14
nem tudom telelpíteni a PixelView (bt848) tuneremet, az XP azt írja a hadver varázslóban: \"hozzáférés megtagadva\"
  • lapos22
    Sziasztok!!
    Van egy AVerTV USB 2.0 Plus tv-tuner kártyám usb interfészen csatlakozik.
    Szoftver telepitve, driver is erre ezt irja ki:

Warning: No sound card in your computer

természetesen van hangkártya a gépemben, telepitve van, valószinüleg nem ismeri fel a avertv.

mit tudok tenni?? :/
  • zsozso21
    Sziasztok,
    Gyors segitseget kernek, van 1 tv tunerem Leadtek Winfast TV2000 XP expert, beraktam a megfelelo helyre es a gepem nem ismeri fel. Mi lehet az oka?
    A gepem Assus P5, Intel Core 2 CPU 4400 Ghz.
    Mas slotba is probaltam, de semmi.
    A driver felinstallalasa utan ezt irja ki - canot find any video capture device-, vagy not suported vagy ilyensmit.

Koszonom elore a segitseget
  • Hans Wasser
    A regeditet próbáltam már, a formázás pedig nem lenne szerencsés, sok idő lenne, mire visszadobnék mindent.
    Azért köszi!
  • FactorG
    Hát ha leformatálod a vinyót és újra pakolod a rendszert akkor tuti hogy semmi sem marad belőle. Persze ez csak végső megoldás.

regeditben próbáltad már?

start/futtatás/ írd be hogy regedit, és ott eléred a regisztrációs faszságokat
  • Hans Wasser
    Szerintem nem segítene a reinstall, mert a drivereket meghagyja, inkább ki kellene irtani a tunerre vonatkozó dolgokat. Már próbáltam a driverfileokat törölni, kivenni a registryből, de semmi. Mindein bekapcsoláskor Új hardver varázsló.
  • O0D:
    Nem tudjátok ki keresett rádió vevő progit?
    Valahol olvastam, amire megtaláltam a linkjét, már nem volt meg a hozzászólás.
    De azért itt van, hogy ne legyen bűntudatom :)

http://honositomuhely.hu/kateg2t.html
  • FactorG
    WinXP reinstall?
  • Hans Wasser
    Igen, az előző gépemen is ment szintén XP alatt.
  • FactorG
    Sajnos nem tudom mi lehet a baja. Működött már valaha?
  • Hans Wasser
    Esetleg próbáld meg áltállítani a kábelről antennára, vagy fordítva. Az én problémámra tudnál ajánlani valamit?
  • FactorG
    Üdv! Pinnacle PCTV Pro-m van. Felraktam az 5.5-ös updatet egyből. Az a baj hogy nem talál meg a kártya olyan alapvető csatornákat mint az RTL Klub vagy a TV2. Se finom hangolással se gyors, se lassú tuningal. Mi lehet a baj?
  • Hans Wasser
    nem tudom telelpíteni a PixelView (bt848) tuneremet, az XP azt írja a hadver varázslóban: "hozzáférés megtagadva", már próbáltam mindenhonnan kiirtani a rá vonatkozó dolgokat, próbáltam csökkentett módban, de semmi
  • Tom3 #2
    Nem a címben kell a bajt elmondani!