13
Van még ilyen? S hány nap?
-
magnum #13 levásárlás lett belőle -
#12 aha, sajna, kellett már elégszer olvasnom
de a telefonos ügyfélszolgálatnál van egy kiscsaj, akinek iszonyat aranyos hangja van... brrrrr -
#11 tapasztalat? :) -
#10 srácok, aki többet akar tudni: fogyasztóvédelem ott a paragrafus jelre kattints!!! -
#9 És ki akar itt butrot? :) -
Cat #8 a garancia fogalmát ne keverjük a szavatossággal vagy a jotállással
a garancia csak és kizárólag a gyártók által a piaci versenyelőny céljából önként vállalt dolog, a szavatosság és a jótállás pedig törvény által garantált fogalom
tehát az hogy BÁRMELY terméknél egy gyártó garanciát vállal, az - mint janó irta - azé van mer rendes -
#7 Bútorokra manapság nem kötelező semmiféle garanciát vállalni. Ha az értékesítő mégis vállal, az azé van, mer rendes. -
#6 pénzt visszaadni nem kötelesek -
#5 3 nap a kötelező csere hiba esetén, a garanciális csere eddig max 14 nap volt már az sincs és már nem kötelesek új terméket adni + eddig úgy volt hogy a csere készülékkel újra indult a gar. idő most már ez sincs -
magnum #4 Ez természetes, de ettől még nem lesz pénzem. Ma már úgyis mindegy, holnap felhívom a fogyasztóvédelmet.
Ha addig is tud valaki vmi okosságot, írja le.
Htx -
#3 szerintem ha nem vesznek valamit vissza, akkor írogass nyugodtan a panaszkönyvbe (vagy nem tudom hogyan hívják manapság) -
#2 Jó kérdés.
A híradóban és a Juszt műsorában mindig mondják.
Bár ez biztos a bolttól is függ. -
magnum #1 Műszaki cikkre értem a kérdést, bár gondolom mindegy.