Tánc
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
csak 2t egyszerre..
1szerre több embert is meg lehet táncoltatni ott<#buck>#buck>
Nagyon komolyan néz ki ez az oldal, jól megcsinálták, tetszik, csak egy kicsit még kevésbé népszerû.. 😊
Megnéztem azokat,de én nem vagyok elragadtatva tõlük... Van az a fehérpólós csaj, katasztrófa! Õt biztos azért tették be, h az emebrek lássák, béna videókat is fel lehet nyomni:-))
De tényleg.<#crazya>#crazya>
De tényleg.<#crazya>#crazya>
Na, örülök neki, hogy tudunk egymásnak segíteni, mi táncosok:-)
Néztem az oldalt, mondjuk eddig elég kevés video van rajta, de jó kezdeményezésnek tartom.
Ha esetleg lenne valakinek még közérdekû információja bátran ossza meg velünk!!
Néztem az oldalt, mondjuk eddig elég kevés video van rajta, de jó kezdeményezésnek tartom.
Ha esetleg lenne valakinek még közérdekû információja bátran ossza meg velünk!!
www.nokia.hu/pressplay
Egyébként érdemes megnézni a már feltöltött videókat, igaz még csak kettõ volt amikor legutóbb néztem, de azok elég jók.
Meg van egy olyan része tanulj táncolni - vmi ilyen a neve - ahol nézhetsz táncokat, rákattintasz az emberre és elkezd táncikálni:-)
Egyébként érdemes megnézni a már feltöltött videókat, igaz még csak kettõ volt amikor legutóbb néztem, de azok elég jók.
Meg van egy olyan része tanulj táncolni - vmi ilyen a neve - ahol nézhetsz táncokat, rákattintasz az emberre és elkezd táncikálni:-)
Hello!
Engem érdekelne ez a dolog, amióta az eszemet tudom arra vágyom, hogy New Yorkba mehessek, de sajnos nem az én pénztárcámhoz van mérve a repülõjegy. Szóval lécci írd le ide!
Elõre is köszi!
Engem érdekelne ez a dolog, amióta az eszemet tudom arra vágyom, hogy New Yorkba mehessek, de sajnos nem az én pénztárcámhoz van mérve a repülõjegy. Szóval lécci írd le ide!
Elõre is köszi!
SZiasztok!
Most láttam egy felhívást, a táncosokat biztos érdekli: utazást lehet nyerni New Yorkba egy táncos videó feltöltésével az egyik mobilgyártó honlapjára. Linket nem szeretnék írni , ne legyen spam, akit érdekel az úgyis megtalálja.
Hajrá!!
Most láttam egy felhívást, a táncosokat biztos érdekli: utazást lehet nyerni New Yorkba egy táncos videó feltöltésével az egyik mobilgyártó honlapjára. Linket nem szeretnék írni , ne legyen spam, akit érdekel az úgyis megtalálja.
Hajrá!!
vagyishogy Maurizio...
A hugom nem rég vett néhány órát Muritioéktól, nagyon oda volt értük...:-)
ok, akkor please #7!!!! 😊 😉
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Sziasztok!
Régóta keresek egy olyan oldalt ahol táncos témákról lehetne beszélgetni, megosztani közös élményeket, vagy eseményekrõl beszámolni. Eddig ez a topic tûnt a legfrissebbnek, jó lenne feléleszteni, hogy a magyar táncosoknak legyen igazi élõ fórumjuk!
Régóta keresek egy olyan oldalt ahol táncos témákról lehetne beszélgetni, megosztani közös élményeket, vagy eseményekrõl beszámolni. Eddig ez a topic tûnt a legfrissebbnek, jó lenne feléleszteni, hogy a magyar táncosoknak legyen igazi élõ fórumjuk!
én úgy tudom, h kalinka, akárcsak a dal, amit mindenki ismer
----
Akkor nekem is lenne egy kérdésem: minek hívják azt a táncfajtát, amit ebben a klipben a 15. másodperc környékén mûvelnek a pasik? Valami hasonló vonaglás és "vicces járás" látható ebben a klipben. Ez csak alkalmi koreográfia, vagy van vmi efféle tánc (vagy csak a britek képesek effélére???????????)
----
Akkor nekem is lenne egy kérdésem: minek hívják azt a táncfajtát, amit ebben a klipben a 15. másodperc környékén mûvelnek a pasik? Valami hasonló vonaglás és "vicces járás" látható ebben a klipben. Ez csak alkalmi koreográfia, vagy van vmi efféle tánc (vagy csak a britek képesek effélére???????????)
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
ezek szerint ha uj topicot nyit vki akkor még 2004ben nemvolt divat telespammelni,de ma már igencsak divatos lett ahogy észrevettem.na mind1.(mivel más topicokat (most nyitottakat) egybõl spammelik tele.
24 - Exile -Nov.23
Nem tudja valaki, hogy melyik tánc az, amikor az emberek félig karba tett kézzel, guggolásban dobálják maguk alól maguk elé a lábukat?Sztem valami orosz lehet.Polka talán?
24 - Exile -Nov.23
tánc a topic, van itt még valaki?😄😄 kéne egy kis help
Üdv.
Akkor kezdjük is :
A 60-70es években pontosan milyen irányzatok éltek zenében és táncban ?
A twiszthez, illetve a rock n roll táncirányzatokhoz aki tud az plz linkeljen be nekem kép, hang vagy videóanyagot !
Aki tud segíteni annak köszi.
Akkor kezdjük is :
A 60-70es években pontosan milyen irányzatok éltek zenében és táncban ?
A twiszthez, illetve a rock n roll táncirányzatokhoz aki tud az plz linkeljen be nekem kép, hang vagy videóanyagot !
Aki tud segíteni annak köszi.
← ElőzőOldal 2 / 2