71
Különböző táncirányzatok
-
csomancsabi #31 Pletykák táncosokról és sok hasznos info www.lap-dance.hu -
extrem10 #30 Rocky!!
Itt a link http://www.nokia.hu/A4944198
Itt kattints a Nézz másokat -ra és ott van 3 oldalnyi video ott keresd ki ott lesznek ;) -
#29 adjatok már az arankárol meg az annarol linket..mert kereestem és nem találtam meg :( -
extrem10 #28 Kicsit átrendezték az oldalt, de mindenki nyugodjon meg, pánikra semmi ok :)
A táncos videokat megnézni illetve feltölteni ezen az oldalon lehet: http://www.nokia.hu/A4944198
Az Arankás tényleg tuti jó, de nálam Anna a befutó :P:P
-
aloma #27 Arankánál jobban senki nem tud letaglózni az tuti!!
Egyébként egy-kettő egyész jó, persze a táncsulison látszik, h profi, de a többi lány is ügyes, azoknak sokkal inkább életszaga van.
A hastáncos mondjuk nem tetszik semmi olyan nincs benne amitől egy hastánc jól mutat, és látványos. Önbizalma legalább van.... -
mámászítá #26 Hűha, én láttam, nem egyszerű amiket produkálnak..
De csak várjátok meg amíg én latba vetem a profi tánctudásomat, attól aztán midenki le lesz taglózva, azt garantálom -
#25 Kerültek fel új videók, láttátok?? -
aloma #24 Azt én is nagyon bánom, már csak ennyiből is látszik rajta, h nagggyon tud! -
#23 Pörögjönk, jejeje :D -
#22 én azt bánom, h a tapsolós csajt nem lehet megtáncoltatni :D -
mámászítá #21 csak 2t egyszerre..
-
mámászítá #20 1szerre több embert is meg lehet táncoltatni ott -
#19 Azt a csajt egészen más miatt tették be, előnyős elölről :) -
#18 Nagyon komolyan néz ki ez az oldal, jól megcsinálták, tetszik, csak egy kicsit még kevésbé népszerű.. :) -
mámászítá #17 Megnéztem azokat,de én nem vagyok elragadtatva tőlük... Van az a fehérpólós csaj, katasztrófa! Őt biztos azért tették be, h az emebrek lássák, béna videókat is fel lehet nyomni:-))
De tényleg. -
#16 Hali! Nézd meg az oktatóvideókat! Azok brutáljók! -
aloma #15 Na, örülök neki, hogy tudunk egymásnak segíteni, mi táncosok:-)
Néztem az oldalt, mondjuk eddig elég kevés video van rajta, de jó kezdeményezésnek tartom.
Ha esetleg lenne valakinek még közérdekű információja bátran ossza meg velünk!! -
#14 www.nokia.hu/pressplay
Egyébként érdemes megnézni a már feltöltött videókat, igaz még csak kettő volt amikor legutóbb néztem, de azok elég jók.
Meg van egy olyan része tanulj táncolni - vmi ilyen a neve - ahol nézhetsz táncokat, rákattintasz az emberre és elkezd táncikálni:-) -
mámászítá #13 Hello!
Engem érdekelne ez a dolog, amióta az eszemet tudom arra vágyom, hogy New Yorkba mehessek, de sajnos nem az én pénztárcámhoz van mérve a repülőjegy. Szóval lécci írd le ide!
Előre is köszi! -
#12 SZiasztok!
Most láttam egy felhívást, a táncosokat biztos érdekli: utazást lehet nyerni New Yorkba egy táncos videó feltöltésével az egyik mobilgyártó honlapjára. Linket nem szeretnék írni , ne legyen spam, akit érdekel az úgyis megtalálja.
Hajrá!! -
aloma #11 vagyishogy Maurizio... -
aloma #10 A hugom nem rég vett néhány órát Muritioéktól, nagyon oda volt értük...:-) -
#9 ok, akkor please #7!!!! :) ;) -
aloma #8 Sziasztok!
Régóta keresek egy olyan oldalt ahol táncos témákról lehetne beszélgetni, megosztani közös élményeket, vagy eseményekről beszámolni. Eddig ez a topic tűnt a legfrissebbnek, jó lenne feléleszteni, hogy a magyar táncosoknak legyen igazi élő fórumjuk! -
#7 én úgy tudom, h kalinka, akárcsak a dal, amit mindenki ismer
----
Akkor nekem is lenne egy kérdésem: minek hívják azt a táncfajtát, amit ebben a klipben a 15. másodperc környékén művelnek a pasik? Valami hasonló vonaglás és "vicces járás" látható ebben a klipben. Ez csak alkalmi koreográfia, vagy van vmi efféle tánc (vagy csak a britek képesek effélére???????????) -
#6 ezek szerint ha uj topicot nyit vki akkor még 2004ben nemvolt divat telespammelni,de ma már igencsak divatos lett ahogy észrevettem.na mind1.(mivel más topicokat (most nyitottakat) egyből spammelik tele. -
#5 kössz a választ :) -
#4 Nem tudja valaki, hogy melyik tánc az, amikor az emberek félig karba tett kézzel, guggolásban dobálják maguk alól maguk elé a lábukat?Sztem valami orosz lehet.Polka talán? -
Princeman #3 tánc a topic, van itt még valaki?:D:D kéne egy kis help
-
#2 ejjha -
Yetike #1 Üdv.
Akkor kezdjük is :
A 60-70es években pontosan milyen irányzatok éltek zenében és táncban ?
A twiszthez, illetve a rock n roll táncirányzatokhoz aki tud az plz linkeljen be nekem kép, hang vagy videóanyagot !
Aki tud segíteni annak köszi.