18
-
#18 Hát ja! Nagyon nem mindegy :) -
#17 entschuldigung, 1 évet akartam írni, nem tudom, mi vitt rá, hogy a hónap szót gépeljem be... ha ez egy hónap alatt történik, az intelnek már új vezetői lennének. de egy év alatt is hihetetlenül sok az. -
#16 hát igen... most szúrniuk kell rendesen, 1 hónap alatt 4% piaci részesedést vesztettek a xeonok az opteronokkal szemben, én is beszartam volna... pedig nem is én vezetem a céget. és főleg nem vagyok részvényes -
#15 Federal Bureau of Investgation
North Atlantic Treaty Organization
Ilyeneket én is tudok -
#14 Advanced Micro Devices ... -
#9 :) Tuti lesz asztali gépbe is, a noti piac nem elég nagy eltartani egy új procit. -
#6 ez noti processzor nem értem mi a gond, notiban ugysem szokás csak processzort cserélni :D -
#5 Szép új jövő... Gondolom a másik fél is tartogat hasonlóan érdekes dolgokat?!
-
#4 Csak közben esett a PC piac, és kimutatták, hogy nem a PC-k újrafelhasználása a járható út hanem a hoszabb élettartamú gépek. Az intel meg ugye abból él, hogy emel pár MHz-t sok pénzért (a proci addig is bírta volna, csak okosan lekorlátozták). Fizess, PC-s! -
Csatti #3 Mért, eddig nem így volt? -
#2 Parasztvakítás. Hol lesz ehez oprendszer, architektúra ami kiszolgálja? Vehecc új alaplapokat, ramot, mindent.