18
azaz Shinobi 2
-
djmassive #18 én a játékokban azt nem szeretem hogy nőkkel kell menni :(
kirázz a hideg ha csajjal kell mennem -
Ramza #17 Úgy istenigazából talán egyik se, maximum olyanokat lehetne írni, amik kicsit hasonlítanak.
A Chaos legion is inkább hasonlít a dmc-re mint erre. -
#16 Melyik játék hasonlít stílusában a Nightshade-ra? Chaos Legion? (Shinobi-t ne írjátok! :)) -
#15 A kamionos és a hajós résznél elszállt az agyam. Ha a pálya végefelé elrontasz egy ugrást, kezdheted a pálya elejéről. 9. pályáig játszottam, aztán befejeztem végérvényesen. Ennyi elég volt ebből. Kegyetlen gyors egyes jeleneteknél a játék. Változatos, de mégis rendkívül monoton. A főellenségek likvidálása is változatos. -
Ramza #14 Stílusában a legjobb, ez tény.
Szerencsétlen Drakengard még csak meg se tudta szorítani. -
#13 Pontosabban Dynasty Warriors a legjobb. :) Persze csak szvsz. -
Ramza #12 Szerintem azért ennél még a DMC2 és a Chaos legion is jobb.
De ha kicsit tágabban értelmezzük a hent-játék fogalmát, akkor Dynasty warriors is okésabb. -
Gábor #11 A DMCre gondolsz? Mert hent kategóriában nem tudok jobbat. -
Ramza #10 Kicsit elmerültem benne hétvégén, annyira nem rossz a helyzet, mint első pillantásra tűnt (az sokkoló volt).
Persze megvannak a maga hibái így is, de tényleg játszható - lenne, ha nem lenne jobb nála a piacon. De hát van. -
#9 Primitív, de valamiért mégis játszom. 7,5-et kapott a Konzolban, szerintem 5,5-6 lenne a reális. -
Ramza #8 Nekem sem tetszik.
Megaprimitív a grafikája (igaz, azt legalább stabilan, 60 fps-en tudja) és valahogy hiányzik belőle - számomra - a hangulat. -
#7 Ebből az is kimaradt. -
Kou #6 Legalább a japán okosságokban van hangulat... -
#5 Hat a BF Vietnam , UT2004 es a FarCry erosen lekotnek!
De mar a faszom kivan hogy mostanaba minden jatekot amit jacottam japan mufajban jaccodik! Mar hianyzik valami mas is! -
#4 Akkor játszál PC-s effpéessekkel! -
#3 Nem is csodálom. Fél óra alatt olyan monotonná válik. A japcsik meg ezt élvezik? Mert biztos nem véletlenül készülnek az ilyen típusú játékok. -
#2 En ma' ugy unom a japan stilusu jatekokat bazz... -
#1 Szerintem ez egy bűnrossz játék! Annak ajánlom, aki meló vagy suli után egy könnyed írtásra vágyik vagy meg akar ismerkedni a jelenkori japán zenékkel (ami nem is olyan rossz).