9559
-
#9198 Na nem mintha bárkit is érdekelne, de kiderítettem, hogy az a mocskos tetű Starforce okozza, aminél használhatatlanabb szar másolásvédelmet még nem hordott hátán a föld. -
#9197 "Just got the demo and it doesnt work! It goes to a black screen then quits. Then the next time i start it, it says something about do you want to overwrite a file called spa. Then i click an option and it gets a fatal error."
Ugyanez van nálam is. Ő sem kapott választ. -
#9196 Arra tudtok valamit mondani, hogy a 2.0 demó vajon miért száll el azonnal elindítás után a következő üzenettel?
"GTR - FIA GT Racing Game hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."
Nem ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy vegyem lejjebb a procit és hasonlók, mert a gép tökéletes, soha semmivel nem fordul elő ilyen. Gyakori ez a hiba? Kösz
-
#9195 Jah tényleg. De akkor erről is lemaradtam... :-( Jajj basszus. -
K.András #9194 Miért ne lenne nyilt futamok lesznek, mindenkit várnak a szervezök azokat is akik nincsenek befizetve!
"A következő bajnokság kezdetéig nyílt és ingyenes futamokat szervezünk.
Hétfőnként GTR futamokat, a megszokott időrendben (18:00-tól szabadedzés, 21:00-től időmérő 45 percben, majd 1 órás verseny).
Következő futam: November 28. Barcelona
Pénteken is lesz GTR tesztfutam, 18.00-tól szabadedzés, 21.00-tól időmérő, majd két 30 perces futam, az első az időmérő sorrendjében, a második az első futam befutási sorrendjéhez képest fordított sorrendben. A pénteki pálya mindig ugyanaz amelyen a rákövetkező hétfőn is lesz a tesztfutam.
Következő futam: November 25. Barcelona"
GTR-Masters.hu -
#9193 Basszus, ne már! Idén már nem is lesz több futam?? -
Lacika 79 #9192 nah, amint látom lement "A játék" ára 7990-re, szal lehet kérni karácsonyra, vagy mikulásra, vagy...izé. Csak jobban hangzik, mint a 10e pénz :P -
#9191 ...tegnap a bajnoki futamunkon mindenkinek ez volt a baja, valami gáz lehet a regisztrációs elérhetőséggel...nekem más/új néven regelve sikerült, de sokaknak viszont nem... -
#9190 hali..
van 1 kis gondom..
nem tudok a neten játszani, mikor jelentkeznék be invalid password-ot ir ki.
új regisztráciot sem fogad el.
tudja vki hogy miért ? -
budasp #9189 http://www.gtr-masters.hu/index.php?page=download&cat=setup -
Marco #9188 Keress a google-ben. -
BhIn #9187 Kösz de olyan setupok kellenének amelyeket nem a játékon keresztűl lehet letölteni. -
#9186 az online fájlok között elég jó setupok vannak.
próbálgasd őket -
BhIn #9185 Hello mindenkinek!
Tudna mondani valaki olyan oldalt ahonnan car setupokat lehet letölteni? -
budasp #9184 A szerver a Lobbyból érhető el. Egyébként a GTR-Masters-el kapcsolatosan elsődlegesen az ottani fórumon lenne érdemes érdeklődi, azt hiszem... :) -
Mozes #9183 én sajna nem kaptam semmilyen GTR-Masters szerver címet az email-ben :( így nem tudom, hogyan lehet csatlakozni a szerverhez -
#9182 asszem van ott chat menűpont is
verseny előtt mindig van fenn vki... -
#9181 Így van. -
#9180 ha regisztráltad magad, akkor majd kapsz egy e-mail-t infokkal arra a címre amit megadtál...gondolom... -
Mozes #9179 Sziasztok!
Regisztráltam magam a magyar GTR-Masters bajnoság oldalán, de nem tudom mi a szerver címe ahol lehetne péntekente ingyen körözgetni. Nem tudja valaki? -
#9178 Talán a virtuális memo de lehet hogy csak a grafkártya drivered nem megfelelő hozzá, nekem gefti300 van és még tuti kicsit égő de nem költök a gépre ez azért van :() -
#9177 megvan a játék de valahogy nem akar agépemen futni, pedig gforce fx5200, proci ok, dehát van ilyen... minden low a grafikában és mégis csak a practice élvezhe
tő -
Zykon Mancs #9176 Sziasztok!
Most lehet, hogy hülyét kérdek, de honnan lehet leszedni a MoTeC-hez pályatérképeket? -
#9175 Akinek van kedve és szivesen játszana neten GTR örremmel várjuk! Chello val szoktam servert csinálni! 3 - 4 szoktunk nyomi, igazán nem lenne rossz, ha csatlakozna egy két emberke! IFNO ért küldj üzit! Ip t azért nem tudok adni, mert hamacin keresztül nyonjuk ( virtuálsi lan )! Várunk mindenkit szerettel! -
Stöndykoma #9174 megcsináltam
köszike
örök hálám
-
#9173 -
Lacika 79 #9172 -
Marco #9171 Nyilván nem, de hülye kérdésre fapofával választ adni így kell. ;) -
Lacika 79 #9170 most őszintén: szerinted gyári a cucc? :P -
Marco #9169 A CD kulcsot megtalálod a játék belső borítóján. -
Stöndykoma #9168 köszike
-
#9167 na ezt kerestem én is:) -
#9166 huhh skacca..hely van hova fejlődni. :)
itt próbáld inkább -
Stöndykoma #9165 kajak megvan??????????,,,
örök hálám sírodig kergetne, igan nem olyan gyorsan hanem olyan cikk cakkban mint a villám, de a lényeg a lényeg :D
amugy az a nemsokára mikor és hogy várható? -
#9164 Ááááhh baszki!! Ez már fáj!! -
#9163 huhh te aztán tudsz kérni:)) amugy most nemtoom de ha nekem megvan akkor nemtoom és elküldöm a nocédékéy-t előre is szívesen -
moralosan #9162 topic -
Stöndykoma #9161 csa mindenkinek!
na most nem toom hogy ez a GTR: Fia Racibg nem toom mi de ha igen akkor egy nocd vagy egy cd key -t mélyen meghálálnék....
most kaptam meg ezt a játékot de kéri ezeket a fosokat, ha nem a cd-t akkor a cd key...
előre is köszike
-
Piski #9160 Ezen mekkorát röhögtem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd -
#9159 A "kormany" meger annyit!;)