen működik. Csak az akkuján és külsö részein látszik, hogy eljárt felette az idö. Szegény egy feltöltéssel alig bír már ki egy napot is... :)
  • KM
    Jelen!
    Egy 2210-es boldog tulajdonosa vagyok. Zenehallgatásra, navigációra, egy kis játékra tökéletes, ja, és csillagászati segédeszköznek is tökéletes!
  • Adi
    Hi!
    Azt szeretném kérdezni, hogy kinek van iPAQja mi a tapasztalata velük? Nekem van egy 20xx serialos.... egész jó!!:)