18
  • Pheel
    Hát ja! Nagyon nem mindegy :)
  • mir
    entschuldigung, 1 évet akartam írni, nem tudom, mi vitt rá, hogy a hónap szót gépeljem be... ha ez egy hónap alatt történik, az intelnek már új vezetői lennének. de egy év alatt is hihetetlenül sok az.
  • mir
    hát igen... most szúrniuk kell rendesen, 1 hónap alatt 4% piaci részesedést vesztettek a xeonok az opteronokkal szemben, én is beszartam volna... pedig nem is én vezetem a céget. és főleg nem vagyok részvényes
  • Pheel
    Federal Bureau of Investgation
    North Atlantic Treaty Organization

Ilyeneket én is tudok
  • Omegared
    Advanced Micro Devices ...
  • Dzson
    :) Tuti lesz asztali gépbe is, a noti piac nem elég nagy eltartani egy új procit.
  • Laalee
    ez noti processzor nem értem mi a gond, notiban ugysem szokás csak processzort cserélni :D
  • item
    Szép új jövő... Gondolom a másik fél is tartogat hasonlóan érdekes dolgokat?!
  • Dzson
    Csak közben esett a PC piac, és kimutatták, hogy nem a PC-k újrafelhasználása a járható út hanem a hoszabb élettartamú gépek. Az intel meg ugye abból él, hogy emel pár MHz-t sok pénzért (a proci addig is bírta volna, csak okosan lekorlátozták). Fizess, PC-s!
  • Csatti
    Mért, eddig nem így volt?
  • Dzson
    Parasztvakítás. Hol lesz ehez oprendszer, architektúra ami kiszolgálja? Vehecc új alaplapokat, ramot, mindent.