39
  • zoliii
    Adatatviteli progik: s25@one, Vissie 2.5.9b a legujabb,
    MPM(Mobil Phone Manager)

www.bubamester.hu, www.c65.try.hu, kecs.uw.hu, van egy nemet oldal is csak a cimet fejbol nem tudom, majd azt is leirom.
    Ott vannak progik, frimware (uj szoftverek Siemens telokhoz), meg egy ket tuning progi.
  • zoliii
    Sziasztok!

Milyen feloldo kodrol beszelsz? Ha elmondod utana nezek.
    Meg kuldok majd 1-2 Siemens C65-os oldal cimet.
    Tegyel ra uj szoftot. Hatha torlodni fog a feloldo kod.
    Nekem van ilyen szoftverem C65-hoz, csak RS232-es adatkabel kell hozza.

Udv: Zoli
  • Ernesto61
    Sziasztok kéne egy kis segitség van egy siemensC65-ös telo és nem tudom a feloldókódját.ha valaki tud segiteni megköszöném
    [email protected]
  • Pistike 007
  • SzarvasA
    Miért ne írna?
  • Pistike 007
    Azt hiszed ír valaki?
  • SzarvasA
    Sziasztok! Van egy kis gondom: vettem egy M65-öst, és ha beteszem a SIM kártyámat, akkor azt írja ki, hogy adjam meg a készülékkódot. ha a srácét(volt tulaj) tesszük be akkor meg nem kéri, elindul rendesen. mit lehetne vele kezdeni? amúgy vodás a teló, az én kártyám is vodás.
  • Pistike 007
    Ezaz amit énse tudok... Nemtudom hova küldjem el a telót hogy valamit csináljanak vele...
  • R0sc0
    nekem az m65-st nem ismeri fel a gép. Lehet tönkrement az adatátvitelk a kábelen keresztül. Nincs valami megoldás hozzá?
  • Pistike 007
    m65 szoftverfrissítés?? Jó teló, csak jelenleg éppen nem kapcsol be... Eddig az összes siemensem szoftverhibás volt...
  • oliverb
    Nem tudtok c65-re ingyenes játékokat vagy csengőhangokat.
    Aki tudna adni egy linket az irjon pls.
    THX!
  • Genna
    Nekem Siemens C65-ösöm van! Sztem nem is rossz, de persze vannak nála jobb telók is a világon!
  • gery36
    És nagyon jó!
  • gery36
    Nekem is m65-öm van!!!
  • bazze
    Fiuk fateromnak van 1 m65 je és hát überállat!
    Csak hát azé a media markt ban elkérnek érte 76e forintot!
    De qrva jó igaz a kamera lehetne szebb is de hát ez van!
    Pl.a motorola E398 nem tud videot rögzíteni és mégis qrva drága!
  • dduma
    M65 rulZ! Nokia suX! :) 1szer volt Nokiám, utána vetem egy Siemenst. Azóta csak Siemensem volt. :) És egyik se az átlag Nokia 1 évét bírta ki...
  • asysoft
    Szerintem mindegyik szép, de az M65 tetszik a legjobban.
  • shim
    nincs szembe veled a vaku, nem is látni a képen. sztem a hangszóróra gondolsz.

s65 meg igenis szép (szvsz), csak az uccsó képen randa, méghozzá a fehér szegly miatt. ezüsttel már állati.

sd kártyát nem lehet véletlenül vmelyik S modellbe rakni? vmelyik 45 azt hiszem
  • Mike at home
    mondjuk en legjobban egy olyan telonak orulnek, amibe lehet sd kartyeszt dugni
  • peterke
    c-s, m-s sorozatban nincs infra, az csak az s-eseknek jár... siemensnél ez a stratégia. viszont asszem ezek már usb-n kapcsolódnak, nem soros porton, mint az 55-ös széria. (ahol egyébként nekem a c55-tel mindig megszakad a kapcsolat, s55, m55, mx60 (ennek a számában nem vagyok biztos, tudjátok, az az x-es - csak kölcsönben volt...) esetében frankón működik.
    egyébként az s-es tudja azt, amit a fentebbi cikkben bemutatott nokia 7ezerakármennyis, és a fejemet rá, hogy harmadannyiba fog kerülni.
    és ne röhögtessen senki, hogy a nokia full minőségi. párhuzamosan használok hosszú ideje nokiát is és siemenset is (céges vs. saját telefon), mind a kettőből több típust is használtam már, és nokiából mindegyik lefagyott időnként. egyszerűen leáll, és csak aksikivétellel lehet újraindítani. és nem csak szutykos 3xxxes csinálta, hanem időnként a 3 éves 6210 is, ami állítólag ha az első hónapját túléli, akkor örökké él... egyébként szeretem a nokiát is, de az utolsó telefonjuk, ami igazán tetszett, az a 6310 volt. siemensnek pedig minden sorozatában van jól sikerült darabja. a menüjét helyrerakták, amióta ilyen ikonos izét használ, megbízható, mint állat, több mint egy hetet bír rendszeres használat mellett és szinte ingyen van. n6310 majd' 40ért? na ne szórakozzunk, kéremszépen... :(
  • Zolka
    Nekem is S55 van most. Az nagyon szép, de ez az S65 nem tetszik. :-( A tudása impozáns, kinézete szögletes, átgondolatlan. Szerintem csúnya. :-( Nem lesz ilyenem.
  • Csudri #15
    Azt hiszem a következő telcsim is Siemens lesz. Régen egy M35i, most egy S55 és nagyon bejön ez az S65 is. Igazi überállat!
  • Mike at home
    ja igen, cx
  • Mike at home
    begre

mondjuk lattam az s-rol szebb kepet is
  • Laslow
    A C65 kissé még túl tojásforma nekem, de lehet, hogy élőben mégis nagyon megtetszene. Az M65 nem valami jól néz ki az ütésállósága miatt, viszont az S65 igazán szépre sikeredett! Csak kissé nagy/nehéz, nem?
  • Anee
    Egy a baj ezekkel a Siemensekkel, hogy úgy igazán sokat se tesznek bele-infra pl- meg az hogy majd félévente cserélheted le egy "divatosabbra", mondhatni nem idQtálló telók
    M65 az jó de a többi trutty...de a dizájn...hát a fene se tudja egyre rosszabb....
  • mittu
    Következő telefon M65...:)
    ME45 után ez sem lehet gagyi... nomeg igen kecsegtető tudással bír.
  • Flashy
    nem is csunya...
  • horbykeee
    jó kis telók nekem különösen az m65 tetszik az az ütésálló nem tom nekem az áll legközelebb a szivemhez....