54
túlélő horror
-
rokkercsavo #54 Hali! tudna valaki segíteni? a 11. pályán járok ilyen padláson nemtom h. h. kell kijutni onnan ott van egy mozgatható vetítő de nemtom h. mit kell csinálni -
SonicBoom #53 Lehet hogy keverem, mert igen régen volt, de mintha az lett volna itt a lényeg, hogy a különbözö réseket el kell zárni, hogy csak a nagy kemence ajtajából tudjon kijönni a füst, és utána valahogy lehet sebezni. asszem valahol ládákat kell a rések elé tolni, valahol meg ajtókat lecsukni......
De lehet hogy az egy másik játék volt?
angol nyelvű leírás: www.gamefaqs.com -
dupcsik #52 szasztok skacok! hol van végigjátszás a sufihoz?
világito toronyba vagyok, két lukbol jön a füst és tovább mit kell csinálni? aki tud segitsen!!!
üdv:dupcsik -
pekka2 #51 Sziasztok.
Most szeretnék elkezdeni játszani a Sufferinggel, de miután feltelepítettem, elindítom a Launchert, és elindul a játék, de csak a hangja, kép nincs hozzá. a Windows háttér látszik, és közben a játék hangjai, és a taskmanagerben sem látszik a játék, csak a folyamatoknál az exe file.
Miért van ez, tudtok segíteni megoldani a problémámat?
Köszi -
#50 Akkor valszeg nem arra a barlangra gondoltak... Amúgymeg ehhez minek leírás? Tök símán végig lehet játszani (nem fikázás), csak a főellenfélnél olvass bele a leírásba, ha nem akarsz sokszor megpusztulni -bár az sem olyan nehéz, és vannak rá utalások-... :) -
#49 Nem mennék én kóddal, ha nem szaggatna annyira (bár ez nem jelentős), hanem van egy pálya valamilyen barlang (inkább bánya) és a PC Games-es végigjátszás szerint menjek fel az emelvényen, de milyen emelvényen????? Mert csak TNT-és dobozok vannak meg egy nagy tócsa a barlang közepén -
#48 Vaj hat nem tudom na reg jaccotam :( -
#47 Hát éppen ez az....nem is a pc-s verzióra kiváncsi..
Az érdekli, hogy PS2-n az említett gombokra mi a frászkarika van beállítva(ugrás,lövés,kispista),így tudni fogja hogy pc-n mit is kell lenyomnia----ami egyébként garantáltan nem fog működni.
Amúgy nálam passz,én is pc-n nyomtam -
#46 Ja bocsi aszitem poenkodol :D
Sajnos nem ismerem a Pc-es verziot :( -
#45 Nem, félreértetted! Nekem a PC-és verzióm van meg és szeretném ezt a kódot használni, de nem tudom hogy pl az R1-nek mi a játékbeli funkciója (pl ütés, ugrás stb...) -
#44 Ha egy nyitott teruleten megnyomod akkor a foszereplo felhivja a nagymamajat aki elmeseli a kispiroska tortenetet neki es ezzel az eleterod novekszik. -
#43 Sziasztok!
Abban kérek segítséget,hogy a The Suffering játék PS-es verzójában ezek a gombok mit takarnak R1+ L1 + X és R2, azaz milyen funkciót töltenek be -
gobbi #42 haho
Elakadtam azon a pályán ahol kiugrok a ház ablakán majd kimegyek egy nagy kapun. Sokfelé lehet menni, mint például az égő házhoz ahol a kút van (itt felszedtem a gázolaj kannát), a sziget széléhez ahol a 2 kissrác bemegy a tengerbe, egy kis fabódéhoz, barlangba, stb... szóval nem tudom merre tovább, a lángszórót már megszereztem. A kastély mellett lévő "sövénylabirintusba" is bementem, de semmi...
Az egyik barlang nyílásából, ahol a fa gyökerei elzárják a kijáratot láttam egy rabtársat a roncsautó mellett, éppen menekülöre vette a dolgot:) Nem tudom merre tovább!
A segítséget előre is köszi! -
bobo11 #41 sziasztok
nincs valakinek leirasa rola/végigjatszasa/
üdv -
bobo11 #40 én kiprobáltam mind a 3-rom szekrényt de mindenyik csak ugy lefolyik ráadásul a 3-bol kettöt ráselehet tolni rendesen -
Ramza #39 Nézd, kétszer végigjátszottam, úgyhogy tudom, mit beszélek :) -
bobo11 #38 probáltam de lefolyik mellette -
Ramza #37 Az egyik szekrényt told rá a nyílásra, amíg fel nem duzzasztja a vizet (ami eloltja a tüzet) -
bobo11 #36 sziasztok
tudnátok segiteni benn vagyok egy helységben az ajto elött tüz ég van egy másik helység ott van egy vizcsap tekerö azt elforgatom de csak az eggyik oldalt folyik a viz a csöböl a másik oldalt nem hogy jutok ki a helységbol,amugy a földön vann egy csatorna nyilás
üdv -
Ramza #35 Mondjuk körbenézésen kívül én se nagyon használtam másra. -
#34 Havar mar a vege fele jart amikor rajott hogy lehet FPS modnba is tolni :)) -
Ramza #33 Fel az emeletre, a reflektort rá kell irányítani pontosan a lyukra. Az kigyullad.
Ezután lemászni, egy ideig jönnek sokan, lelőni mindekit, majd kinyílik egy kapu. -
#32 Help! Iskola tornaudvarán vagyok, egy kürtőből ugrálnak ki a szörnyek. Hogy kell tovább jutni, mert hiába lövöm őket nem történik semmi. Kösz a segítséget előre is! -
#31 Nagyon jo szerintem. En egybol vegig toltam amikor megvolt :) -
Rusy #30 jó gém? 2004-06-11 PC Game ISOs The Suffering (c) Midway *PROPER* 103x15 MB RELOADED 4.6 érdemes kipróbálni? -
#29 Akkor lenne értelme, ha ténylegesen kihasználnák a mostani HW-t...
Namostmár illene DX9re gyúrni így 2004 felénél lassan... -
#28 Hat nekem ez a gama egy elmeny volt :) -
#27 Nemsokára jön pcre! Lehet majd frocsogni! Birom az ilyeneket! -
#26 Ja ja tokre elvezem azt en is :) -
Ramza #25 Az a legkomolyabb, amikor átalakulsz, iszonyatos nagy hentet rendezel és utána visszalakulsz. Az egész tested csupa vér, nagyon jól néz ki! -
#24 Ez a jatek azert teccik nekem meg stilusos! Eszmeletlen jo a FPS iranyitas!! Ha megolok egy szornyet bizonyos idejig a piszlolyok veresek :))))
Iranyitassal es meg vagyok elegedve! Egyszeruen szuper gama!
-
Ramza #23 A Rsei 2 katasztrofális port lett, egy-az-egyben ps1 grafika gc-n. -
#22 Nem, ez abszolute így van. Én is a horror stuffok (meg a Mortal 5) miatt vettem a 2. konzolomat (az első egy GBA volt, amit egy utazás előtt vettem, hogy legyen mivel szarakodni, ha unatkozom... :), a többi meg már jött magátol. Most rendeltem egy Game.com-ot Resident Evil 2-vel meg Mortal Trilogy-val, remélem jó portok lettek... -
Ramza #21 Mind a kettőt érdemes, abszolút más irányból közelíti meg mindkettő a horror témát.
BTW észrevettétek, hogy a horrorjátékok napjainkban a legszínvonalasabb stílust képviselik konzolokon? Szinte nem is jön ki szar. Vagy csak a határtalan horror-szeretetem mondatja ezt? :) -
Jinchuu #20 ÁÁá, már én is nagyon nyomnám a gamet, de sajna nem vagyok otthon. :((((
Na de majd ma este! :D Bár lehet előbb egy kis Siren-t nyomok! -
Ramza #19 Végigvittem.
Nagyon-nagyon meg vagyok vele elégedve, egyetlen dolog zavart csak, de nem árulom el, mert spoileres. -
#18 Ja mar megvolt:) Azota mar a gepfegyveres rendort is megotlem tok fasza ez a gem! -
Ramza #17 Lödd ki a tócsa mellett a falon az elektronyos dobozkát. -
#16 Na! Nem tudtam megoldani!
Most csak annyit latok hogy elottemegy tocsa van de aram kabelek lognak bele es meghalok ha bele lepek! A zuhanyzoknal meg nem leett tovabbmenni mert tuz van a kijaratnal! -
#15 Kohi! Meek es megprobalom gyorsan.