9559
  • DanielT
    Na nem mintha bárkit is érdekelne, de kiderítettem, hogy az a mocskos tetű Starforce okozza, aminél használhatatlanabb szar másolásvédelmet még nem hordott hátán a föld.
  • DanielT
    "Just got the demo and it doesnt work! It goes to a black screen then quits. Then the next time i start it, it says something about do you want to overwrite a file called spa. Then i click an option and it gets a fatal error."

Ugyanez van nálam is. Ő sem kapott választ.
  • DanielT
    Arra tudtok valamit mondani, hogy a 2.0 demó vajon miért száll el azonnal elindítás után a következő üzenettel?

"GTR - FIA GT Racing Game hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük."

Nem ilyenekre vagyok kíváncsi, hogy vegyem lejjebb a procit és hasonlók, mert a gép tökéletes, soha semmivel nem fordul elő ilyen. Gyakori ez a hiba? Kösz

• Duddits
    Jah tényleg. De akkor erről is lemaradtam... :-( Jajj basszus.
  • K.András
    Miért ne lenne nyilt futamok lesznek, mindenkit várnak a szervezök azokat is akik nincsenek befizetve!

"A következő bajnokság kezdetéig nyílt és ingyenes futamokat szervezünk.

Hétfőnként GTR futamokat, a megszokott időrendben (18:00-tól szabadedzés, 21:00-től időmérő 45 percben, majd 1 órás verseny).
    Következő futam: November 28. Barcelona

Pénteken is lesz GTR tesztfutam, 18.00-tól szabadedzés, 21.00-tól időmérő, majd két 30 perces futam, az első az időmérő sorrendjében, a második az első futam befutási sorrendjéhez képest fordított sorrendben. A pénteki pálya mindig ugyanaz amelyen a rákövetkező hétfőn is lesz a tesztfutam.

Következő futam: November 25. Barcelona"

GTR-Masters.hu
  • Duddits
    Basszus, ne már! Idén már nem is lesz több futam??
  • Lacika 79
    nah, amint látom lement "A játék" ára 7990-re, szal lehet kérni karácsonyra, vagy mikulásra, vagy...izé. Csak jobban hangzik, mint a 10e pénz :P
  • JuanG
    ...tegnap a bajnoki futamunkon mindenkinek ez volt a baja, valami gáz lehet a regisztrációs elérhetőséggel...nekem más/új néven regelve sikerült, de sokaknak viszont nem...
  • z0ty4
    hali..

van 1 kis gondom..
    nem tudok a neten játszani, mikor jelentkeznék be invalid password-ot ir ki.
    új regisztráciot sem fogad el.

tudja vki hogy miért ?
  • budasp
    http://www.gtr-masters.hu/index.php?page=download&cat=setup
  • Marco
    Keress a google-ben.
  • BhIn
    Kösz de olyan setupok kellenének amelyeket nem a játékon keresztűl lehet letölteni.
  • z0ty4
    az online fájlok között elég jó setupok vannak.
    próbálgasd őket
  • BhIn
    Hello mindenkinek!
    Tudna mondani valaki olyan oldalt ahonnan car setupokat lehet letölteni?
  • budasp
    A szerver a Lobbyból érhető el. Egyébként a GTR-Masters-el kapcsolatosan elsődlegesen az ottani fórumon lenne érdemes érdeklődi, azt hiszem... :)
  • Mozes
    én sajna nem kaptam semmilyen GTR-Masters szerver címet az email-ben :( így nem tudom, hogyan lehet csatlakozni a szerverhez
  • z0ty4
    asszem van ott chat menűpont is
    verseny előtt mindig van fenn vki...
  • Duddits
    Így van.
  • JuanG
    ha regisztráltad magad, akkor majd kapsz egy e-mail-t infokkal arra a címre amit megadtál...gondolom...
  • Mozes
    Sziasztok!

Regisztráltam magam a magyar GTR-Masters bajnoság oldalán, de nem tudom mi a szerver címe ahol lehetne péntekente ingyen körözgetni. Nem tudja valaki?
  • KulacsKa
    Talán a virtuális memo de lehet hogy csak a grafkártya drivered nem megfelelő hozzá, nekem gefti300 van és még tuti kicsit égő de nem költök a gépre ez azért van :()
  • nesto
    megvan a játék de valahogy nem akar agépemen futni, pedig gforce fx5200, proci ok, dehát van ilyen... minden low a grafikában és mégis csak a practice élvezhe
  • Zykon Mancs
    Sziasztok!
    Most lehet, hogy hülyét kérdek, de honnan lehet leszedni a MoTeC-hez pályatérképeket?
  • GTi Gaga
    Akinek van kedve és szivesen játszana neten GTR örremmel várjuk! Chello val szoktam servert csinálni! 3 - 4 szoktunk nyomi, igazán nem lenne rossz, ha csatlakozna egy két emberke! IFNO ért küldj üzit! Ip t azért nem tudok adni, mert hamacin keresztül nyonjuk ( virtuálsi lan )! Várunk mindenkit szerettel!
  • Stöndykoma
    megcsináltam

köszike

örök hálám
  • Duddits
  • Lacika 79
  • Marco
    Nyilván nem, de hülye kérdésre fapofával választ adni így kell. ;)
  • Lacika 79
    most őszintén: szerinted gyári a cucc? :P
  • Marco
    A CD kulcsot megtalálod a játék belső borítóján.
  • Stöndykoma
    köszike
  • Kaszi46
    na ezt kerestem én is:)
  • b-type
    huhh skacca..hely van hova fejlődni. :)

itt próbáld inkább
  • Stöndykoma
    kajak megvan??????????,,,

örök hálám sírodig kergetne, igan nem olyan gyorsan hanem olyan cikk cakkban mint a villám, de a lényeg a lényeg :D

amugy az a nemsokára mikor és hogy várható?
  • Duddits
    Ááááhh baszki!! Ez már fáj!!
  • Kaszi46
    huhh te aztán tudsz kérni:)) amugy most nemtoom de ha nekem megvan akkor nemtoom és elküldöm a nocédékéy-t előre is szívesen
  • moralosan
    topic
  • Stöndykoma
    csa mindenkinek!

na most nem toom hogy ez a GTR: Fia Racibg nem toom mi de ha igen akkor egy nocd vagy egy cd key -t mélyen meghálálnék....

most kaptam meg ezt a játékot de kéri ezeket a fosokat, ha nem a cd-t akkor a cd key...

előre is köszike
  • Piski
    Ezen mekkorát röhögtem:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddd
  • Alexease
    A "kormany" meger annyit!;)