Ice Age 1-2.

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

David01
Nálam ez épp forditva van <#vigyor>
Sõt nálam eddig a Jégkorszak elsõ része viszi a pálmát animációs filmek terén.

Kongy
az egy eléggé béna a kettõ már jobb egy kicsit<#oooo><#nyes>

"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson

David01
Én még nem találkoztam vele.

Nem tudja valaki,hogy rajta van e a neten a játék magyarositása?
Én nem csalódtam. Azt vártam a második résztõl, amit kaptam. Igazából nem lenne egy nagy alkotás egyik rész sem, ha nem szerepelne benne a motkány. De mivel szerepel...:)

Szerintem meg a második rész a jobb. Az elsõ eredetibb mivel az az elsõ, de a másodikon jóval többet lehet vígadni. :)

David01
Én is tegnap néztem meg a második részt de én is többet vártam volna tõle. Az elsõ sokkal jobb volt.

AnuluWork

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

most néztem a 2-t éshát õszintén szólva sokkal jobbra számítottam...

RaZoK
aranyos kisállat :))))

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

Punker
a kis patkány full kész :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

na megnészdtem és megakrom még 1xer mejik per pill a ledjob verzio persze a mozin kivül:_D

ALien

na akkor megsasolom hamarsoan én is,köszi.....vagy warez és társai..még nemtom<#hehe>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Már játszák, én tegnap este néztem meg.
Természetesen telt ház volt. :-)
Szvsz még az elsõ résznél is jobban sikerült. A poénok nagyon ülnek-ütnek, dõlt mindenki a röhögéstõl.
Ami kifejezetten tetszett, hogy a kisgyerekek is nyugodtan megnézhetik, nem kell történelem vagy fizika tudósnak lenni 1-1 vicc megértéséhez. (Lásd: Herkules, és sok más Walt Disney film.)

Érdemes megnézni családdal, haverokkal, vagy barátnõvel, kellemes kikapcsolódást nyújt. :-)
A moziban mikor lesz a második rész?vagy már van? bocs a láma kérdésért

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

koryne
Már hogyne léteznének :)

Xbox Live gamertag: kilencnad

STREEX
én is megnéztem az imént.Szólhatott vólna többrõl is de azért jó volt.

Opossumok egyébként ma is léteznek?

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Gerygrey
Én szivesen faragok bannert, de csak hétfõn vagyok gépközelben. Különben mi abban a warezolás hogy benyög valaki egy release filenévt bármiféle link nélkül? Olyan mintha azt mondta volna hogyfent van warezban, amivel túl sok újdonságot nem árul el...
ha csak akkorát kaszálnak, akkor tuti nem lesz.
Punker
mivel itt csak délután 3-kor és 5-kor megy ezért 3-kor visszük tesóm 2 gyerekét :)

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Serpa
amúgy déletõttre vettél tikkettet?

Serpa
akkor majd most, mi?!
<#idiota>

Punker
de azóta se csinálta meg senki :(

Serpa
mintha ezt ajánlottam volna én is ...
:)

Punker
mármint valaki farag belõle bannert?

Punker
új bannernak?

Punker
akkor 2009-re várhatjuk? :)

zaki
sztem simán. ha akkorát kaszálnak, mint az elsõ résszel tuti

Punker
bal lábbal kerültél fel? vagy mi bajod?

ON: megvettem ajegyeket holnapra, remélem a kölkök hagyják majd nézzni :)

grebber
Mutasd a szabályzatot kérlek és ha levan irva benne nyugodtan adhatod!

Next PC upgrade: 2022

Punker
büntit szeretnél warez-ért vagy mi van?

grebber
Ice Age 2 CAM SVCD-PreVail

Next PC upgrade: 2022

Punker
1 nappal a második után még nem tudni.....

Serpa
várható egy 3. rész?

AnuluWork
Gesztit észre sem lehetett venni.

Nem volt rossz a szinkron. A film sem, de szerintem az elsõ rész jobb volt. :(

Sebaj. Annyi ilyen humoros animációs film jön mostanában, hogy majd azok visszaadják azt, ami ebbõl esetleg kimaradt.

"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB

Gerygrey
Hatalmas a második rész, nem is tudom mikor nevettem ennyit egy filmen utoljára :)
Punker
na mától megy

STREEX
Három kontinens 1 szinkron

A technika nem ismer határokat. A filmes technika pedig nem engedheti meg magának, hogy tiszteletben tartsa õket. A múlt hétfõn egyszerre a világ három távoli pontján dolgoztak a szakemberek a Jégkorszak 2. - Az olvadás (Ice Age 2 - The Meltdown, hazai bemutató: március 30.) magyar változatán. Ezen a héten fejezték be mûvüket az animációs vígjáték alkotói, így ezen a héten vált lehetõvé, hogy a magyar szinkron is elnyerje végsõ formáját. amit csupán az a részlet nehezít, hogy Geszti Péter, a film legmókásabb szereplõje, Sid magyar hangja, éppen Argentínában tartózkodik. Az ügy érdekében talán a világ elsõ interkontinentális szinkronstúdiója jött létre: a színész és a hangmérnök egy Buenos Aires-i stúdióban tartózkodott, a Budapesten dolgozó magyar szinkronrendezõ és a film itthoni hangmérnöke tõlük kapta a hangot, míg az argentin és budapesti stáb is Los Angelesbõl kapta a képet: több hetes elõkészítõ munka után három kontinens három technikusi csapata dolgozott megfeszített erõvel, hogy végül Sid, az õslajhár azt kiabálhassa szerelmes mamutbarátjának: "Na most bejutottam a depicentrumodba!"

(IC Press)

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Punker
itthon is, legalább is port.hu azt írja.

akkora az mese!nagyon eltalálták!
Nem cickány,motkány=mókus+patkány

Egyébként cickány akart lenni?

Egy ilyen kis motkányt el tudnák képzelni háziállatnak!

RaZoK
30. -.-

RaZoK
egy kis infó:

Jégkorszak 2. - Az olvadás
Ice Age 2 - The Meltdown

amerikai film 2006
animációs film

A mínuszok hõsei visszatérnek! A mamut, a kardfogú tigris és a lajhár egyenesen lubickol legutóbbi hõstettük sikerében: és ez már csak azért is könnyen megy, mert a jég olvadni kezd, így a világ egyetlen hatalmas élményfürdõvé változik körülöttük; csúszdák, gejzírek és szökõkutak között buliznak nap mint nap.
Néha mégis arcukra fagy a mosoly. Manfréd ugyanis nagyon magányos - már egyenesen úgy érzi, mintha kihaltak volna körülötte a nõstények. És míg õ búnak ereszti az ormányát, Sid rájön, hogy csak egy egyre vékonyodó jéggát választja el õket az áradástól - ha az átszakad, boldog völgyüket elárasztja a víz. Az árral pedig együtt úsznak majd azok a csúszómászók, akiknek túl éles a foga arra fáj, hogy átvegyék az uralmat a nagy közös medence fölött.

Eredeti cím: Ice Age 2: The Meltdown
Típus: Színes, szinkronizált amerikai animációs film
Szereplõk: Ray Romano (Manfred, a mamut hangja), John Leguizamo (Sid hangja), Denis Leary (Diego hangja), Denny Dillon (Freaky hangja)
Rendezõ: Carlos Saldanha
Forgatóköny: Jon Vitti
Zene: John Powell
Producer: Lori Forte
Forgalmazza: InterCom
Eredeti megjelenés: 2006
Hazai mozipremier: 2006. március 30.

zaki
ezt komolyan kérdezted? lol :d

Amse
eléggé :)

Serpa
amcsiban.

bannernak nagy?

Punker
itthon?

Serpa
3-31-06

Oldal 1 / 2Következő →