Final Mission

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BBird
Ja és...
A kategóriáját tekintve nem az a tipikus mászkálós, mint anno Prince of Persia. Ez inkább ilyen logikai, ügyességi, mert a képek azt mutatják, hogy a csávó sok robottól hemzsegõ szobákban van, a szobákban liftek, lyukak, és "bútorok", amiket le kell tölteni úgy, hogy a robot ne érjen hozzánk. Minden "bútor"-t ha letöltünk, ad vmit. Pl. fényt egy sötét szobában, vagy gránátot, vagy egy idõre kikapcsolhatjuk a robotokat, és miért érdemes küzdeni? A kódokért, hogy a következõ toronyba eljuthassunk. Ehhez ugyanis a torony alján egy kapunál be kell mindig ütni a helyes számsort, ahhoz, hogy a következõ toronyba mehessünk. Ha jól emlékszem 8 torony van.
BBird
A régi Impossible Mission 2 játék nagyon jó volt.
Képek - c-64, dos, nes, atari, amiga

Én is megnéztem persze ezt az új német alkotást, de valahogy már nem fogott meg a hangulata. Kipróbáltam az eredeti régit, és az jobb. :-)
Amúgy meg több rajz is volt a régiben, meg ott tornyonként voltak ilyen helyek, mint pl.: sporteszközök, mûszaki cikkek, autók,...
A kérdésekre válaszolva: nincs fegyver, csak néha ilyen gránát szerûség, ha egy robot mindig útban lenne.
Hogy mikori ez a darab? 1988... kitünõ évjárat. :-D
Esrohnoil
Pedig még film is készült belõle, nem akármilyen fõszereplõvel. :)

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

fm
volt biza..nagyon tuti egy game volt!
...zzz... SERACHING ... :DD

Tom3
Volt benne lift? :D
PREMIERE1
Jaja. Igaza. Nem Mission Impossible. Impossible Mission. Volt belõle két rész. Azok jók voltak nagyon. Robotok, meg minden. De ez nem sikerült túl jól.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

PREMIERE1
Mission Impossible, de szerintem nem jobb, sõt, szarabb. Grafikailag sem állja meg a helyét. Megnéztem, egy órát el voltam vele, még nem töröltem, de ha kell a hely, nem hinném, hogy megmarad.

\"... népszavazás döntsön a nép szavazásból történõ kihagyásáról ...\"

Tom3
kár...
M@TriX
még én sem sokat tudok róla. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Tom3
Itt robotok ellen megyünk?Van fegyverünk?
Tom3
Ja néztem volna még képet.
M@TriX
bocs, a netem most érdekes dolgokta mûvel. ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

M@TriX
itt van alant nem? ennyi van. elõszörre. de lényeg sztem látszik.

M@TriX
itt van alant nem? ennyi van. elõszörre. de lényeg sztem látszik.

Tom3
Mind1 akkoris a C64-n valami liftes játékra emlékesztet.
Tom3
Nagyszerû ami a címben van link német melyik a képek?(Ha van.)
M@TriX
nem, az 3D volt, ez talán a legkevésbé sem...

Tom3
Hé nem hasonló a Duke Nukem Manhattan Project-re?
Tom3
Én C64 csak valami liftesre emlékszem.
De akkor még olvasni se tudtam 4-5éves voltam.
M@TriX
A shibbl-en fennt volt, most éppen inaktív.

NeoMaN
Én kerestem múlthéten, de sehol nem találtam....

M@TriX
látom az "öregurak" ráharapnak a témára. ;)

FREAK
yummy

Riszpekk

M@TriX
sorry, nem akartam nagyon visszamenni az idõben. ;)
Amúgy én kihagytam a C64-et, nekem Spectrumom volt.

M@TriX
amúgy RiPben is megjelent: 27x2.88 MB
Azért majd belepillantok a nosztalgia kedvéért... ,)

486? francokat, c=64en az impossible mission, a magyar novotrade kft terméke!

M@TriX
Mamám, ezt nézzétek még anno a 486-os korszakban volt ilyen oldalról gémelõs akciójáték.
Szuper. Még nem tudom milyen élõben, de már megjelent. ;)
* 32 partly coincidentally generated areas, in order to make a
repeated playing to the end more exciting.
* 3 different robot types, which will prevent you in different
way from your project.
* 3 degrees of difficulty
* 8 tendencyful audio TRACKS