20
-
#20 -
Nézd meg a számot ami a procikra van írva, és azt, hogy az árcédulán mi szerepel... hogyne lehetne eldöntni hogy melyik a jobb?
Persze hogy AMD :)
- -
#18 Kibaszott intel+ -
#17 na ez látod igaz.. -
Power #16 Szerinted már nincsenek a GHz mizéria miatt teljesen megkeverve. Képzeld el mi lesz velük, amikor már nem lesz órajel. :) -
#14 Érdekes elképzelés, de majd meglátjuk hogy alakul. Mindenesetre szerintem mégjobban összezavarják az embereket ezzel a lépéssel. -
Flashy #13 a vasarlonak szuksege van viszonyitasra, de az a baj hogy mivel nem merheto egyertelmuen egy linearis skalan hogy melyik processzor jobb (es mennyivel jobb) mint a masik, ezert minden buveszkedes a szamokkal csak keveres es tulajdonkeppen a vasarlo megtevesztese. -
moran #11 1. Ez egyszerű marketing. Szerintem elég siralmas, hogy már számokkal kell zsonglőrködni, hogy növelni tudják az eladásaikat.
2. Egyébként ha már annyira objektív mérőszámokat akarnak bevezetni vajon folynak tárgyalások a konkurens termékek gyártóival is?
3. Ahogy elnézem, az hogy ki melyik gyártótól vásáról erősen hit kérdése. Mindkettő jó. A különbségeket a mindennapi használat során észre sem venni. Ilyen teljesítményű gépek mellett az emberi tevékenységet kellene már hatékonyabbá tenni. -
Flashy #8 a +jelre gondoltam csak :)
jo lenne ha nem is probalnak meg egymashoz hasonlitani most mar a kulonbozo gyartok a procijaik teljesitmenyet, annyira kulonbozoek hogy ugyse lehet egyertelmu jobbikat kimondani. -
#6 Flashy!
Már miért jönne ilyen hír?
Az AMD már rég ezt a jelölést használja az Opteron vonalon...
Az első szám ott azt jelöli, hogy hány utas a rendszer (értsd, hány procis), a második kettő pedig az adott családon belüli elhelyezkedésre utal. -
#3 ekkora f*szságot...... -
Flashy #2 mindjart jon a kovetkezo hir, hogy az AMD is uj jelolest vezet be ami 3xx+ 5xx+ es 7xx+ lesz :))