99
  • David01
    Nálam ez épp forditva van
    Sőt nálam eddig a Jégkorszak első része viszi a pálmát animációs filmek terén.
  • Kongy
    az egy eléggé béna a kettő már jobb egy kicsit
  • David01
    Én még nem találkoztam vele.
  • colos92
    Nem tudja valaki,hogy rajta van e a neten a játék magyarositása?
  • North
    Én nem csalódtam. Azt vártam a második résztől, amit kaptam. Igazából nem lenne egy nagy alkotás egyik rész sem, ha nem szerepelne benne a motkány. De mivel szerepel...:)
  • Marko001
    Szerintem meg a második rész a jobb. Az első eredetibb mivel az az első, de a másodikon jóval többet lehet vígadni. :)
  • David01
    Én is tegnap néztem meg a második részt de én is többet vártam volna tőle. Az első sokkal jobb volt.
  • AnuluWork #92
    Patkánymókus
  • OPM
    most néztem a 2-t éshát őszintén szólva sokkal jobbra számítottam...
  • RaZoK
    aranyos kisállat :))))
  • Punker
    a kis patkány full kész :)
  • Alien1024
    na megnészdtem és megakrom még 1xer mejik per pill a ledjob verzio persze a mozin kivül:_D
  • Dexantreal
    na akkor megsasolom hamarsoan én is,köszi.....vagy warez és társai..még nemtom
  • kék
    Már játszák, én tegnap este néztem meg.
    Természetesen telt ház volt. :-)
    Szvsz még az első résznél is jobban sikerült. A poénok nagyon ülnek-ütnek, dőlt mindenki a röhögéstől.
    Ami kifejezetten tetszett, hogy a kisgyerekek is nyugodtan megnézhetik, nem kell történelem vagy fizika tudósnak lenni 1-1 vicc megértéséhez. (Lásd: Herkules, és sok más Walt Disney film.)

Érdemes megnézni családdal, haverokkal, vagy barátnővel, kellemes kikapcsolódást nyújt. :-)
  • Dexantreal
    A moziban mikor lesz a második rész?vagy már van? bocs a láma kérdésért
  • koryne
    Már hogyne léteznének :)
  • STREEX
    én is megnéztem az imént.Szólhatott vólna többről is de azért jó volt.

Opossumok egyébként ma is léteznek?
  • Gerygrey
    Én szivesen faragok bannert, de csak hétfőn vagyok gépközelben. Különben mi abban a warezolás hogy benyög valaki egy release filenévt bármiféle link nélkül? Olyan mintha azt mondta volna hogyfent van warezban, amivel túl sok újdonságot nem árul el...
  • winnie
    ha csak akkorát kaszálnak, akkor tuti nem lesz.
  • Punker
    mivel itt csak délután 3-kor és 5-kor megy ezért 3-kor visszük tesóm 2 gyerekét :)
  • Serpa
    amúgy déletőttre vettél tikkettet?
  • Serpa
    akkor majd most, mi?!
  • Punker
    de azóta se csinálta meg senki :(
  • Serpa
    mintha ezt ajánlottam volna én is ...
    :)
  • Punker
    mármint valaki farag belőle bannert?
  • Punker
    új bannernak?

• Punker
    akkor 2009-re várhatjuk? :)
  • zaki
    sztem simán. ha akkorát kaszálnak, mint az első résszel tuti
  • Punker
    bal lábbal kerültél fel? vagy mi bajod?

ON: megvettem ajegyeket holnapra, remélem a kölkök hagyják majd nézzni :)
  • grebber
    Mutasd a szabályzatot kérlek és ha levan irva benne nyugodtan adhatod!
  • Punker
    büntit szeretnél warez-ért vagy mi van?
  • grebber
    Ice Age 2 CAM SVCD-PreVail
  • Punker
    1 nappal a második után még nem tudni.....
  • Serpa
    várható egy 3. rész?
  • AnuluWork #65
    Gesztit észre sem lehetett venni.

Nem volt rossz a szinkron. A film sem, de szerintem az első rész jobb volt. :(

Sebaj. Annyi ilyen humoros animációs film jön mostanában, hogy majd azok visszaadják azt, ami ebből esetleg kimaradt.
  • Gerygrey
    Hatalmas a második rész, nem is tudom mikor nevettem ennyit egy filmen utoljára :)
  • Punker
    na mától megy
  • STREEX
    Három kontinens 1 szinkron

A technika nem ismer határokat. A filmes technika pedig nem engedheti meg magának, hogy tiszteletben tartsa őket. A múlt hétfőn egyszerre a világ három távoli pontján dolgoztak a szakemberek a Jégkorszak 2. - Az olvadás (Ice Age 2 - The Meltdown, hazai bemutató: március 30.) magyar változatán. Ezen a héten fejezték be művüket az animációs vígjáték alkotói, így ezen a héten vált lehetővé, hogy a magyar szinkron is elnyerje végső formáját. amit csupán az a részlet nehezít, hogy Geszti Péter, a film legmókásabb szereplője, Sid magyar hangja, éppen Argentínában tartózkodik. Az ügy érdekében talán a világ első interkontinentális szinkronstúdiója jött létre: a színész és a hangmérnök egy Buenos Aires-i stúdióban tartózkodott, a Budapesten dolgozó magyar szinkronrendező és a film itthoni hangmérnöke tőlük kapta a hangot, míg az argentin és budapesti stáb is Los Angelesből kapta a képet: több hetes előkészítő munka után három kontinens három technikusi csapata dolgozott megfeszített erővel, hogy végül Sid, az őslajhár azt kiabálhassa szerelmes mamutbarátjának: "Na most bejutottam a depicentrumodba!"

(IC Press)
  • Punker
    itthon is, legalább is port.hu azt írja.
  • ancsa612
    akkora az mese!nagyon eltalálták!