99
-
#99 Nálam ez épp forditva van
Sőt nálam eddig a Jégkorszak első része viszi a pálmát animációs filmek terén. -
#98 az egy eléggé béna a kettő már jobb egy kicsit -
#97 Én még nem találkoztam vele.
-
colos92 #96 Nem tudja valaki,hogy rajta van e a neten a játék magyarositása? -
North #95 Én nem csalódtam. Azt vártam a második résztől, amit kaptam. Igazából nem lenne egy nagy alkotás egyik rész sem, ha nem szerepelne benne a motkány. De mivel szerepel...:) -
Marko001 #94 Szerintem meg a második rész a jobb. Az első eredetibb mivel az az első, de a másodikon jóval többet lehet vígadni. :) -
#93 Én is tegnap néztem meg a második részt de én is többet vártam volna tőle. Az első sokkal jobb volt. -
#92 Patkánymókus -
OPM #91 most néztem a 2-t éshát őszintén szólva sokkal jobbra számítottam... -
#90 aranyos kisállat :)))) -
#89 a kis patkány full kész :) -
Alien1024 #88 na megnészdtem és megakrom még 1xer mejik per pill a ledjob verzio persze a mozin kivül:_D
-
Dexantreal #87 na akkor megsasolom hamarsoan én is,köszi.....vagy warez és társai..még nemtom -
kék #86 Már játszák, én tegnap este néztem meg.
Természetesen telt ház volt. :-)
Szvsz még az első résznél is jobban sikerült. A poénok nagyon ülnek-ütnek, dőlt mindenki a röhögéstől.
Ami kifejezetten tetszett, hogy a kisgyerekek is nyugodtan megnézhetik, nem kell történelem vagy fizika tudósnak lenni 1-1 vicc megértéséhez. (Lásd: Herkules, és sok más Walt Disney film.)
Érdemes megnézni családdal, haverokkal, vagy barátnővel, kellemes kikapcsolódást nyújt. :-) -
Dexantreal #85 A moziban mikor lesz a második rész?vagy már van? bocs a láma kérdésért -
#84 Már hogyne léteznének :)
-
#83 én is megnéztem az imént.Szólhatott vólna többről is de azért jó volt.
Opossumok egyébként ma is léteznek? -
#82 Én szivesen faragok bannert, de csak hétfőn vagyok gépközelben. Különben mi abban a warezolás hogy benyög valaki egy release filenévt bármiféle link nélkül? Olyan mintha azt mondta volna hogyfent van warezban, amivel túl sok újdonságot nem árul el... -
winnie #81 ha csak akkorát kaszálnak, akkor tuti nem lesz. -
#80 mivel itt csak délután 3-kor és 5-kor megy ezért 3-kor visszük tesóm 2 gyerekét :) -
#79 amúgy déletőttre vettél tikkettet? -
#78 akkor majd most, mi?!
-
#77 de azóta se csinálta meg senki :( -
#76 mintha ezt ajánlottam volna én is ...
:) -
#75 mármint valaki farag belőle bannert? -
#74 új bannernak?
-
#73 akkor 2009-re várhatjuk? :) -
#72 sztem simán. ha akkorát kaszálnak, mint az első résszel tuti -
#71 bal lábbal kerültél fel? vagy mi bajod?
ON: megvettem ajegyeket holnapra, remélem a kölkök hagyják majd nézzni :) -
#70 Mutasd a szabályzatot kérlek és ha levan irva benne nyugodtan adhatod! -
#69 büntit szeretnél warez-ért vagy mi van? -
#68 Ice Age 2 CAM SVCD-PreVail -
#67 1 nappal a második után még nem tudni..... -
#66 várható egy 3. rész? -
#65 Gesztit észre sem lehetett venni.
Nem volt rossz a szinkron. A film sem, de szerintem az első rész jobb volt. :(
Sebaj. Annyi ilyen humoros animációs film jön mostanában, hogy majd azok visszaadják azt, ami ebből esetleg kimaradt. -
#64 Hatalmas a második rész, nem is tudom mikor nevettem ennyit egy filmen utoljára :) -
#63 na mától megy -
#62 Három kontinens 1 szinkron
A technika nem ismer határokat. A filmes technika pedig nem engedheti meg magának, hogy tiszteletben tartsa őket. A múlt hétfőn egyszerre a világ három távoli pontján dolgoztak a szakemberek a Jégkorszak 2. - Az olvadás (Ice Age 2 - The Meltdown, hazai bemutató: március 30.) magyar változatán. Ezen a héten fejezték be művüket az animációs vígjáték alkotói, így ezen a héten vált lehetővé, hogy a magyar szinkron is elnyerje végső formáját. amit csupán az a részlet nehezít, hogy Geszti Péter, a film legmókásabb szereplője, Sid magyar hangja, éppen Argentínában tartózkodik. Az ügy érdekében talán a világ első interkontinentális szinkronstúdiója jött létre: a színész és a hangmérnök egy Buenos Aires-i stúdióban tartózkodott, a Budapesten dolgozó magyar szinkronrendező és a film itthoni hangmérnöke tőlük kapta a hangot, míg az argentin és budapesti stáb is Los Angelesből kapta a képet: több hetes előkészítő munka után három kontinens három technikusi csapata dolgozott megfeszített erővel, hogy végül Sid, az őslajhár azt kiabálhassa szerelmes mamutbarátjának: "Na most bejutottam a depicentrumodba!"
(IC Press) -
#61 itthon is, legalább is port.hu azt írja. -
ancsa612 #60 akkora az mese!nagyon eltalálták!