Singles- Flirt up your life aranyban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sziasztok hol lehet letölteni a singles játékot?segitsetek sürgös lenne köszi
SpotLamp
Azoknak akik leszólják az efféle karakterjátékokat:
Szerintem nagy hiba lenne a való életre általánosítani miszerint ha valaki ilyennel játszik az a való életben béna a párkapcsolatokban. Ha már itt tartunk akkor mondhatnám azt is hogyha valaki autóversenyekkel játszik folyton az biztosan nem tud vezetni 😊 A játékok lényege a szórakoztatás és mivel nem vagyunk egyformák, ki ebben, ki abban leli meg az örömét.

www.3dsurvival.hu

00 Blue 00
Angol verzióhoz!

00 Blue 00
Singles Full Magyarítás + No Cencoring patch

Slayerboy
Csak azért írtam ezt az "összegzõ" szöveget, mert láttam, hogy ment a hasonlítás, hogy koppintás... stb.
Nem is vártam mást.Amúgy én nagyon szerettem a Simset, de mikor jött a Singles, és mikor elkezdtem játszani vele, akkor fedeztem fel a Simsben a hibákat, amiket addig még nem vettem észre. 😊

Voltam zárás előtt. _______________

N.E.O.!!!
sims 1999, singles 2004

hát mégis mit vársz vazze, hogy majd szarabb lesz, mondjuk ott van az euro rally championship...

St megkérte, hogy távolítsam el a régit, úgyhogy most csak ilyen szar van:(

LOTTO
A singles magyarosítását innen le lehet szedni:
http://www.csete.tuti.hu/SINGWEB/singles.htm

Slayerboy
Nagyon jó játék, jó benne minden, egyedül az irányítás a szar.De meg lehet szoki.
A Simshez képest sokkal jobb, jobbak a tárgyak, élethûbbek az emberek, és érdekesebb a játékmenet.
A kezelõfelületrõl annyit, hogy tényleg nagyon hasonlít a simséhez, de csak a kinézete.A "belseje" teljesen más motorra épül.

Voltam zárás előtt. _______________

Szia! Lécci ide küld el a magyarosítást mert a link nem müxik nekem: [email protected] THX!

tomasz
valki tudna nekem egy olyan mentést küldeniE-mailban hogy legyen olyan villa vagy mi mert van az üres lakás van a beépített meg van egy nem engedett villás pálya féle vagy írja le valaki hogyan lehet villát csin!!

Aki ezt az üzenetet olvassa az már rendelheti a koporsóját!

PLackó
Már nekem a német verzió megvan 2004.02.16.-a óta!

Na kijött végre!
2004-03-29 Singles: Flirt up your life (c) Deep Silver 45x15 MB DEVIANCE 6.8

Csete
HI!
Innen letölthetõ a Singles német és angol verziójának magyarosítása:
Singles magyarosítás

Csete
Hi!
Ha valakinek kell a német nyelvü Singleshez magyarosítás (kb.60%-os), dobjon mailt. A játék menetéhez legszükségessebb dolgokat fordítottam le.

Sliders
Szerintem pont azok írják ezeket be hogy csak az játszik ilyennel akiknek nincs barátnõjük, azt hiszik kurva kemények lesznek. Én is játszottam vele, és volt közben barátnõm több is, szerintem aki lyeneket mond magából indul ki

ja, és asszem ezzel a játékkal is jó elleszek egy darabig, hacsak nem követtek el a játékmenet ellen vmi fatális baklövést.

Lehet, hogy szánalmas, de én jól szórakozok a sims-szel... gyakorlatilag még mindig bármikor elõ tudom venni, és jókat játszok vele.

"Sztem aki elkezdi szídni majd a hozzászólásom tuti hogy valami 20 éves balf... barátnõ hiányban szenvedõ pattanásos szg megszálott. 😊"

30 felé járok lassan, feleségem van (aki szintén imádja a sims-et), egy 2,5 éves kislányom (õ még annyira nem) és logisztikai tervezõ vagyok egy multinacionális nagyvállalatnál...
na jó, pattanásaim még idõnként vannak.. 😞
és a szidni miért lenne hosszú í? 😊

Szerintem is pofátlanság ennyire lenyúlni a Simset, bár a játék még nincs meg, azért egy misét majd megér, bár kissé gépzabáló a progi😊
Gondolod az nem szánalmas, ha valaki virtuálisan éli ki agresszív hajlamait, miközben a Postal 2-ben lapáttal üt egy kutyát? :/

Képzeld el, hogy nekem is nagyon bejött a Sims és már várom a 2-t... Sajna ez a game viszont nagyon el lett baxva, de mind1, ez magánvélemény...
És képzeld el az eddigi összes barátnõm is szerette a Sims-t és néha együtt poénkodtunk bene,de mind1 éléjél csak a kis álomvilágodban és menjél pszichológiát tanulni elõször...

ja nagyon gáz ez a pucér poligon csaj amelyik épp a kádban "baden" und viel "spaß" hat 😛

http://www.lohere.net - a MagyarChan

Honnan lehet letölteni? 😄
Benedekco
nebiztos!!!

amúgy szerintem minden ilyen sims szerû gamma fos!

Mé há nem?

tigeroo
ez a játék azt mutatja be, hogy egy kapcsolat kereke
csak a SEXXXX
nemazé de még a kezelõfelület is tiszta Sims. rendben van hogy otletet lopnak, de legalabb nezzen mar ki mashogy...

zaki
kira 😊